ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرهنگ تشکر کردن

xphost
November 8th, 2014, 19:24
درود فراوان بر همه همکاران عزیز
مدتی هستش که بنده در انجمن هستم
یه مواردی رو مشاهده کردم که یکم بدم اومد
بعضی دوستان هستند که مطالب رو میخونند و تشکر نمیکنند
ولی وقتی پروفایل انهای رو مشاهده مکنید مثلا از 100 پشت 400 تا تشکر شده ازشون
کاشکی فرهنگ تشکر کردن رو در این انجمن عمومی کنیم مهم نیستش از مطلب خوشتون میاد یا نه اون طرف زحمت کشیده که نوشته یا از جایی کپی کرده
با تشکر کردن ازش باعث افزایش رتبه اون نمیشیم
باعث میشیم یکم جدی تر به کار خودش ادامه بده
البته بگم حرف بنده خطاب به فرد خاصی نیستش درباره همه افراد هستش
با تشکر
بدرود

M-Sadeghi
November 8th, 2014, 19:38
شما مگه عقده ی تشکر کردن داری؟ یعنی که چی؟

besthosti.com
November 8th, 2014, 19:41
هدف من اینجا این هست که فقط کمک کنم به بقیه دوستان، نه گرفتن تشکر
برای من هیچ فرقی نمیکنه که کسی از من تشکر کنه یا نکنه.

jahromweb
November 8th, 2014, 19:43
هدف من اینجا این هست که فقط کمک کنم به بقیه دوستان، نه گرفتن تشکر
برای من هیچ فرقی نمیکنه که کسی از من تشکر کنه یا نکنه.
حرفتون 100 درصد درسته
اما توجه داشته باشید که برخی از دوستان هم با همین تشکرها روحیه میگیرن

xphost
November 8th, 2014, 19:45
شما مگه عقده ی تشکر کردن داری؟ یعنی که چی؟
اصلا از طرز بیان شما خوشم نیومد
میتونستید بهتر بیان کنید سوالتون رو
تشکر از یک فرد به منظور این حرف شما و دوست عزیزم بست هاست نیستش
مهم کمک کردن و انتشار اخبار هستش
ولی تشکر یه امر مودبانه هستش
فکر نمیکردم این طوری با این امر پسندیده برخورد کنید
از پست خودم پشیمونم
وافعا ببخشید که این پست بی ارزش رو گذاشتم
بدرود

besthosti.com
November 8th, 2014, 19:47
حرفتون 100 درصد درسته
اما توجه داشته باشید که برخی از دوستان هم با همین تشکرها روحیه میگیرن
روحیه بیشتر برای من و بقیه این هست که یه کاربری بیاد و بگه با کمک شما مشکل من حل شد.

majid1f
November 8th, 2014, 19:53
اصلا از طرز بیان شما خوشم نیومد
میتونستید بهتر بیان کنید سوالتون رو
تشکر از یک فرد به منظور این حرف شما و دوست عزیزم بست هاست نیستش
مهم کمک کردن و انتشار اخبار هستش
ولی تشکر یه امر مودبانه هستش
فکر نمیکردم این طوری با این امر پسندیده برخورد کنید
از پست خودم پشیمونم
وافعا ببخشید که این پست بی ارزش رو گذاشتم
بدرود
جواب تاپیکت را ببین ، تشکر پیش کش ، یکم برخورد مودبانه داشته باشند یا اصلا عملکرد خاصی نداشته باشند خیلی بهتر هست

007
November 8th, 2014, 20:04
سلام
من از طرف کسی که تشکر خیلی کمی داره و سابقه ی عضویت زیادی داره اینو نوشتم:
این انجمن حال و هوای خاصی داره که افرادی که زیاد در اون فعالیت کردن
اگاه هستن من خودم به شخصه بخاطر این دو دلیل از کسی تشکر نمیکنم
۱-بخاطر اینکه در سیستم باند بازی اشخاص که در سایت هست قرار نگیرم
و بیخود برای خودمون دشمن یا دوست نتراشم چرا که هرتشکر که زیر پست یک فرد زده میشه ناخداگاه براتون دوست و دشمن به همراه خواهد داشت.(یک درصد مواردی میخوام تشکر بزنم)
۲-مهمترین دلیل خیلی از تاپیک هایی که زده میشه ۹۹درصدشون چیز خاص و جدیدی به معلومات آدم اضافه نمیکنه و یک کپی و پیست هست از جای دیگری در اینترنت بخدااگر حتی همین مطلب اموزشی کپی پست شده
رو دو هفته بعدش از فرد کپی پیست کننده بپرسی حتی ازش چیزی نمیدونه پس این فرد نه به خودش سودی رسونده و نه به من که لایق تشکر باشه.

