توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال پیامک به لیست سیاه مخابرات
srsh
November 12th, 2014, 14:43
سلام
چند مدت پیش امکان ارسال پیامک با اپراتور 21 به لیست سیاه بود ولی الان امکان پذیر نیست!
باتوجه به پیامک های اطلاع رسانی که ما میفرستیم
دوستان پیشنهادی دارن که بتوانیم به شماره هایی که در لیست سیاه مخابرات است پیامک (اطلاع رسانی و نه تبلیغاتی) ارسال کنیم!؟
hamid.soltani92
November 12th, 2014, 14:47
سلام.
فکر میکنم اپراتورها با گرفتن یک تعهد مبنی بر عدم ارسال پیام تبلیغاتی، اجازه ارسال رو بهتون بدن.
srsh
November 12th, 2014, 17:02
سلام.
فکر میکنم اپراتورها با گرفتن یک تعهد مبنی بر عدم ارسال پیام تبلیغاتی، اجازه ارسال رو بهتون بدن.
ت باتشکر
الان چند ماه هست که این کار رو انجام دادیم هنوز به لیست سیاه ارسال نمیشه
برای اپراتور 3000 درخواست دادیم
دوستان راه دیگه ای نیست؟؟؟!
hrv
November 12th, 2014, 17:02
فرم تعهد باید پر کنید! اولا فقط دولتیها میشد الان بررسی میشه! اگر صلاخ دونستن میدن!
sht-design
November 12th, 2014, 17:07
سلام
چند مدت پیش امکان ارسال پیامک با اپراتور 21 به لیست سیاه بود ولی الان امکان پذیر نیست!
دوستان پیشنهادی دارن که بتوانیم به شماره هایی که در لیست سیاه مخابرات است پیامک (اطلاع رسانی و نه تبلیغاتی) ارسال کنیم!؟
کسی که شماره خودش رو توی لیست سیاه قرار داده حتما دوست نداشته واسش پیام تبلیغاتی ارسال بشه
بنده که خودم به شخصه اینقدر پیام تبلیغاتی برام میاد اعصابم به هم ریخته میخوام ببرمش توی لیست سیاه حالا فکر کنید اگر با بردن شماره توی لیست سیاه بازم همچین پیام های تبلیغاتی بیاد یه فحش اول برای اپراتور فرستاده میشه بعدش برای صاحب اون شماره پیامکی !!
البته قصد توهین نداشتم به شما یا شخص دیگه ولی کلا جالب نیست!!
hrv
November 12th, 2014, 17:07
ت باتشکر
الان چند ماه هست که این کار رو انجام دادیم هنوز به لیست سیاه ارسال نمیشه
برای اپراتور 3000 درخواست دادیم
دوستان راه دیگه ای نیست؟؟؟!
50002 برید سراغ اونها البته سرعت بالایی در پاسخ به نامتون نباید انتظار داشته باشید!
راه دیگه جی اس ام مودمه+ نرم افزار!
srsh
November 12th, 2014, 17:47
50002 برید سراغ اونها البته سرعت بالایی در پاسخ به نامتون نباید انتظار داشته باشید!
راه دیگه جی اس ام مودمه+ نرم افزار!
قوانین اپراتور 50002 چی هست؟!
ramzafzar
November 13th, 2014, 13:51
سلام
با سلام و عرض ادب
شما می توانید خطوط خود را خدماتی نمایید ، در این صورت دیگر امکان ارسال پیامک تبلیغاتی ندارید. در این صورت لیست سیاه مخابراتی را رد خواهید کرد که تمامی اشخاص حقوقی و حقیقی می توانند از این امکان استفاده نمایند.
در تمامی اپراتور های نیز این مورد قابل ارائه می باشد.
یک تعهد نامه ارسال خواهید کرد که این خطوط برای شما خدماتی خواهد شد و هیچ گونه تفاوتی از لحاظ کیفیت ندارند و فقط و فقط لیست سیاه را رد خواهند کرد.
موفق باشید
srsh
November 13th, 2014, 17:14
با سلام و عرض ادب
شما می توانید خطوط خود را خدماتی نمایید ، در این صورت دیگر امکان ارسال پیامک تبلیغاتی ندارید. در این صورت لیست سیاه مخابراتی را رد خواهید کرد که تمامی اشخاص حقوقی و حقیقی می توانند از این امکان استفاده نمایند.
در تمامی اپراتور های نیز این مورد قابل ارائه می باشد.
یک تعهد نامه ارسال خواهید کرد که این خطوط برای شما خدماتی خواهد شد و هیچ گونه تفاوتی از لحاظ کیفیت ندارند و فقط و فقط لیست سیاه را رد خواهند کرد.
موفق باشید
دوست عزیز من این کار رو کردم با اپراتور 3000 الان چند ماهه هنوز نشده و اپراتور هم پاسخ نمیشه
شرایط اپراتور 50002 چی هست برای خدماتی شدن؟؟؟؟
ramzafzar
November 13th, 2014, 17:47
دوست عزیز من این کار رو کردم با اپراتور 3000 الان چند ماهه هنوز نشده و اپراتور هم پاسخ نمیشه
شرایط اپراتور 50002 چی هست برای خدماتی شدن؟؟؟؟
با سلام
تمامی اپراتور ها مانند هم می باشند. ما بسیاری از کاربرانمان هم در 3000 و هم در 1000 و هم در 5000 خطوط خودشان را خدماتی کرده اند که واحد اداری ما این مورد را پیگیری می نموده اند.
تمامی اپراتور ها شرایطشان یکی می باشد.