PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای بک آپ گرفتن از یک سرور اختصاصی تحت حمله

ardalan5090
November 9th, 2014, 18:35
سلام دوستان
من یک سرور اختصاصی داشتم که چند سایت روش فعال بود ، متاسفانه به دلیل عدم توجه امنیتی از طرف شرکت ارائه دهنده سرور مورد حمله قرار گرفت ، شرکت تامین کننده هم همکاری نکرد ، خلاصه سرور دیگه ای گرفتم و الان مشغول انتقال اطلاعات هستم ، فقط مشکلی که دارم اینه که سرور خیلی مشغوله و اجازه دانلود با سرعت خوب به من نمیده ، می خواستم ببینم نمیشه این سرور رو جوری تنظیم کرد که فقط به آی پی من اطلاعات بده و برای بقیه آی پی ها بسته بشه تا بتونم اطلاعاتمو خارج کنم ؟

روی سرور kloxo نصبه .....

موفق باشید

mhiizadi
November 9th, 2014, 20:31
سلام دوستان
من یک سرور اختصاصی داشتم که چند سایت روش فعال بود ، متاسفانه به دلیل عدم توجه امنیتی از طرف شرکت ارائه دهنده سرور مورد حمله قرار گرفت ، شرکت تامین کننده هم همکاری نکرد ، خلاصه سرور دیگه ای گرفتم و الان مشغول انتقال اطلاعات هستم ، فقط مشکلی که دارم اینه که سرور خیلی مشغوله و اجازه دانلود با سرعت خوب به من نمیده ، می خواستم ببینم نمیشه این سرور رو جوری تنظیم کرد که فقط به آی پی من اطلاعات بده و برای بقیه آی پی ها بسته بشه تا بتونم اطلاعاتمو خارج کنم ؟

روی سرور kloxo نصبه .....

موفق باشید
اگر روی پورت 80 هست پورت رو ببنید و از طریق ftp فایل ها رو منتقل کنید ؛ نتیجه مطلوب تری خواهد داشت .