توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد ریسیلر دامین های بین الملی
A.B.A.N
July 15th, 2010, 05:45
سلام
سوال داشتم درمورد گرفتن اسکریپت یعنی همون پانلی که روی سایتمون نصب میشه تا به دایرکتی متصل بشه، از چندتا شرکت سوال کردم برای گرفتنش گفتن که به هر کسی از اون آ نمیدن!
حالا میخواستم بپرسم ببینم شرایط داشتن این پانل ها چی؟ به چه صورت میشه خریدشون؟ :x
مثل این پانل: اینجا (http://domain.ruservers.com/customer)
ممنون میشم راهنماییم کنید...
1eng.ir
July 15th, 2010, 07:29
الانه که سجاد بیدار شه :d
اگه بخوای مستقیم بگیری میری سایت ResellerClub | Hosting Reseller, Domain Reseller, Domain Name Reseller (http://www.resellerclub.com) ثبت نام کنی! 200 دلار پیاده شی و ...
اگه هزینش برات سنگینه و قیمتاش برات به صرفه نیست میتونی از من :d نمایندگی بگیری ...
ما برویم بخوابیم (:|
A.B.A.N
July 15th, 2010, 08:15
سرچ کردم به خدا نبود :دی
آقای محمد 200 زیاده! میشه با من راه بیاین؟ : X
بعدش200 برای یک ساله دیگه ؟ درسته؟
sshiran
July 15th, 2010, 11:41
اگه بخواید پنل شخصی و اختصاصی مستقیم داشته باشید باید 200 دلار در اول بدید و بعد میتونید به اندازه 200 دلار دومین ثبت کنید دفعات بعد هم هرچه قدر خواستید میتونید پنل رو شارژ کنی اگه براتون سنگینه این هزینه میتونید از یه شرکت معتبر ساب رسیلری بگیرید و مثلا به اندازه 3 تا دومین پنلتون رو شارژ کنید. حالا مونده به شرکتی که ساب رسیلری رو ازشون میگیرید که هر دومین رو چند بهتون بدن.
موفق باشید.
A.B.A.N
July 15th, 2010, 11:52
پانل رو پس باید از اون سایت بخرم به قیمت 200 دلار، بعد این قیمت فقط برای پانله ؟ شما گفتین که میتونم 200 دلار هم دامین ثبت کنم!؟
پانل چند وقته هستش؟ یعنی دیگه میتونم روی سایت شخصی خودم نصبش کنم ؟ دفعات بعد بخوام شارژ کنم باید از کجا اقدام به شارژ پانلم کنم؟
ساب ریسیلر؟ منظور آقای محمدم دیگه ساب ریسیلر بود دیگه نه؟
مشکل؟ اگه بخوام ساب ریسیلر بگیرم ؟ به کسی دامین بدم باید بره داخل وبسایت اون کسی که ازش ساب گرفتم و وارد پانلش بشه؟
نه
SabaData
July 15th, 2010, 11:59
پانل رو پس باید از اون سایت بخرم به قیمت 200 دلار، بعد این قیمت فقط برای پانله ؟ شما گفتین که میتونم 200 دلار هم دامین ثبت کنم!؟
پانل چند وقته هستش؟ یعنی دیگه میتونم روی سایت شخصی خودم نصبش کنم ؟ دفعات بعد بخوام شارژ کنم باید از کجا اقدام به شارژ پانلم کنم؟
مشکل؟ اگه بخوام ساب ریسیلر بگیرم ؟ به کسی دامین بدم باید بره داخل وبسایت اون کسی که ازش ساب گرفتم و وارد پانلش بشه؟
نه
این هزینه توی پنلتون شارژ حساب میشه و شما میتونید با اون پول دامین ثبت کنید
پانل محدودیت زمانی نداره و شما اونو جایی نصب نمیکنید فقط لینک رو میذارید و برای شارژ دفعات بعد هم به کسی میگید که براتون ریسلری داده.
اگه شما ریسلر بگیرید خودتون آدرس اختصاصی میگیرید واسه پنل و میتونید پنل هارو اختصاصی کنید 0 منظورم هدر و ... هست)
اگه خواستید ما هم در خدمتیم ( ولی نه 200 تومن فقط 10 تومن یه بار واسه پنل میگیریم و هرچقد که بخوایید پنلتون رو شارژ میکنید)
persianboy
July 15th, 2010, 12:01
نه
اگر شما 200 دلار رو بدی نمایندگی مستقیم می گیری و البته این 200 دلار توی حسابتون می مونه و با اون می تونید دامنه ثبت کنید.
اگر از نمایندگی هایی مثل همین محمد یا سایر دوستان بگیرید یه پنل بهتون می دن که خودتون می تونید دامین ثبت کنید( برای مشتری ها).در روش دوم هزینه ابتدایی کمتری را می دید (مثلا 24 هزار تومان برای 3 دامنه) ولی دامنه ی که ثبت می کنید گرونتر برای شما حساب میشه
taghikhani
July 15th, 2010, 17:01
سلام
سوال داشتم درمورد گرفتن اسکریپت یعنی همون پانلی که روی سایتمون نصب میشه تا به دایرکتی متصل بشه، از چندتا شرکت سوال کردم برای گرفتنش گفتن که به هر کسی از اون آ نمیدن!
