ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ؟ درآمد؟!

hamid.soltani92
November 11th, 2014, 11:57
سلام دوستان.
بعد از مدتی سر و کله زدن با یکی از دوست‌های نزدیکم، به این نتیجه رسیدم که از شما بزرگواران درخواست مشورت و کمک بکنم.
دوستِ ما یک شرکت معروف در زمینه طراحی پورتال‌های اداری دارن و جدیدا دست به کارهایی مثل طراحی سیستم‌های خبری و ... زدن. قصد دارن علاوه بر فعالیت‌های اشاره شده، به کار هاستینگ هم بپردازن!
در موردِ اطلاعات فنی و ... باید بگم که چیزی کم ندارن. چند کارمند فارق‌التحصیل از بهترین دانشگاه‌های ایران رو دارن و وضعیت علمی شرکتشون کاملا عالی هست.
ایشون الان تو دیتاسنتر پارس‌آنلاین یک سری سرور دارن و می‌خوان ۳-۲ سرور رو برای فروش هاست اشتراکی در نظر بگیرن. همینطور خارج از کشور هم تعدادی سرور خریداری می‌کنن.
مشکلی بابت سرمایه و ... ندارن.
حالا سوال من از شما دوستان اینه، که به نظر شما انجام این کار به صرفه هست؟ با توجه به وضعیت کنونی بازار و ....
بعد لطف بفرمایید نظرتون رو راجع به درآمد سرویس‌دهنده‌هایی مثل پارس‌پک، نت‌افراز و ... بفرمایید.
متشکرم.:53:

سرزمین
November 11th, 2014, 12:06
سلام

شما خودتم میدونی الآن یه سرچ تو گوگل بکنی میبینی هر کسی یه سایت هاستینگ داره ولی خوب شما میگی هم ایشون سرمایه دارن و هم دانش، خوب فکر نمی کنم مشکلی باشه به طیع باید گروه خوبی داشته باشن باید ایده جدید بزنید و سرویس های باکیفیت ارائه کنید مسلماً میگیره کارتون به فرض کسی از نت افراز استفاده میکنه میاد سرویس شما رو میبینه قیمت ها رو میبینه و وقتی ببینه شما سرویس بهتری ارائه میکنی مشتری های شرکت های دیگه هم میان سمت شما نت افراز و پارس پک هم درآمد دارن که تا حالا موندن نداشتن که ادامه نمیدادن.

samansystems
November 11th, 2014, 12:08
فکر کردم خودتون ميخواين اينکار رو انجام بديد، گفتم با توجه به تخصصی که داريد راه های بهتری برای پول درارودن هست و اينکار بدترين کار ممکن برای شماست ;)

hamid.soltani92
November 11th, 2014, 12:15
فکر کردم خودتون ميخواين اينکار رو انجام بديد، گفتم با توجه به تخصصی که داريد راه های بهتری برای پول درارودن هست و اينکار بدترين کار ممکن برای شماست ;)
نه راستش من می‌ترسم از هاستینگ. خیلی دردسر داره و هرچقدر هم که سود داشته باشه، باز هم به دردسرش نمی‌ارزه.

majidisaloo1
November 11th, 2014, 12:47
نه راستش من می‌ترسم از هاستینگ. خیلی دردسر داره و هرچقدر هم که سود داشته باشه، باز هم به دردسرش نمی‌ارزه.

سلام
مهندس با این حرفتون خودتان جواب اون دوستتون را دادید
دقیقا درست است

iranistar
November 11th, 2014, 13:21
دردسر داره اولش ولی بعد که جا بیافتین و تیم متخصص در زمینه سرور و هاستینگ داشته باشید که با تجربه باشن و حرف آخر تبلیغات خوب و متفاوت

hamra
November 11th, 2014, 13:25
ما که تاحالا راضی بودیم :)
مهم داشتن تجربه در این زمینه و داشتن پشتیبانی قوی هست تا مشتری هم راضی باشه و دیگه دردسری نداشته باشید .

nasimd
November 11th, 2014, 13:53
1-پشتیبانی خوبی باید داشته باشه 2- تبلیغ خوبی داشته باشید.

