توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور خانگی یا سرور اختصاصی
MyroxSoft
November 9th, 2014, 13:35
سلام دوستان ، متن طولانیه اما میدونم خیلی ها مثل من هستن پس خواهش ان تا آخر بخونید تا با پاسخ هاتون این پست مرجعی بشه برای بقیه :D
من چند سالی هست تو کار طراحی سایت و دانلودم ،حالا میخوام جدی شروع کنم سایت ها رو توسعه بدم
از میهن ، هاست گرفتم که سر هم سالانه 500 هزار واسه هاست و دامین میدم(حداقل)
یه سایت دانلود دارم که میخوام گسترش اش بدم واسه این سایت ماهی 80 دارم هزینه میکنم(سرور مجازی)
یه سایت دانلود فیلم هم هست که واسه رفقاست اونجا هم ماهی 120 هزینه داره(سرور مجازی)
نظر شما چی هست؟ سرور خانگی راه اندازی کنم یا سرور اختصاصی خرید کنم
سوالاتی که خیلی برام مهمه، دست ام تو سرور اختصاصی تا چه حد بازه؟
* آیا امکان داره هاست های میهن رو انتقال بدم
* آیا امکان داره رو این هاست ، دامنه پیاده کرد و سایت فروش هاست و دامین ایجاد کرد
* مشکلی که الان با هاست اسکریپت فیلم دارم ، بهش حمله میشه و شرکت پشتیبانی نمی کنه و بلاک میکنه، تو سرور اختصاصی این موارد به چه شکل هست.
هزینه سرور اختصاصی بالاست و باید روزی سرور خانگی راه بندازم ببینید با سیستم زیر میشه؟
Asus P7p55d
Cpu I5 2.6g 8m
ram 2*4g 1600 corsair
power 480a green
هارد هم زورم به ssd نمیرسه میشه 1 ترای 64 مگ خوب انداخت
این سیستم واسه شروع به نظرتون خوبه؟
حالا چی نیازه برای ادامه کار، IPاستایتک و خط adsl باید چجوری باشه
mehrangta
November 9th, 2014, 13:43
حاجی از همین الان راحت برات باز کنم:
سرور خانگی رو بیخیال شو!
دلیلش رو انشالله دوستان ذکر میکنن
jaheshserver
November 9th, 2014, 13:48
سرعت پورت و شبکه شما در اون حد نیست که بتونید سرور خانگی بزنید.
هزینه های سرور خانگی خیلی خیلی بیشتره به همین راحتی هم گه میگین نیست.
MyroxSoft
November 9th, 2014, 13:52
آخه از دست هزینه ها خسته شدم ، خیلی پراکنده ان
نمیشه واسه تست راه اندازی کرد، آی پی استاتیک شاتل میگه ماهی 5 تومن ، به گفته کارشناسشون هم با همین اشتراک معمولی که دارم جوابگو هست!! واقعا همین طوره
واسه پورت نمیشه قطعه ای چیزی انداخت، چطور کم میاره؟ چه هزینه هایی مونده؟
mehrangta
November 9th, 2014, 14:00
سروری که قید کردید رو میتونید اجاره کنید ... بهترین راه هست
درخواست بدید آفر های خوبی میدن
MyroxSoft
November 9th, 2014, 14:02
سروری که قید کردید رو میتونید اجاره کنید ... بهترین راه هست
درخواست بدید آفر های خوبی میدن
مرسی، میدونم بهترین راه همینه فقط این سوالات واسم خیلی مهمه که میشه رو سرور اختصاصی این امکانات رو پیاده کرد
* آیا امکان داره هاست های میهن رو انتقال بدم
* آیا امکان داره رو این هاست ، دامنه پیاده کرد و سایت فروش هاست و دامین ایجاد کرد
* مشکلی که الان با هاست اسکریپت فیلم دارم ، بهش حمله میشه و شرکت پشتیبانی نمی کنه و بلاک میکنه، تو سرور اختصاصی این موارد به چه شکل هست.
sitetheme
November 9th, 2014, 14:03
آخه از دست هزینه ها خسته شدم ، خیلی پراکنده ان
نمیشه واسه تست راه اندازی کرد، آی پی استاتیک شاتل میگه ماهی 5 تومن ، به گفته کارشناسشون هم با همین اشتراک معمولی که دارم جوابگو هست!! واقعا همین طوره
واسه پورت نمیشه قطعه ای چیزی انداخت، چطور کم میاره؟ چه هزینه هایی مونده؟
جناب سرور خانگی رو به قول دوستمون کلا از ذهنتون دور کنید! هزینش بسیار بالاست و مخصوصا پورت قوی میخواد که امکان نداره بتونید بدون دردسر تهیه کنید خودتون رو راحت کنید یک سرور اختصاصی با 200 تومن ماهانه بگیرید کاملا جواب کارتونو میده!
