PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه ام منقضی شده .شرکت ثبت کننده پاسخگو نیست

pejvak59
November 12th, 2014, 12:16
با سلام من یک دامین دات کام دارم ثبت کننده اصلی آنلاین نیک
اما متاسفانه نمایندش که دامنه رو از او خریدم پاسخگو نیست به هیچ تیکت و تلفنی نمیدونم چرا اینکارو میکنه
الان چند روزه دامنه منقضی شده و ابروم کاملا رفت پیش شرکت لطفا دوستانی که احیانا این مشکلو داشتن راهنمایی کنن حتما در چنین شرایطی باید یه راهی باشه خیلی مهمه

سرزمین
November 12th, 2014, 12:22
سلام

دامین رو از کجا خریداری کردین؟

persianboy
November 12th, 2014, 12:22
سلام
به پنل دامنه دسترسی دارید؟ به نام خودتون ثبت شده؟

hamra
November 12th, 2014, 12:23
به کنترل پنل دامین دسترسی دارید یا خیر ؟

a.e
November 12th, 2014, 12:31
در صورتی که به پانل دامنه در سایت نیک دسترسی دارید به راحتی میتوانید در شرکت هاستینگ دیگر دامنه خود را منتقل و تمدید نمایید.

bamahost
November 12th, 2014, 12:33
درود
عزیز این چیزا تو ایران خیلی عادیه شما اگر میتونید سریع انقال بدید به جای دیگه
همیشه از قبل باید راه کارهایی برای مشکلات داشته باشید.

amin0181
November 12th, 2014, 12:39
در صورتی که دسترسی به پنل نیک دارین ( خود آنلاین نیک )
درخواست بدین واستون تمدید کنن !
برای واریز هم در انجمن درخواست بدین واریز به انلاین نیک
خیلی سریع واستون دورستان انجام میدن

Admin-D
November 12th, 2014, 13:40
در صورتی که به پانل دامنه در سایت نیک دسترسی دارید به راحتی میتوانید در شرکت هاستینگ دیگر دامنه خود را منتقل و تمدید نمایید.

در صورتی که دسترسی به پنل نیک دارین
در خواست تمدید بدین و شناسه بخش مالی و به یکی از سرویس دهنده های دیگر انتقال بدین
و تمدید کنید

توی پست اول نوشتن آنلاین نیک

باید هر چه سریعتر تا دیر نشده تمدید و منتقل بشه

penfulmega
November 12th, 2014, 14:08
با سلام من یک دامین دات کام دارم ثبت کننده اصلی آنلاین نیک
اما متاسفانه نمایندش که دامنه رو از او خریدم پاسخگو نیست به هیچ تیکت و تلفنی نمیدونم چرا اینکارو میکنه
الان چند روزه دامنه منقضی شده و ابروم کاملا رفت پیش شرکت لطفا دوستانی که احیانا این مشکلو داشتن راهنمایی کنن حتما در چنین شرایطی باید یه راهی باشه خیلی مهمه

درود در صورتی که به پنل دسترسی دارید و کد انتقال را می توانید مشاهده کنید می تونیم براتون اینکار را انجام بدیم

artuore
November 12th, 2014, 14:11
خیلی از دوستان ظاهرا نخونه پاسخ میدن این بنده خدا گفته دامین دات کام !!

بعد بقیه در مورد نیک نظر میدن !! حداقل درست بخونید و جواب بنده خدا رو بدید گیج نشه

ertebat7
November 12th, 2014, 14:24
دوست عزیز
انلاین نیک پشتیبانی خوبی داره این موضوع را باهاشون مطرح کنید
البته در متن انگلیسی دقیق براشون موضوع را توضیح بدید کمکتون می کنند

سرزمین
November 12th, 2014, 14:30
فکر می کنم ایشون مستقیماً نگرفتن از یکی از سایتای ایرانی گرفتن و اون سایت براشون ثبت کرده

TheNight
November 12th, 2014, 17:43
اگه دسترسی به اکانتتون ندارید تنها راه اینه که یوزر و پسورد رو از اونی که ثبت کرده بگیرید یا ازش بخواید براتون تمدید کنه.
یه هویز بگیرید شاید با ایمیل خودتون ثبت داده باشه دامین رو در اینصورت می تونی بازیابی کنی و طبق چیزی که دوستان گفتند دامین رو تمدید کنی.

pejvak59
November 13th, 2014, 13:12
ممنون دوستان از همراهیتون من قبل از اینکه دامنه منقضی بشه یه پنلی برای تنظیم دی ان اس ها ؛و ویرایش اطلاعات تماس داشت که مستقیم به انلان نیک وصل میشد بعد از انقضا اون غیر فعال شد بمن 6 سال با این شرکت کار کرده بودم و مشکلی با تمدید نداشتم پرداخت انلاین داشت
persianfava.com /قبلا upage.net بود
اما اکنون امکان تمدیدو غیرفعال کرده به هیچ تیکت پشتیبانی پاسخ نمیده .بهشون گفتم یا تمدید کنید یا منتقل کنید ولی پاسخ نمیدخ خودمم هنوز گیجم چه بلایی سر این شرکت اومد اون دامین برای من خیلی اهمیت داره
با آنلاین نیک تماس گرفتم دست و پا شکسته بهشون حالی کردم که سرویس دهنده من پاسخگو نیست .بعد طرف گفت از طریق ایمیلی که ثبت نام کردی موضوع و مطرح کن
onlinenic-enduser@onlinenic.com
این ایمیلو داد ایمیل دادم اما هنوز جواب ندادن .

- - - Updated - - -

واقعا باعث تاسفه که در این کشور افرادی نظیر مدیر این شرکت حضور دارند و خدمات اینترنتی دامنه و هاست میدن .

aharnetwork
November 18th, 2014, 00:38
سلام
اگر تو شناسه نیک خودتون باشه که میتونید ساده از یه شرکت دیگه انتقال و تمدید کنید.
ولی اگه تو شناسه خودتون نباشه یه هویز بگیرید و اطلاعات صاحب دامنه روبه همراه اطلاعات پرداختی خودتون (که ثابت شه دامنه رو واس شما باید ثبت میکردن) به نیک ارسال کنید .