توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در مخابرات
iran.cyber
November 11th, 2014, 15:05
سلام دوستان.
بنده امروز اتفاقی به پنل سرویسم در سایت 2030 وارد شدم ولی در کمال ناباوری دیدم که نوشته شده :
حجم باقی مانده : به پایان رسیده است
در صورتی که الان هم دانلود میکند و هم پیج باز میکند !!
این مشکل رو به پشتیانی گزارش بدم ؟ یا خودش حل میشه ؟
سرعت دانلود فوق العاده بالا ، یک جورایی شده نامحدود.
sht-design
November 11th, 2014, 15:07
سلام دوستان.
بنده امروز اتفاقی به پنل سرویسم در سایت 2030 وارد شدم ولی در کمال ناباوری دیدم که نوشته شده :
حجم باقی مانده : به پایان رسیده است
در صورتی که الان هم دانلود میکند و هم پیج باز میکند !!
این مشکل رو به پشتیانی گزارش بدم ؟ یا خودش حل میشه ؟
سرعت دانلود فوق العاده بالا ، یک جورایی شده نامحدود.
اگر میخواهید سرویس ها رو درست کنند که شما نتونید دانلود کنید دیگه اطلاع بدید بهشون!
چه شهری هستید ؟
بعضی مواقع مشکلات وجود دارد یک بار برای یکی از دوستان 256 نامحدود سرویس داشتند سرعت دانلود به مدت 2-3 روز روی 900 کیلوبایت بود!
اگر اطلاع بدید بهتره چون ممکنه بعدا محاسبه کنند و برای صورتحساب بعدیتون محاسبه بشه
iran.cyber
November 11th, 2014, 15:11
اگر میخواهید سرویس ها رو درست کنند که شما نتونید دانلود کنید دیگه اطلاع بدید بهشون!
چه شهری هستید ؟
بعضی مواقع مشکلات وجود دارد یک بار برای یکی از دوستان 256 نامحدود سرویس داشتند سرعت دانلود به مدت 2-3 روز روی 900 کیلوبایت بود!
اگر اطلاع بدید بهتره چون ممکنه بعدا محاسبه کنند و برای صورتحساب بعدیتون محاسبه بشه
این ماه میخوام پورت رو تخلیه کنم.
یعنی میتونن ماه بعدی هزینه رو محاسبه کنند ؟ مشکل از سیستم اوناست ما باید هزینش رو بپردازیم ؟
خوشحال بودم داشتم دانلود میکردم ولی گفتم بعداً هزینش رو نگیرند. ( در این مورد مطمئن هستید ؟ )
شهر مشهد.
sht-design
November 11th, 2014, 15:34
اگر بررسی کنند و بفهمند شما سرویستون تمام شده بوده و دانلود کردید ممکن هست هزینه اون مدتی که دانلود کردید روی قبض دوره بعدی تلفنتون اعمال بشه
میتونین تماس بگیرید و اعلام کنید ، در اینگونه موارد جرات اظهار نظر نمیکنم چون ممکنه بعدا برعکس حرف من عمل کنند و من شرمنده بشم
اونها مخابرات هستند و قبض تلفن شما هم مربوط به آنها میشه پس اگر بخوان میتونند البته اگر توی سرویستون از قسمت لاگ اتصال و دانلودتون توی سایتشون مشخص بشه
اگر توی سایت هیچ لاگ نزنه اونا هم کاری نمیتونند بکنند !
sinaking123456
November 11th, 2014, 18:05
مال منم اینطوری شده بود
اگه سرویست نقدیه و میخوای ماه بعد تخلیه کنی اینترنتو تا میتونی استفاده کن
ولی اگه خواستی تمدید کنی منفی میزنه واسه من منفی 2.6 گیگ زده بود
ولی یه طرح جدید زدم روش کلا حساب نکرد و پول بیشتر ندادم
من مخابرات اذربایجان غربی هستم
iran.cyber
November 11th, 2014, 22:49
نقدی که نیست میاد رو خط منم جرات نکردم و مودم رو ریست کردم و پیغام پایان شارژ اومد.
دوباره الان شارژ کردم هر چی دانلود میکنم هیچی کم نمیکنه.
دیگه مشکل خودشونه.
راستی این سرویس نقدی حساب میشه ؟
hassan_shahi
November 11th, 2014, 22:58
سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم اطلاع بدید هم برای خودتون بهتره هم برای مخابرات چون %100 هزینه رو ازتون میگیرن سر این شرکت ها هیچوقت کلاه نمیره دوست عزیز
mahmoodi.1313
November 11th, 2014, 22:58
نقدی که نیست میاد رو خط منم جرات نکردم و مودم رو ریست کردم و پیغام پایان شارژ اومد.
دوباره الان شارژ کردم هر چی دانلود میکنم هیچی کم نمیکنه.
دیگه مشکل خودشونه.
راستی این سرویس نقدی حساب میشه ؟
این یک مشکل در تمامی ISP هاست.
خود بنده که از پیشگامان دارم این مشکل (شانس :d ) واسم اتفاق افتاده منم نامردی نکردم و 20 گیگ 20 گیگ دانلود کردم.مشکلی هم واسم پیش نیومد ولی بعد از مدتی رفعش کردن.
یک باگ در بعضی سیستم های ISP ها هست که بعد از اتمام اینترنت اگر مودم قطع و وصل نشه و خاموش و روشنش نکنی راحت دانلود میکنه.
البته برای من یک موقع منفی زده بود که زنگ زدم گفتم چرا اینجور شده گفتن شما دانلود کردی.
ما هم گفتیم که اینترنتم که تموم نشده بود دانلود کردم . اونا هم مجبور شدن حساب رو 0 کنن. :))
iran.cyber
November 11th, 2014, 23:55
دارم وسوسه میشم دوباره شارژم رو صفر کنم و شروع کنم به دانلود.
آیا این مشکل ( شانس ) اتفاقی پیش اومده ؟ به عبارتی شانسی اینجوری شده ؟ یا دوباره هم اگر صفر بشه اتفاق میوفته ؟
ولی الان که دوباره شارژ کردم منفی نزده.
ali.huc
November 12th, 2014, 00:01
این مشکلات تو خیلی از سیستم ها پیش میاد و معمولا بالای 90% هم متوجه نمیشن و این حق رو هم ندارن که از شما هزینه اضافه بگیرن.
شما تا میتونی استفاده کن و اگر هم اجباری نیست از همین سرویس استفاده کن.
من یه زمانی یه سیم کارت ایرانسل داشتم که کلا برای اینترنت 1 ریال هم از اعتبار کسر نمیکرد ولی بعدا گم شد و همون شماره رو که مجدد تهیه کردم دیدم فری پریده...
mahmoodi.1313
November 12th, 2014, 00:02
متاسفانه ازاینترنت مخابرات اطلاعی ندارم که پیگیری کنند و سخت گیر باشن.شاید هم دستی اینکار رو کردن از ملت ایران بعید نیست.:d
من هیچ تضمینی نمیکنم که شک نکنن.مسولیتش با خودتونه.
jaheshserver
November 12th, 2014, 00:38
دوست عزیز من کارمند مخابرات هستم البته توی بخش دیتا نیستم اما اینقدر می دونم که می تونی خوب استفاده کنی و حالش رو ببری و مخابرات هم هیچی نمی تونه بگه اونها فقط حق دارند طبق سفارش شما ماهانه فلان شارژ رو روی قبض شما بیارند.