ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست نشدن دامنه با سرور جدید

espad
November 9th, 2014, 11:18
سلام دوستان
من قبلا ریسلر داشتم الان ی سرور مجازی خریدم و می خوام سایت ها رو منتقل کنم روی اون
dns ها همون dns های قبلی فقط آی پی عوض شده از داخل پنل دامین آی پی dns ها رو عوض کردم ولی همچنان سایت ها از روی سرور قبلی لود میشن
این عکس از صفحه تنظیمات دامین
لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم مشکل رو حل کنم که سایت ها از سرور جدید لود بشن
آی پی 5.157.86.5 نمی دونم آی پی چیه و تغییرش ندادم
آی پی سرور جدید هم 109.200.4.156 که بیش از 24 ساعت از تغییر دادن میگذره و هنوز ست نشده
لطفا کمک کنید

jaheshserver
November 9th, 2014, 11:44
یک دامین بدید تا ما تست کنیم شاید برای شمام ست شده و نیاز هم مودم را یک خاموش و روشن کنید!!

espad
November 9th, 2014, 12:13
kiaserver.com
این دامنه اصلیه

jaheshserver
November 9th, 2014, 12:41
213.133.111.103
برای ما که از این ای پی لود شد

espad
November 9th, 2014, 13:24
دوست عزیز این آی پی سرور قبلی
مشکل منم همینه می خوام از سرور جدید لود بشه

iranipic
November 9th, 2014, 13:50
احتمالا درست دی ان اس ها رو ست نکردی برای من سایتت باز نشد ، یه مشکلی تو ست کردن داری ، سعی کن مجدد مراحل ست کردن رو طی کنی !

espad
November 10th, 2014, 22:57
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟
سه روزه سایت هام بالا نمیاد
با ست کردن دامنه بین المللی مشکل دارم دامنه های ir رو با آی پی ست میکنم درست میشه
ولی دامنه اصلی سرور مجازی و دامنه های دیگه که .com هستن ست نمیشن

xphost
November 10th, 2014, 23:08
برای منم پیش اومده بود
ببین اگر سی پنل هستش واردش بشو دستی dns زون دامین هارو روی آیپی سرور جدیدت ست کن شاید درست شه

iranipic
November 11th, 2014, 00:23
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟
سه روزه سایت هام بالا نمیاد
با ست کردن دامنه بین المللی مشکل دارم دامنه های ir رو با آی پی ست میکنم درست میشه
ولی دامنه اصلی سرور مجازی و دامنه های دیگه که .com هستن ست نمیشن
به پنل دامنه بین المللی تون برید و آی پی هاتون رو درون اون وارد کنید و دی ان اس جدید بسازید قبلی ها رو پاک کنید از این سایت میتونید ست شدن دی ان اس با دامنه اتون رو چک کنید :
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com)
امیدوارم مشکلت حل بشه منم همچین مشکلی داشتم دادم مدیر سرور برام اوکی کرد ، اون با این سایت مشکل رو حل کرده بود ، اگر دامنه هات با آی پی جدید ست بشن تو این سایت میزنه اونوقت میفهمی که مشکل از کجاست !

- - - Updated - - -

الان آدرس kiaserver تون بر روی این آی پی هاست : 109.200.4.156
این آی پی جدیده یا ماله قبله ؟

- - - Updated - - -

فک کنم با سرور جدیدتون ست شده به سی پنل مراجعه کنید و دامنه هاتون رو پارک کنید !

parsvia
November 11th, 2014, 08:38
وارد کنترل پنل بشو. اگه سی پنل هست
برو به بخش دی ان اس ها و روی ادیت دی ان اس بزن
دامنه اصلی رو انتخاب کن
دوتا A رکورد واسش بساز با ای پی جدید به اسم های ns1 و ns2
بعد توی همون قسمت DNS رو Add a dns zone بزن و دی ان اس های ns1.kiaserver.com و ns2.kiaserver.com رو با ای پی جدیدت بساز
توی پنل دامنه هم از بخش چیلد هاست دی ان اس هارو با ای پی جدید بساز و توی بخش نیم سرور اون دی ان اس هارو وارد کن
باید مشکلتون حل بشه.

ra3ou1
November 11th, 2014, 10:54
سلام

مواردی که در dns هست رو همه پاک کنید

در قسمت child host دی ان اس و آی پی های جدید رو ست کنید یا در صورتی که موجود هست به آی پی جدید ادیت کنید

با سپاس

espad
November 11th, 2014, 12:09
به پنل دامنه بین المللی تون برید و آی پی هاتون رو درون اون وارد کنید و دی ان اس جدید بسازید قبلی ها رو پاک کنید از این سایت میتونید ست شدن دی ان اس با دامنه اتون رو چک کنید :
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com)
امیدوارم مشکلت حل بشه منم همچین مشکلی داشتم دادم مدیر سرور برام اوکی کرد ، اون با این سایت مشکل رو حل کرده بود ، اگر دامنه هات با آی پی جدید ست بشن تو این سایت میزنه اونوقت میفهمی که مشکل از کجاست !

- - - Updated - - -

الان آدرس kiaserver تون بر روی این آی پی هاست : 109.200.4.156
این آی پی جدیده یا ماله قبله ؟

- - - Updated - - -

فک کنم با سرور جدیدتون ست شده به سی پنل مراجعه کنید و دامنه هاتون رو پارک کنید !

بله ممنون بابت پاسخگویی
مشکل بر طرف شد البته مدیر سرور زحمت کشیدن

- - - Updated - - -

ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند مشکل بر طرف شد