mhiizadi
November 11th, 2014, 14:17
سلام دوستان.
بعد از مدتی سر و کله زدن با یکی از دوست‌های نزدیکم، به این نتیجه رسیدم که از شما بزرگواران درخواست مشورت و کمک بکنم.
دوستِ ما یک شرکت معروف در زمینه طراحی پورتال‌های اداری دارن و جدیدا دست به کارهایی مثل طراحی سیستم‌های خبری و ... زدن. قصد دارن علاوه بر فعالیت‌های اشاره شده، به کار هاستینگ هم بپردازن!
در موردِ اطلاعات فنی و ... باید بگم که چیزی کم ندارن. چند کارمند فارق‌التحصیل از بهترین دانشگاه‌های ایران رو دارن و وضعیت علمی شرکتشون کاملا عالی هست.
ایشون الان تو دیتاسنتر پارس‌آنلاین یک سری سرور دارن و می‌خوان ۳-۲ سرور رو برای فروش هاست اشتراکی در نظر بگیرن. همینطور خارج از کشور هم تعدادی سرور خریداری می‌کنن.
مشکلی بابت سرمایه و ... ندارن.
حالا سوال من از شما دوستان اینه، که به نظر شما انجام این کار به صرفه هست؟ با توجه به وضعیت کنونی بازار و ....
بعد لطف بفرمایید نظرتون رو راجع به درآمد سرویس‌دهنده‌هایی مثل پارس‌پک، نت‌افراز و ... بفرمایید.
متشکرم.:53:

پولشو بریزه تو جوب ؛ حداقل جلو آبو شاید بگیره ، تو هاستینگ بریزه هیچی نمیشه :)

sssoheil
November 11th, 2014, 14:21
سلام

یک سال اول خاک خوری است.مهم تجربه و داشتن تیم پشتیبانی قوی است وگرنه با پشتیبانی 1 نفره بجز ضرر عایدی دیگری ندارد.

almanwebhost
November 11th, 2014, 14:41
بنظر من همه کارا سخت هستن و هیچ کاری آسون نیستش.
تو هاستینگ سرمایه میخواد که دارید و در مرحله دوم یه تیم که با هم مچ باشن
سوم هم پشتیبانی خوب و ارائه سرویس با کیفیت هستش
:d کیفیت خوب که باشه کم کم معروف میشید . حتی بدون تبلیغ

Yas-Host
November 11th, 2014, 14:57
بعد از سه سال کار کردن هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم.

با این بازار فکر میکنم کلا بیخیال بشند بهتر است.

یکی از تاپیک ها امروز رو ببنید!

طرف درخواست سرور 2 ترابایت کرده یکی قیمت 85 هزار تومان رو داده

حالا مثلا ما که 4 ترابایت سرور رو از رد استیشن خریداری میکنیم ماهیانه 160 پوند با 32 آی پی چطوری و چه قیمتی باید به این فرد بدیم که سود هم کنیم ؟!

کلا بیخیال بشید بهتره.

Dr.Oxygen
November 11th, 2014, 14:59
جالب هست همه ی عزیزان و مدیران هاستینگ در تمام اینجور تاپیک ها میان و از بد بودن ـه بازار صحبت میکنند که برابر هست با هدر دادن پول و وقت و سرمایه و ... درحالی بعضی هاشون ملیونی روی این حرفه سرمایه گذاری میکنند و یا تازه ( حدودا 1 تا2 سال هست وارد این حرفه شده اند ) کار هستند .
با اینکه تاپیک های با محتوای بازار خراب شده ، هاستینگ یعنی ریختن پول توی جوب و ... داره از تاپیک های مفید انجمن پیشی میگیره اما هر روز برند های جدید وارد بازار میشوند .

باشد که رستگار شویم .

Yas-Host
November 11th, 2014, 15:01
جالب هست همه ی عزیزان و مدیران هاستینگ در تمام اینجور تاپیک ها میان و از بد بودن ـه بازار صحبت میکنند که برابر هست با هدر دادن پول و وقت و سرمایه و ... درحالی بعضی هاشون ملیونی روی این حرفه سرمایه گذاری میکنند و یا تازه ( حدودا 1 تا2 سال هست وارد این حرفه شده اند ) کار هستند .
با اینکه تاپیک های با محتوای بازار خراب شده ، هاستینگ یعنی ریختن پول توی جوب و ... داره از تاپیک های مفید انجمن پیشی میگیره اما هر روز برند های جدید وارد بازار میشوند .

باشد که رستگار شویم .

شاید شما اینجور فکر میکنید.