اگر شما میخوای در رده ی کسایی قراربگیری که من براشون تشکر میزنم باید خیلی سخت کار کنی و یک کار جدید کنی یک تاپیک اموزشی بزنی در موردی که در اون کاملا تسلط داری ادامش بدی تا مشخص شه پشتکار و زحمتی که می کشین بعداز اون کار من و افراد سخت گیری مثل من رو به این کار وادار می کنین که تشکرهای بعدی رو براتون بزنم.(فکر کن اکثرا از روند من پیروی میکنن اگر استقبالی صورت نمیگیره)
البته این موضوع هم بگم اصراری ندارم کسی در سایت برای حرفام هم تشکر بزنه همون جور که من برای کسی تشکر نمیزنم.

دو دسته افراد دیگه هم داریم که شاید تشکرهای زیاد شده از اونها چشم شماروهم گرفته باشه.

۱-مدیران و مسولین سایت هستن که در طی مدت زیادی که در سایت مسیول بودن این تشکرها ازشون صورت گرفته و یا بخاطر مسولیتشون

۲-افرادی که دارای سابقه ی کم و یا زیاد هستن و واقعا فعالیت کردن و بعضی وقت ها هم ربات های تشکر زن به سراغشون آمدن و به تعدادتشکرهاشون افزودن که البته من حقشون میدونم
چه انسان ازشون تشکر کرده باشه یا ربات چون اینجا رو لااقل زنده نگه داشتن با پست هاشون و جواب های سوال کاربرا رو دادن و یا فعالیت تجاری کردنشون.

saeed1988m
November 8th, 2014, 20:06
روحیه بیشتر برای من و بقیه این هست که یه کاربری بیاد و بگه با کمک شما مشکل من حل شد.

شما حرف بسیار متین و بجایی رو فرمودید اینجا نباید دنبال افزایش تشکر باشیم بلکه اگر در پستی ار فرد در راستای کمکی که کردن تشکر بشه بسیار با ارزشتر هست البته تشکر هم یه امر اختیاری هستش و باید بگیم که کسی که در مشکلاتی که پیش میاد کمک میکنه لایق تشکره

xphost
November 8th, 2014, 20:09
جواب تاپیکت را ببین ، تشکر پیش کش ، یکم برخورد مودبانه داشته باشند یا اصلا عملکرد خاصی نداشته باشند خیلی بهتر هست
ممنونم

iroooni.com
November 8th, 2014, 20:16
خوبه تشکر کرد اما زورکی که نمیشه

hamid.soltani92
November 8th, 2014, 22:11
ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/100815/) و ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/103848/) به جای دوستانی که تمایل به تشکر کردن ندارن، به بقیه دلگرمی میدن;):d
یه سری دوست دیگه هم داشتیم، مثل جناب glxxx و یکی دیگه که یادم نیست، اون‌ها‌هم عملکرد مشابه داشتند:دی

omid3963
November 8th, 2014, 22:14
من که تاحالا از ۱۰۰۰ نفر تشکر کردم!
:d

یاشار زوم
November 8th, 2014, 22:23
دوستانی که فکر میکنند فرهنگ تشکر کردن دارن از من تشکر کنند ببینم

iran-developers
November 8th, 2014, 23:24
بنده توصیه ای که دارم به شما این هست که اول معنی واژه ی تشکر رو سرچ بفرمایید و اینکه
۱ قدم نسبت به حل این مسیله از مسیله فاصله بگیرید تا دید وسیع تری داشته باشید .