حالا میخواستم بپرسم ببینم شرایط داشتن این پانل ها چی؟ به چه صورت میشه خریدشون؟ :x
مثل این پانل: اینجا (http://domain.ruservers.com/customer)
ممنون میشم راهنماییم کنید...
من بدون نیاز به اعتبار اولیه بهت میدم. امضامو ببین.
Online24
July 15th, 2010, 17:51
جدول قیمت resellerClub رو در لینک زیر میتونید پیدا کنید
Pricing | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/pricing)
منظور دوستان از 200 دلار هزینه اولیه ، خرید base slab این شرکت هستش . به این طریق که شما برای شروع کار نیاز به گذاشتن سرمایه به اندازه ی 200 دلار در این شرکت دارید . همینطوط که گفتم این مبلغ رو سرمایه گذاری میکنید یعنی اینکه این مقدار $ متعلق به شماست و برای ثبت دامین در این شرکت سرمایه گذاری شده .
هزینه های مربوط به ثبت دامنه در لینکی که گذاشتم براتون هست . ( هر سطح یا slab هزینه جداگانه دارند و slab های بالاتر دامین ها رو ارزان تر ثبت میکنند )
در مورد sub reseller .
این دوستان یا نمایندگی های اصلی و یا حتی subresller هستند که میتونن پنلی رو به شما برای ثبت دامنه بدند .
* subressler هم میتونه subresller برای خودش ایجاد کنه .
مشکل subresseller اینه که رده های بالاتر به دامین های شما دسترسی دارند و امنیت دامنه های شما به امنیت اونها وابسته هست .
و مزیت subressler شدن اینه که نیاز به سرمایه گذاری اولیه ندارید و میتونید حتی دامنه ها رو ارزان تر ثبت کنید ( نسبت به تعرفه های slab 1 ) و اگه از جای معتبری بگیرید ، مشکلاتی که گفتم برطرف میشه
* در ضمن نماینده مستقیم برای شارژ پنل باید خودش اقدام کنه ( با راه های مختلف پرداخت اینترنتی )
و subressler باید درخواست شارژ رو به نماینده سطح بالاتر خودش بده
در مورد پنل اختصاصی !
هر subressler یا resseller ( به یک شکل ) قادر به ساخت آدرسی مجزا برای دسترسی مشتری ها به پنل دامنه ها هستند و مشتری قادر به اینکه پی ببره شما subressler چه کسی هستید میتونه از پنلش استفاده کنه
پنل اختصتصی هم به 2 شکل میتونه ساخته بشه
1) به صورت ساب دامین از دامین اصلی شرکت ثبت کننده که به صورت xxxx.myorderbox.com هست .
2) اتصال ساب دامین خودتون به این پنل ها !
که هر دو از طریق کنترل پنل در دسترس شما هست .
سخت ترین کار هم گرفتن نمایندگی و یا subressler شدن از یک شخص یا شرکت معتبر هست .
سوالی هست ؟
پ.ن : ترجمه انگلیسی اینا رو هم میتونید تو سایت شرکت پیدا کنید
A.B.A.N
July 16th, 2010, 02:24
سلام،
از همه ممنونم به خاطر راهنمایی هایی که کردید برای خرید.
در مورد sub reseller .
* subressler هم میتونه subresller برای خودش ایجاد کنه .
* در ضمن نماینده مستقیم برای شارژ پنل باید خودش اقدام کنه ( با راه های مختلف پرداخت اینترنتی )
و subressler باید درخواست شارژ رو به نماینده سطح بالاتر خودش بده
پنل اختصتصی هم به 2 شکل میتونه ساخته بشه
1) به صورت ساب دامین از دامین اصلی شرکت ثبت کننده که به صورت xxxx.myorderbox.com هست .
2) اتصال ساب دامین خودتون به این پنل ها !
که هر دو از طریق کنترل پنل در دسترس شما هست .
سخت ترین کار هم گرفتن نمایندگی و یا subressler شدن از یک شخص یا شرکت معتبر هست .
سوالی هست ؟
مر30 به خاطر توضیحات کاملتون :x
بله، فقط چندتا سوال دیگه برام الان پیش امد...
همه نماینده هایی که ساب ریسیلر میدن اون ریسیلرشون شکل مستر ریسیلره؟ میتونم که خودم با ساب ریسیلر، ساب ریسیلر بدم ؟
برای شارژ هر کسی میتونه پانل منو شارژ کنه؟ یا فقط از کسی که ساب ریسیلر گرفتم؟ بعد دامین بین الملی هم مثل دامین های ایرنه که اکانت هندل دارن اینم اونجوری که اکانت رو شارژ کنن ؟
پنل اختصاصی فقط مروبط به نماینده های میشه که از اون سایت خارجی ریسیلر میگیرن ؟
مثلا میخوام که به کسایی که دامین میدم از توی ساب دامین سایتم وارد پانلشون بشن...