بله ما و امثال افراد شرکت کننده در تاپیک میلیونی سرمایه گذاری می کنند اما هدر رفتن وقت , آسیب هایی که در زندگی شخصی دارد و ... رو با پول مقایسه می کنید ؟

اگر چنین طرز تفکری دارید امیدوارم شما هم رستگار شوید.

djmohammad
November 11th, 2014, 15:05
درود
کار هاستینگ واقعا آدم رو از زندگی میندازه !
حتی بعضی شبها خوابتون نمیبره و می گید نکنه سرور یه مشکلی براش پیش بیاد و ... ( خوب دوستان می دونن که هر لحظه ممکن هست مشکلی پیش بیاد )
ولی اگر یک تیم متخصص منجمله خود شما که اعتبار و آگاهی زیادی دارید در مورد مشکلات با هم باشند انتظار میره با تبلیغات گسترده جای خوبی در این عرصه باز کنید ....

f.saadat
November 11th, 2014, 15:19
اغاکه میگی بد هست و اینا , بده؟ چرا خودت کار میکنی تو این موارد؟ مجبوری؟
من که ضرر ندیدم تا حالا
هرکسی هم میگه بده مشتری هاش رو کامل انتقال بده به یک نفر دیگه و از این کار بره بیرون :|

hamid.soltani92
November 11th, 2014, 16:05
از همه بزرگوارانی که در تاپیک شرکت کردند و می‌کنند بی‌نهایت متشکرم.
لطفا نظرتون راجع به درامد سرویس‌دهنده‌های بزرگ رو هم عنایت بفرمایید.

sht-design
November 11th, 2014, 16:07
اگر بیشتر وقتشونو بزارند برای طراحی سایت و چیزهای دیگر اینجور بهتره
یک سرور هم برای مشتری های خودشون داشته باشند که برای سفارشات سایت مشتریانشون مشکلی نداشته باشند
بازار هاستینگ پر شده
دوستانی هم که اعلام کردند زیاد جالب نیست شاید نمیتونند از این کار برن بیرون چونکه قبلا وقت و زندگی خودشونو گذاشتند و یه جورایی داخلش غرق شدند
کار کانفیگ سرور ، طراحی سایت بیشتر جواب میده تا اینجور مسائل

سرزمین
November 11th, 2014, 16:18
منظور شما از سرویس دهنده های بزرگ چیه؟ خوب اونا دارن کارشونو میکنن و سود هم دارن اگر سود نداشتن ادامه نمیدادن و برای این بزرگ شدن که گروه بودن و اتحاد داشتن بعضی از عزیزان میگن هاستینگ شب و روز نداره و وقتت معلوم نیست چه طوری میگذره بله درسته اما در صورتی که تک و تنها باشی ولی یه گروه نسبتاً بزرگ داشته باشی و ادامه و بزرگ تر شدن سایت گروهت هم بزرگ تر بشه دیگه نیازی نیست تنهایی به سایت رسیدگی کنی که شب و روز رو نفهمی و به قولی شبا بیدار باشی تا یه وقت سرور دان نشه خوب این کارا باید تقسیم بشه و هر کس کار خودش رو انجام بده نه بر دوش یکی دو نفر یا سه نفر معلومه آدم شب و روزش قاطی میشه

منم تجربه کردم و درسته اما در حالت بالا که عرض کردم

besthosti.com
November 11th, 2014, 16:21
با سلام
در صورتی که می تونید تبلیغ کنید بی درنگ می تونم بگم که سود خواهید کرد. البته تبلیغات می بایست هدفمند باشه. در صورتی که می تویند برای کلمه های هاستینگ و مرتبط با هاست و دامنه سئو کنید که بسیار بهتر هست و قطعا مشتریان زیادی را کسب می کنید.
ولی برای راضی نگهداشتن مشتریان نیاز به سرورها و سرویس های باکیفیت هست بنابراین می بایست دیتاسنتری که درایا کیفیت خوب باشه را انتخاب کنید مثلا سمت دیتاشک نرید!
چکده حرف هام باید بگم تبلیغات بسیار مهم است.