TN Projects
November 8th, 2014, 23:37
با درود و احترام.
خوشبختانه استارتر عزیز به موضوع خوبی اشاره کرد.
مطمئن باشید اگر این کار بی ارزش بود هیچ وقت در انجمن ها و حتی همین انجمن با این مقدار دقت مورد توجه مدیران قرار نمی گرفت و اصلا درستش نمیکردن.
تشکر باعث میشه که استارتر تاپیک کیفیت مطلب رو بفهمه.
ایشون میگن کلا کلمه تشکر و استفادش رو از یاد بردین و یه تلنگر خیلی مناسبه اگه تاپیک برای همه کاربران انجمن مهم بشه.
به امید موفقیت همگی دوستان.

xphost
November 8th, 2014, 23:50
با درود و احترام.
خوشبختانه استارتر عزیز به موضوع خوبی اشاره کرد.
مطمئن باشید اگر این کار بی ارزش بود هیچ وقت در انجمن ها و حتی همین انجمن با این مقدار دقت مورد توجه مدیران قرار نمی گرفت و اصلا درستش نمیکردن.
تشکر باعث میشه که استارتر تاپیک کیفیت مطلب رو بفهمه.
ایشون میگن کلا کلمه تشکر و استفادش رو از یاد بردین و یه تلنگر خیلی مناسبه اگه تاپیک برای همه کاربران انجمن مهم بشه.
به امید موفقیت همگی دوستان.

درود فراوان بر دوست عزیز
بنده هم نظرم همین بود
متاسفانه کلمه تشکر در این انجمن کم استفاده میشه
کاربران مطلب میزارند که وقتی تشکر نشه اون فرد فکر میکنه که مطلب مورد پسند کاربران نبوده
به همین دلیل یک نوع دلخوری و یا دو دلی در ثبت مطالب پیش میاد
بنده تا امروز سعی کردم بهترین مطالب رو بزارم ولی خب از نعمت تشکر دوستان محروم موندم
به امید آینده بهتر
بدرود

majidisaloo1
November 9th, 2014, 00:35
تشکر خوبه اما یکی از دوستان گفتن دوست و دشمن درست میکنه دقیقا درست میگن برای بنده پیش آمده است!
اما چیزی که هست اگر تشکر معنی و فرهنگ خودش را در جامعه پیدا بکند خیلی از مشکلات حل میشه
در جامعه کنونی خودمون چندین بار دیدید که گفته اند دیدی من اینقدر به طرف محبت کردم یک تشکر خشک و خالی نکرد؟ خیلی ها انتظار دارند و خیلی ها ندارند اما اونایی هم که ندارند اگر ازشون تشکر بشه ناراحت نمیشوند

موفق باشید
عیسی لو

ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/100815/) و ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/103848/) به جای دوستانی که تمایل به تشکر کردن ندارن، به بقیه دلگرمی میدنhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/3.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif
یه سری دوست دیگه هم داشتیم، مثل جناب glxxx و یکی دیگه که یادم نیست، اون‌ها‌هم عملکرد مشابه داشتند:دی

آقا حمید سلطانی کاربر glxx یا منصور حمیدی که کاربران به خاطر تشکر هاش میشناختندکارمند ما بودند که متاسفانه banned شدند از نوع دائم .
خیلی پسر گلی است
امیدوارم هر جاست موفق باشه

موفق باشید
عیسی لو

company_hosting
November 9th, 2014, 00:41
ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/100815/) و ایشون (http://www.webhostingtalk.ir/member/103848/) به جای دوستانی که تمایل به تشکر کردن ندارن، به بقیه دلگرمی میدن;):d

سلام همه دوستان

تشکر کردن بنظریم بزرگی میرسونه و قدردان نعمت و جبران بخشی از محبت کسی که وقت گذاشته برای شما / من / ایشون

اون شخص کارمند ما بود
اما *** از اپ در امد زیاد در موردش فکر نکن به یاد بیاریش

موفق باشید همگی

nima-s
November 9th, 2014, 01:07
سلام دوستان
خوب ایشون خیلی دوستانه یک پیشنهادی به همه ما دادند ، چرا تحقیرش میکنید؟!
دوست من جناب xphost ! این انجمن رو چند مسئله حساسه ، میزان سواد،تشکر، میزان صداقت در عمل و شعارها، کیفیت خدمات رقیب و... در مورد این مسائل تا یک منطق کوبنده نداشتی سعی کن از این مباحث دوری کنی تا جو متشنج نشه! چون هر شخصی با هر زاویه دیدی نسبت به شخصی که چنین نظرهایی میده بلافاصله جبهه گیری میکنه!به همین دلیل اون شخص نه تنها به خواستش نمیرسه ، حتی با ابروی خودش بازی کرده! اینجا اینطوریه! در حالی که نباید باشه ، ناسلامتی انتظار میره از اعضای انجمن که کاربرانی پخته و فرهیخته باشند.
بگذریم،بهتره بجای توجه به تشکر ، به بالا بردن سطح کیفیت کارمون توجه کنیم نه غیر و حاشیه!
موفق باشید