ببخشید، چرا سخت ترین کار گرفتن ساب ریسیلر گرفتن از شخص یا شرکتی؟
و آخرین سوالم...
ساب ریسیلر اگه بگیرم چه دامین هایی رو میتونم توش ثبت کنم؟ فقط دامین های com / net / org ?
اگه بخوام دامین های دیگه هم باشه مثل me . im . asia . info name biz و... داشته باشه باید چیکار کنم؟
اینا رو ول کن، امشب بیا تو یاهو بت میگم چی کار کنی (:|
شما خوابتون نمیاد ؟ :d حتما برای خرید میام، مرسی...
:x
LoveLife
July 16th, 2010, 02:49
اینجا همه شب زنده دار هستند
Domain Reseller | Cheap Domain Registrar | Resell.biz (http://resell.biz/)
اینجا رو هم ببین قیمت هاش خوب بنظر میاد .
sshiran
July 16th, 2010, 11:35
همه نماینده هایی که ساب ریسیلر میدن اون ریسیلرشون شکل مستر ریسیلره؟ میتونم که خودم با ساب ریسیلر، ساب ریسیلر بدم ؟
بله
برای شارژ هر کسی میتونه پانل منو شارژ کنه؟ یا فقط از کسی که ساب ریسیلر گرفتم؟ بعد دامین بین الملی هم مثل دامین های ایرنه که اکانت هندل دارن اینم اونجوری که اکانت رو شارژ کنن ؟
فقط کسی که ازش ساب رسیلری گرفتید - شما برای ثبت دومین وارد پنل ساب رسیلریتون میشید بعد دامنه رو ثبت میکنید و در این بین یک یوزر برای مشتری میسازید که پنل شخصی ایشون میشه.
پنل اختصاصی فقط مروبط به نماینده های میشه که از اون سایت خارجی ریسیلر میگیرن ؟
بله البته سایت ها و ثبت کننده های دیگه ای هم هستن
چرا سخت ترین کار گرفتن ساب ریسیلر گرفتن از شخص یا شرکتی؟
برای اینکه به هر شخصی به راحتی نمیشه اعتماد کرد و ممکنه بعد یک مدت جمع کنن و شما بومنید و مشتری هاتون
شما میتونید تمامی پسوند هارو ثبت کنید و اصلا ربتی به ساب رسیلری یا رسیلر اصلی نداره هر پسوندی که مجاز به ثبت بودید هزینه اون پسوند کم میشه و ثبت میشه براتون
A.B.A.N
July 17th, 2010, 03:11
هزینه دامین های دیگه رو مدیر ریسیلر تعیین میکنه؟ یعنی اون مقداری که مدیر تعیین میکنه اون مقدار کسر میشه برای هر ریجستر کردن دامین؟
مرسی : X
1eng.ir
July 17th, 2010, 03:22
هزینه دامین های دیگه رو مدیر ریسیلر تعیین میکنه؟ یعنی اون مقداری که مدیر تعیین میکنه اون مقدار کسر میشه برای هر ریجستر کردن دامین؟
Yes
saeidj
July 17th, 2010, 11:32
مي توني نمايندگي دامنه بگيري از جايي مثل نت سازان: هاست نامحدود برای سایت شما (http://www.netsazan.com) با 2 3تا دامنه شارژ بعد يه دونه از اون پنل ها هم كه دوست داري بت مي دن. و مي توني براي هر يوزر يه پنل جدا بسازي و كامل كاستومايز كني;)
اين همون ساب ريسلره
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
اگه ازمايشي مي خواي يكم تو پنل بچرخي بيا خودم يه پنل ازمايشي بت ميدم.(پنل ريسلر)
A.B.A.N
July 18th, 2010, 06:37
مي توني نمايندگي دامنه بگيري از جايي مثل نت سازان: هاست نامحدود برای سایت شما (http://www.netsazan.com) با 2 3تا دامنه شارژ بعد يه دونه از اون پنل ها هم كه دوست داري بت مي دن. و مي توني براي هر يوزر يه پنل جدا بسازي و كامل كاستومايز كني;)
اين همون ساب ريسلره
پنل شبیه همون سایتی که توی پست یکم گذاشتم ؟ چه خوب
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
اگه ازمايشي مي خواي يكم تو پنل بچرخي بيا خودم يه پنل ازمايشي بت ميدم.(پنل ريسلر)
اگه بدبد، که خیلی مرسی میشم ازتون... :-*:64:
خراب نشه... :">
Online24
July 18th, 2010, 11:52
Demo رو از خود سایت reseller club میتونید داشته باشید ...
Click here to sign up for a Demo Reseller account today (http://www.resellerclub.com/demo).