98M!zban
November 9th, 2014, 14:06
برای سرور خانگی . اگر برق منزل قطع شد چی ؟
بنده الان سه تا adsl دارم همش لود بالانس هست هیچوقت یادم نمیاد اینترنت قطع بشه برام چون تا این قطع میشه اتوماتیک میره بعدی . تازه قدرت هر سه تا adsl جمع شده یکی شده و یک اینترنت بسیار با کیفیت دارم که روی 5 مگ در ثانیه دارم دانلود می کنم
با این شرایط جرات راه انداختن سرور خانگی رو ندارم . با اینکه 8 سال سابقه در امور شبکه و سرور رو دارم
سرور اختصاصی بهترین گزینه هست
به کل سرور خانگی رو فراموش کنید
mehrangta
November 9th, 2014, 14:07
هر سه گزینه ای که گفتید امکانش هست
007
November 9th, 2014, 14:09
سلام
۱-شما نمیتونین سرور خونگی راه بندازی چون ترافیکش زیادی نیاز میشه و هزینش خیلی زیاد میشه خیلی خیلی بیشترازاین که بتونین از پسش بر بیاین
۲- شما چرا دوتا سرور مجازی رو یکی نمیکنین تا ۸۰تومن صرفه جویی کنین!!!؟(بهترین راهش همین هست)
ارادت
besthosti.com
November 9th, 2014, 14:11
سرور خانگی بسیار غیر مجتمل و دوز از انتظار هست. چون برای راه اندازی سرور خانگی نیاز به یک برق داشتن اضطراری و داشتن فضای مناسب برای سرور و داشتن یک پورت مناسب ( دریافت و ارسال بالا) حداقل ۱۰۰ مگابایت باشه.
ولی در صورتی که سرور اختصاصی از دیتاسنتر بگیرید از شر این مشکلات راحت میشید و فقط هزینه ای رو برای اجاره ماهانه پرداخت می کنید.
ولی اگر میخواهید به سرور دسترسی فیزیکی داشته باشید می تونید در یکی از دیتاسنتر های ایران سرور رو کولو کنید.
mehrangta
November 9th, 2014, 14:13
برای برق هم میشه حالا ups گرفت مهم پورته که برای گرفتنش 7 خان رستمو باید رد کنی ...
kingpower
November 9th, 2014, 14:15
درود
پیشهناد بنده هم سرور اختصاصی هست
* آیا امکان داره هاست های میهن رو انتقال بدم : بله امکان پذیر هست
* آیا امکان داره رو این هاست ، دامنه پیاده کرد و سایت فروش هاست و دامین ایجاد کرد : بله امکان پذیر هست ولی باید لایسنس های سی پنل و ... را خریداری کنید
یکی از دوستان بنده هم قصد راه اندازی سرور خانگی داشت ولی کمی تحقیق کرد و پشیمان شد به خاط هزینه هایی که داشت و مشکلات نت ایران
MyroxSoft
November 9th, 2014, 14:16
ممنون دوستان
این گزینه خیلی مهمه
کاربرا ناراضی ان باید سایت رو سریعا برطرف کنم !!
98M!zban
November 9th, 2014, 14:17
برای شما پیام شخصی فرستادم پاسخ بدید لطفا
sssoheil
November 9th, 2014, 14:32
سلام
اگر کل مسایلی که دوستان فرمودند را مرتفع کنید باید به فکر سرمایش و گرمایش محیط هم بصورت 24 ساعته باشید.ضمن اینکه اگر قطعه ای از سرور سوخت فکر اینکه جایگزینی با قطعه جدید رفع عیب و بک آپ و اطلاعات!!!تمام این مسایل در یک دیتا سنتر در کمتر از 1-2 ساعت انجام میشود و بدون هیچ دردسر و نگرانی!
hasanazizi
November 9th, 2014, 15:09
سلام دوست عزیز
بله با سرور اختصاصی میتونید انجام بدید و هزینه کمتری داره
شما یه سرور خرید میکنید .کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین رو نصب میکنید
لایت اسپید یا هر وب سرور دیگه ای ای نصب میکنید
فول بک اپ میگیرید و انتقال میدید
و در سرور خودتون ریستور میکنید
لایسنس های مربوطه رو خریداری میکنید
کاملا جواب گو هست
سرور خانگی ؟
هزینه بالا نت
هزینه ای پی
هزینه نگه داری
هزینه گرمایش و سرمایش
هزینه احتمالی خراب شدن قطعات و .....
و هزینه بالا هم بهش اضافه میشه
کلا سرور خانگی مطلوب نیست
موفق باشید با تشکر
da6276
November 9th, 2014, 15:15
درود
در صورت راه اندازی هزینه هاتون بسیار بیشتر از چیزی میشه که الان دارید هزینه میکنید ، به نفعتون هست ک یک سرور اختصاصی بگیرید و بصورت متمرکز روی آن کار کنید و بدون دردرسر کار کنید.