ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاص دادن بخشی از فضای سرور به یک دامنه

ezatpanah
November 9th, 2014, 11:26
سلام به مهندسین عزیز

دوستان شرکتمون به تازگی سه سرور گرفته... تعدادی سوال داشتم و راهنمایی...
اگه نیاز به زدن تاپیک جداگانه داره بگین تا اونجا مطرح کنم...( فعلا همینجا میپرسم)
سرورمون روش دایرکت ادمین نصبه...و براش dns هم نصب کردن...
dns رو با دامنه که قبلا روش کار میکردیم نصب کردن...و همه چی تقریبا پرید از سایت قبلیمون...
الان میخوام برای دامنه که رو سرور خودمونه یه صفحه coming soon بزارم ... اما نمیدونم چطوری براش پکیچ تعریف کنم...بگم این دومین اینقد فضا میخواد...برای دسترسیش یوزر پس بزارم و.......

ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

hannah
November 9th, 2014, 11:42
اینجوری که من فهمیدم میخواید توی دایرکت ادمین به یه دامین هاست بدید
بعد از ورود به پنل دایرکت ادمین اگر به صورت ادمین وارد شدید از منوی راست روی رسیلر کلیک کنید و روی add new packaje میزان فضا و دیتابیس و ... بهش بدید بعد برگردید صفحه قبلی همونجا که add packaje زدید یه گزینه هست add new user پکیج انتخاب کنید و دامین یوزر پسورد ... وارد کنید تا ساخته بشه

ezatpanah
November 9th, 2014, 11:49
دقیقا همین منظورمه...اما مشکل جای دیگه هست...

Name Serverهامون اسم دامنه اصلی شرکت شده مثلا NS1.SAMPLE.COM
قبلا پنل دومین SAMPLE.COM تو حالت USER بود...
اما الان چه SAMPLE.COM:2222 چه ای پی سرور رو میزنم...میره تو حالت ادمین...
میخوام وقتی SAMPLE.COM:2222 رو زدم به حالت USER وارد بشه و هاست مرتبط داده شده به خودش رو کنترل کنه؟
و برای سرور هم همون ای پی سرور بمونه براس دسترسی

آیا همچین چیزی امکان پذیر هست؟

hannah
November 9th, 2014, 11:58
قبلا رو حالت یوزر روی همین سرور بود ؟

ezatpanah
November 9th, 2014, 12:08
نه...بعد از خریداری سرور اوردمیش رو سرور خودمون...

hannah
November 9th, 2014, 12:17
اگر میخواید دامنه روی سرور قبلی تون باشه باید دی ان اس ها روی سرور قبلی باشه و روی سرور قبلی a record بسازید مثلا ns3 و ns4 ای پی هم به سرور جدید بدید اینجوری با ای پی سرور جدید و با آدرس سایت هاست قبلی باز میشه

ezatpanah
November 9th, 2014, 12:21
نه روی همین سرور احتیاج داریم...فک کنم من بعد توضیح دادم:(
ببینید ای پی xx.xx.xx.xx:2222 با sample.com:2222 جفتش روی ادمین پنل میاد بالا...
حتی تو بخش user...کاربری با نام sample و پکیچ تعریف شده... اما میخوام وقتی sample.com:2222 میاد به عنوان user بیاد؟ ایا این امکان پذیره؟ و یا چون روی همین دامین ست شده دیگه امکان پذیر نیست....

hannah
November 9th, 2014, 12:25
فکر کنم میخواید دامین اصلی سرور رو به صورت یوزر بیارید بالا وقتی با ادمین لاگین میکنید سمت چپ گزینه user level داره با اون قسمت یوزر دامین اصلی میاد بالا اگر بخواید کلا یوزر بیاد بالا باید دامین اصلی سرور رو یه چیز دیگه بزارید و این دامنه رو یوزر تعریف کنید

ezatpanah
November 9th, 2014, 12:35
اره دقیقا...پس نتیجه گیری چون سرور روی همین دومین و ای پی ست شده همچنین چیزی امکان پذیر نیست...
آیا برای امنیت بیشتر پنل sample.com:2222 میشه کاری کرد؟!

hannah
November 9th, 2014, 16:50
تا منظورتون از امنیت چی باشه امنیت معمولی وب سایت ها اگر هست که بستگی به کانفیگ سرور داره ولی واسه دایرکت ادمین در حالت عادی مشکلی نداره