توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هتزنر یا رداستیشن
hosseinian
November 12th, 2014, 09:51
سلام
من الان دو تا سرور دارم یکی از هتزنر با 32 گیگ رم و یکی هم در رد استیشن با 16 گیگ رم هر دو هم هارد انترپرایس دارن.
قصد دارم فقط یکیشون رو نگه دارم. کارش هم بالا آوردن دو سرور مجازی یکی لینوکس و یکی ویندوز هست. لینوکس بعنوان سرور دانلود استفاده میشه و ویندوز برای کارهای جانبی.
به نظرتون با توجه تجربه تون و اینکه کار اصلی سرور دانلود هست کدومش رو نگه دارم؟ البته هزینه رداستیشن 100 تومن بیشتره! و البته نمیخوام ریسک از بین رفتن اطلاعات داشته باشه!
LIAN2
November 12th, 2014, 10:08
سلام وقت بخیر
مدل سرورهایی که دارید؟
پورت گارانتی شده برای رداستیشن چقدر هست؟
hosseinian
November 12th, 2014, 10:13
هتزنر HEX40
رداستیشن Dual Core i3-530 - 2.93Ghz, 16GB RAM, 2 x 2TB HDD, RAID
پورت 100 مگ گارانتی شده
LIAN2
November 12th, 2014, 10:17
مشخصات سرور آلمان بهتر از انگلیس هست.
پردازنده قوی تر - حافظه رم بیشتر - پورت با گارانتی سرعت بیشتر - کیفیت مناسب پهنای باند و ارتقای ارزان
با لینوکس هم می توانید سرعت دیسک های 2 سرور را باهم مقایسه کنید.
vpsmad
November 12th, 2014, 10:27
طبق تجربه 2 ساله از رد استیشن میتونم بگم این دیتاسنتر نسبت به ابیوز زیاد حساسیت نشون نمیده و اینکه شبکه این دیتاسنتر پایداری بسیار عالی داشته ولی از لحاظ قیمت بگید هتزنر سروهای به نسبت ارزانتری داره ولی نسبت به ابیوز خیلی حساس هستند که در صورت کانفیگ درست روتر مشکلی ندارید .
پورت هتزنر بهتر جواب میده برای کار شما که دانلود هست وقیمت هم مناسبتر هست
hosseinian
November 12th, 2014, 10:35
من با هتزنر مشکل ابیوز نداشتم 8 ماه باهاش کار کردم و کیفیت پورتش هم خیلی خوب بود. ولی از لحاظ سخت افزار و تضمین سوختگی هارد و ... بهش مشکوکم. دوست ندارم خانه ای روی آب بسازم!
mehrshad.ho
November 12th, 2014, 10:41
شما روی هر دیتاسنتری و سروری باشید باید از اطلاعات در سرور دیگر بک آپ داشته باشید
پیشنهاد ما هم هتزنر هست
روی سری های اینترپرایس سوختگی کمی دیده شده
novin-web
November 12th, 2014, 11:31
سلام
برای کار شما هتزنر مناسب هست
mohammad007
November 12th, 2014, 12:01
سلام
مشخصات سرور هتزنر شما بهتره و ارزون تره ولی بنده رد استیشن رو بیشتر ترجیح میدم
iGeek
November 12th, 2014, 12:10
به نظر من رد استیشن
hosseinian
November 12th, 2014, 12:21
سرور هتزنر 2 هارد سه ترابایتی داره که رید 1 شده و چون فقط 2 ترابایت پارتیشن بندی میشه عملا یک ترابایت بیخودی مونده!
azarnet
November 12th, 2014, 12:33
سلام
کلا هتزنر رو پیشنهاد میدن به خاطر قیمت پائین و پایداری بالاش اما بعد اینکه سرور خرید کردین قبل از شروع کار تست سخت افزاری گزارش بدین تا انجام بدن و از نظر سخت افزار خیالتون راحت باشه بعدا کارتون رو شروع کنید بدون هیچ مشکلی
f.saadat
November 12th, 2014, 12:35
درود
برای سایت های اپلود و دانلود به نظرم از رد استیشن استفاده بشه بهتر هست
hosseinian
November 12th, 2014, 12:38
درود
برای سایت های اپلود و دانلود به نظرم از رد استیشن استفاده بشه بهتر هست
به چه دلیل؟ پورت هتزنر که بهتره
barf
November 12th, 2014, 13:05
به نظر من هتزنر پورت خوبی به ایران داره خودم 3 سال که از هتزنر دارم
TN Projects
November 12th, 2014, 13:12
با درود و احترام.
بدون توجه به تفاوت قیمتها به سه دلیل رداستیشن رو بهتون پیشنهاد میدم :
1- در هتزنر سوختگی هارد بسیاری شاهد بودیم. که این به نوبه خودش میتونه خیلی ریسک حساب بشه.
2- توجه به مسائل ایبوز
3- توجه به هماهنگی و کیفیت بیشتر قطعات سخت افزاری در رداستیشن (منظورم از قطعات کیفیت هست نه کمیت).
موفق باشید.
f.saadat
November 12th, 2014, 13:19
به چه دلیل؟ پورت هتزنر که بهتره
1. احتمال این که رد استیشن ایران رو در اینده تحریم کنه بسیار پایین هست ( اگر از هتزنر استفاده کنید از هویت خارجی استفاده کنید ) (این ضعیف ترین دلیل)
2. کیفیت هارد های رد استیشن که سوختگی رو به صفر نزدیک کرده
3. پشتیبانی قوی تر رد استیشن
4.تجربه شخصی خودم!
- - - Updated - - -
5. حساسیت به ابیوز
nasimd
November 12th, 2014, 13:21
رد استیشن
hosseinian
November 12th, 2014, 17:00
اینطور که از نظرات پیداست رداستیشن بهتره.
ممنون از نظرات
company_hosting
November 12th, 2014, 17:35
سلام
من الان دو تا سرور دارم یکی از هتزنر با 32 گیگ رم و یکی هم در رد استیشن با 16 گیگ رم هر دو هم هارد انترپرایس دارن.
قصد دارم فقط یکیشون رو نگه دارم. کارش هم بالا آوردن دو سرور مجازی یکی لینوکس و یکی ویندوز هست. لینوکس بعنوان سرور دانلود استفاده میشه و ویندوز برای کارهای جانبی.
به نظرتون با توجه تجربه تون و اینکه کار اصلی سرور دانلود هست کدومش رو نگه دارم؟ البته هزینه رداستیشن 100 تومن بیشتره! و البته نمیخوام ریسک از بین رفتن اطلاعات داشته باشه!
سلام
اگر میتوانید هزینه کنید
رداستیشن
در غیر این صورت هتزنر
یا سویو استارت
Dictator_
November 12th, 2014, 22:14
سلام
هتزنر به صرفه تر هست .
برای کار شما به نظر من هتزنر سرور خوبی هست .
مشخصات سرور هتزنر شما هم که مشخص هست دیگر خیلی بهتر است تا رداستیشن .
چرا هزینه ی اضافی کنید ؟
100 درصد هتزنر را نگه دارید.
سوختگی هارد هم که دوستان گفتند بنده تجربه هتزنر رو در این مورد نداشته ام.
سرور از هتزنر و رداستیشن و ovh و singlehop داشته ایم تا به حال بهترین سرور ovh بوده و رداستیشن اگر بحث قیمت را کنار بگذاریم.
M-Sadeghi
November 12th, 2014, 22:22
بنظر من هم قیمت هم کیفیت هتزنر خوبه | رد استیشن بعضی از ای پی هاش با زیر ساخت اینترنت ایران مشکل داره