hamid.soltani92
November 11th, 2014, 16:51
منظور شما از سرویس دهنده های بزرگ چیه؟ خوب اونا دارن کارشونو میکنن و سود هم دارن اگر سود نداشتم اداه نیدانن و برای این بزرگ شدن که گروه بودن و اتحاد داشتن بعضی از عزیزان میگن هاستینگ شب و روز نداره و وقتت معلوم نیست چه طوری میگذره بله درسته اما در صورتی که تک و تنها باشی ولی یه گروه نسبتاً بزرگ داشته باشی و ادامه و بزرگ تر شدن سایت گروهت هم بزرگ تر بشه دیگه نیازی نیست تنهایی به سایت رسیدگی کنی که شب و روز رو نفهمی و به قولی شبا بیدار باشی تا یه وقت سرور دان نشه خوب این کارا باید تقسیم بشه و هر کس کار خودش رو انجام بده نه بر دوش یکی دو نفر یا سه نفر معلومه آدم شب و روزش قاطی میشه

منم تجربه کردم و درسته اما در حالت بالا که عرض کردم
هدف از درخواست تخمین سرویس‌دهنده‌های بزرگ، تعیین کردن حداکثر درآمد و ... هست. به نظر من میشه وقتی که برای این مورد صرف میشه رو برای موارد دیگه‌ای گذاشت، که با نیاز به وقت کمتر، سود دهی بیشتری داشته باشه.
از این جهت عرض کردم لطفا نظرتون رو راجع به درآمد شرکت‌های بزرگ ایرانی اعلام بفرمایید.

net_Vahid
November 11th, 2014, 17:20
خیلی سخت نیست ، در آمدش هم اگه کار اصلیت نباشه خوبه . بعد از 2-3 سالی میتونی به عنوان کار اصلیت حساب کنی
در مورد سرور هم شما از یک جای مطمئن بگیر (سرورهای مدیریت شده منظورم هست) ، نگران شب و روز نباش . تکنسینها هوای همه چیز رو دارن
اگر بری سراغ جای معتبر مثل هاست گیتور ، سایت گراند و ... نه هک میشی و نه شب بیدار بیمونی
من دو ساله از هاست گیتور دارم یکبار 5 دقیقه داون تایم شد . تا حالا یکبارم تیکیت ندادم آقا اینو درست کن ، آقا اونو درست کن!
پیروز باشی

سرزمین
November 11th, 2014, 17:53
تحویل سرویس ها، تغییر سیستم عامل در vps، تغییر نسخه php در cPanel، ریستور بکاپ در cPanel، امکان نصب کانفیگ های مختلف در vps و ...

همه این ها رو میتونید به صورت آنی بذارید و خود مشتری انجام بده تا دیگه برای مثلاً فعال کردن یه پلاگین تیکت نزنه. سعی کنید از همه امکانات استفاده کنید خیلی از هاستینگ ها هستن و پلاگین های مختلفی که کارایی داره روی cPanel به خاطر لایسنسش نصب نمیکنن و این باعث میشه مشتری مشتری تیکت بزنه از هر چیزی که تا حالا اختراع شده استفاده کنید مشتری امکانات + قیمت رو میبینه و مقایسه میکنه و اگر بصرفه میاد و خرید میکنه

سعی کنید روی قالب سایت کار کنید و یه قالب درست و حسابی بذارین سعی کنید شرکت باشه و همراه با نماد اعتماد، بر روی پنل پشتیبانی SSL بذارید تا نماد 2 ستاره بگیرید

سعی نکنید برای فروش عجله کنین همه چیز مهیا باشه و آماده که شد استارت بزنید.

اینا چیزایی بود که به نظرم رسید.

007
November 11th, 2014, 19:02
سلام
اگر کارشون رو از کم شروع کنن
و بعنوان کار جنبی و کم کم توسعه بدن
بعداز چند سال درآمد خیلی خوبی خواهند داشت.
قرار نیست از همین الان همه نوع سرویسی ارایه کنن و کلی خرج کنن
ما خودمون ده سال پیش از اجاره یک سرور در یکی از دیتاسنترهاای هلند شروع کردیم
وبه دوست و آشنا و هم دانشگاهی و بعضی از کاربران فروم های اینترنتی می فروختیم انجمن لینوکسی اغلب
سپس بعنوان پشتیبان یک شرکت معروف کارکردیم چندسالی و حالا داریم برند خودیم رو هم برای فروش
مستقل اماده میکنیم تاجدی تر پس از ۱۲ سال وارد بازار شیم.
ارادت

hamid.soltani92
November 12th, 2014, 20:47
از همه دوستانی که تو تاپیک شرکت کردند متشکرم.
لطفا هر نظر یا ایده‌ای دارید اعلام بفرمایید.

mohammad007
November 12th, 2014, 21:43
سلام
دوست عزیز اگر دانش و پول این کار رو دارن خیلی سود می کنند
ولی اگر دانش و پول ندارن...
مثل خیلیا که توی این انجمن دیدید دو روزه جمع می کنند و کلاهبردار شناخته می شن

Dictator_
November 12th, 2014, 22:39

باشد که رستگار شویم .

