PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندتا سوال درباره قالب های ورد پرس

arteen
November 11th, 2014, 19:17
سلام دوستان.
یک سوال .اگه با قالبهای رایگان یه سایت ایجاد کنیم بعد از مدتی مثلا چند ماهه دیگه که بازدید و سئو افزارش پیدا کنه .بعد اگه قالب رو عوض کنیم چه اتفاقی میفته اونوقت ؟از نظر سئو و بازدید و ...لطف کنید توضیح بدید .ممنونم

sitetheme
November 11th, 2014, 19:31
سلام دوستان.
یک سوال .اگه با قالبهای رایگان یه سایت ایجاد کنیم بعد از مدتی مثلا چند ماهه دیگه که بازدید و سئو افزارش پیدا کنه .بعد اگه قالب رو عوض کنیم چه اتفاقی میفته اونوقت ؟از نظر سئو و بازدید و ...لطف کنید توضیح بدید .ممنونم

باسلام تو بازدیدتون تاثیر مستقیمی نداره. قالب تنها تاثیری که روی رتبه سایت شما میتونه داشته باشه سئو و کدنویسیشه که اگر قالب جدیدتون حرفه ای نوشته شده باشه و مشکلی از نظر رتبه سئو نداشته باشه در بازدید تاثیری نداره که هیچ باعث افزایش بازدید هم میشه!

kingpower
November 11th, 2014, 20:18
درود
روی بازدید تاثیر چشم گیری نداره
ولی اگر سئو و کدنویسی قالب جدیدتون ضعیف تر باشه دررتبه تاثیر منفی داره سایتتون میشه ولی اگر قوی تر باشد. علاوه بر تاثیر مثبت روی رتبه باعث افزتیش بازدید هم میشه!

arteen
November 11th, 2014, 20:35
ممنون دوستان عزیز .
بنده از قالب رایگان سایت دانلود ها میخواستم استفاده کنم (برای نرم افزار و فیلم ).اگه قالب بهتری سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید .البته اگه فری باشه بهتره.

persianws
November 11th, 2014, 22:50
تاثیر یک قالب خوب و استاندارد قابل انکار نیست بخصوص که قالب های رایگانی که اشاره کردید عموما ریپ شده هستند ...
ولی اگر محتوایی که در سایتتون ارسال می شود از همه نظر با قوانین سئو بهینه شده باشد نیز در افزایش ورودی به سایت شما تاثیر زیادی خواهد داشت ...
ما تجربه داشتیم در سایت هایی که مطالبون سئو شده بودن و ورودی بسیار زیادی داشتند با تغییر قالب در مدت زمانی ورودی کم میشد اما بدلیل ماهیت پست که بهینه شده بود مجددا به نتایج اول گوگل بر میگشت ...

arteen
November 13th, 2014, 17:42
سلام دوستان .یه سوال دیگه داشتم الان میخواستم یه سایت بخرم از کسی و گوگل رنکش 1 هست و بازدید حدود 40 هزار ایران .دامنش خوب نیست و میخوام عوضش کنم .اگه عوض بشه چه اتفاقی میفته ؟باید دامنه را پارک کنم رو سایت؟

nullfa
November 13th, 2014, 18:14
سلام دوستان.
پیشنهاد میشه از اول با قالب اختصاصی شروع کنید تا رسمی تر کارتون پیش بره اگر از نظر مالی مشکل دارید میتونم با کمترین قیمت براتون اوکی کنم این بازار گرمی نیستفقط یه پیشنهاده

iroooni.com
November 13th, 2014, 18:18
چرا تاثیر داره اگه قالبی باشه که خوب کد نویسی نشده باشه میتونه مخرب باشه

M-Sadeghi
November 13th, 2014, 18:35
سلام دوستان .یه سوال دیگه داشتم الان میخواستم یه سایت بخرم از کسی و گوگل رنکش 1 هست و بازدید حدود 40 هزار ایران .دامنش خوب نیست و میخوام عوضش کنم .اگه عوض بشه چه اتفاقی میفته ؟باید دامنه را پارک کنم رو سایت؟

نگاه کنید دوست من اون دامنه لینک خورده بهش یعنی بک لینک داره سایتش که تا اون حد بالا اومده اگر دامین عوض کنید چون در هیچ سایتی لینک نداره برای همین رتبه در رده پایین تری بالا میمونه.
اگر معنی بک لینک رو نمیدونید این مطلب رو بخونید.
بک‌ لینک دقیقا چیست؟ - یک ادمین (http://1admin.ir/what-exactly-is-backlink/)