PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Whmcs: اضافه کردن دامنه ثبت شده در پنل مشتری

reza8
November 10th, 2014, 16:50
با درود و عرض ادب

من بدون استفاده از whmcs چند تا دامین را در پنل اصلی نمایندگی دامنه ثبت کرده ام...

در حال حاضر از whmcs استفاده میکنم
و میخواهم که دامنه هایی را که از قبل ثبت کرده ام به پنل مشتری در whmcs اضافه کنم که از این به بعد مشتری آپدیت ها را شخصا انجام دهد

لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه مسیری میتونم دامنه ها را اضافه کنم؟

ممنون

a.e
November 10th, 2014, 19:36
شما میتوانید به صورت دستی دامنه های ثبت شده را برای کاربر مورد نظر به صورت سفارش ثبت نمایید و همچنین به صورت دستی به پرداخت شده تغییر دهید تا در پنل کاربر فعال شود.

amin0181
November 10th, 2014, 20:10
درود
شما میتونید به بخش / setup / service / register برین و مشخصات شرکت ثبت کننده ( واسطه نه ) وارد کنید و سپس سرویس دامنه های خودتون و وصل کنید
آموزش بیشتر و سرچ کنید در انجمن هست
اگر نتونستید بگید بهتون لینک بدم
-
domin.com/poshe admin / configregistrars.php

reza8
November 10th, 2014, 20:14
شما میتوانید به صورت دستی دامنه های ثبت شده را برای کاربر مورد نظر به صورت سفارش ثبت نمایید و همچنین به صورت دستی به پرداخت شده تغییر دهید تا در پنل کاربر فعال شود.

درود
ممنون از شما

- - - Updated - - -

درود
شما میتونید به بخش / setup / service / register برین و مشخصات شرکت ثبت کننده ( واسطه نه ) وارد کنید و سپس سرویس دامنه های خودتون و وصل کنید
آموزش بیشتر و سرچ کنید در انجمن هست
اگر نتونستید بگید بهتون لینک بدم
-
domin.com/poshe admin / configregistrars.php

ممنون از شما، منتها فکر کنم سوال من واضح نبود، چون پاسخ شما در رابطه با ایجاد دامنه در فهرست ثبت دامنه بوود. به هر حال سپاس که وقت گذاشتید