سلام.

بنده 6 ماه هست که وارد کار شده ام.

اگر زمان برمیگشت به عقب هیچ وقت وارد این کار نمیشدم به دلایل زیر :

مشتری درکی از زحمات شما نداره و انتظار بالایی داره تا تغییر سرور دارید حال به هر دلیلی (مشکلاتی که با دیتاسنتر پیدا میکنید و یا ....) کلی با شما بد برخورد میشه و مسائل دیگه

شما مجبور هستی از خواب خانواده زندگی و .... بزنی تا مشتری راضی باشه . ( این مورد با پول و سودی که میفرمایید جبران نمیشه )

شما حق تفریح ندارید و.....

استرس تمدید سرور گرفته تا استرس امنیت و ....

کمی خودمونی بگم بنده ریزش مو پیدا کردم :d

تنها چیزی که بنده رو در این کار نگه داشت علاقه بود .

استارتر عزیز اگر دوست شما علاقمند هست به این کار و دانش و سرمایه دارد بهشون بفرمایید که شروع کنند . چون به نتیجه میرسند .

زمانی که شما علاقه داشته باشی به فکر سود نیستی و به خدمات رسانی فکر میکنی

موفق باشید :53:

Cyrus.The.Great
November 13th, 2014, 00:49
سلام حمید جان.

این کار خوبه. گفتن این جمله که نه، نمیشه و یا بازار پر شده از این موارد، یکم مبتدیانه‌ست، چون نمونه‌های زیادی هستند که شرکتهای جدید راه‌اندازی شدن و موفق هم شدن!
ولی خب یه سری شرط داره که اگه انجام نشه، نمیشه موفق شد. برای ورود به هر بازاری اول باید نیازهای بازار رو شناخت و بعد با دید باز وارد اون شد. من تو سه کلمه خلاصش میکنه. کیفیت، پشتیبانی و خلاقیت
کیفیت خیلی مهمه. حتی برای اولین روز شروع کار و اولین مشتری!
مورد دوم پشتیبانی هست که متاسفانه اکثر شرکتهای این حوضه ایران ضعیف هستند. پیشنهاد میکنم بطور مثال پشتیبانی 5دقیقه ای راه بندازید! یعنی طوریکه پاسخ مشتری در هر شرایطی زیر 5دقیقه ارسال بشه.
خلاقیت هم مهمه که خودت استادی. :d

ارادتمند

هاست 97
November 13th, 2014, 11:07
فعالیت در هر زمینه ای سختی اولیه خودش را دارد
مهم پشتکار و خلاقیت و دانش و از همه مهمتر پشتوانه مالی جهت پیشرفت سریع

company_hosting
November 13th, 2014, 12:29

سلام

فقط ایده های که اول باشند موفق میشوند و درامد دارند

هاستینگ درامد دارد اما ، اما ها و باید های خیلی زیادی را باید رعایت کننند

mahmoodi.1313
November 13th, 2014, 13:46
ارائه هاستینگ علاوه بر درآمد خوبی که داره مشکلات زیادی نیز داره : پشتیبانی ، تبلیغات ، مجوز های فروش ( مثل نماد و ... ) و یک مشکل اساسی که داره اینه که اگر مثلا مشتری شما روی 50 تا باشه 25 نفر از اونو تمدید نکنن ضرر میکنید و ...
و اما در مورد کسانی که گفتند هرچی که علاقه داری برو اون کار رو انجام بده.
باید بگم که توی ایران ما به اینجور افراد اصلا اهمیت نمیدن.هیچ وقت روی کیفیت هزینه نمیکنن و بیشتر روی قیمت نگاه میکنند.
و حتی عکسش.شما برو یک سرور با کیفیت عالی به فروش برسون با قیمت 20 تومان.دیگری که یکم مشهورتره ، کیفیتشم از شما پایین تره و قیمتش هم روی 30 هست میخرند تا از شما چون فکر میکنن اونی که داره 30 تومان میده حتما کیفیتش بهتر از شماست ...