سرزمین
November 9th, 2014, 01:08
سلام

اگر دقت کرده باشید در این انجمن زده شده
تعداد تشکر ها از فلان یوزر به دلیل پست مفید

پس به خاطر پستی که میذاره باید تشکر کرد و اگر مفید باشه و خوب نه هر چیزی که نوشته باشه

sssoheil
November 9th, 2014, 01:22
سلام

حق با شماست ولی به قول دوستان تشکر برای مطلب مفید است که البته طبق گفته شما فرهنگ باید جا بیافتد.البته این رو هم عرض کنم خیلی از عزیزان پست مفید هم ببینند ما شا الله از زور حسادت یا خساست و بخل تشکر نمیکنند.این دسته از افراد ظاهرا فکر میکنند تشکر چیزی است که قرار است از جیب آنها خارج شود و به شما برسد!

hasanazizi
November 9th, 2014, 02:20
سلام بر همه دوستان عزیز و ( دشمنان با اخلاقم )
دوستان جناب اقای xphost (http://www.webhostingtalk.ir/member/103704/) بسیار حرف درستی زدن
الان برو تو هر انجمنی مدیران - کاربران و همه اعضایی که از اون شخص تازه وارد ارشد تر هستن به اون تازه وارد میل اونجا موندنو میدن از تشکر میکنن و خیلی چیزای دیگه ( اعصاب نوشتنو ندارم حیف ) و اون کاربر هم یاد میگیره تشکر کنه احترام بزاره
نه مثل اینجا اولین روزی اومدم بهم سرکوفت بزنن مثلا گفتن برو با بچه ایلامی پشت کوهی ... چرا باید اینطوری باشیم .چرا این حرفو باید بزنن چون ایلامیم .. ایلام چشه ..اگه ایلام نبود الان شما هم نبودین .ایران هم نبود ..وقتی وقت سختیه جنگ و بدبختی رو پدران ما کشیدن حالا رسیده نوبت رفاه نوبت شماست ..حرف بزنیم اینطور جوابتو میدن یا اینکه پای چوب داریم
چرا یه عقده ای باید یکی از سایت هامو دان کنه به دلیل این که جوابش تو تاپیک ندادم بعد مدیران عزیز با عدالت اینجا منو به دلیل دعوا لفظی 14 روز بن کنن چرا ؟؟ چرا اون بن نشه
چرا وقتی افر میدیم یه عقده ای بدبخت میاد اتک میزنه به سرور ؟؟
واقعا این جور چیزا نباید در اینجا باشه باید اینا رو با هم از اینجا بیرون کنیم
بازم ممنونم از دوست عزیز استارتر گرامی
با تشکر

majidisaloo1
November 9th, 2014, 09:01
دوستان جناب اقای xphost (http://www.webhostingtalk.ir/member/103704/) بسیار حرف درستی زدن
الان برو تو هر انجمنی مدیران - کاربران و همه اعضایی که از اون شخص تازه وارد ارشد تر هستن به اون تازه وارد میل اونجا موندنو میدن از تشکر میکنن و خیلی چیزای دیگه ( اعصاب نوشتنو ندارم حیف ) و اون کاربر هم یاد میگیره تشکر کنه احترام بزاره
نه مثل اینجا اولین روزی اومدم بهم سرکوفت بزنن مثلا گفتن برو با بچه ایلامی پشت کوهی ... چرا باید اینطوری باشیم .چرا این حرفو باید بزنن چون ایلامیم .. ایلام چشه ..اگه ایلام نبود الان شما هم نبودین .ایران هم نبود ..وقتی وقت سختیه جنگ و بدبختی رو پدران ما کشیدن حالا رسیده نوبت رفاه نوبت شماست ..حرف بزنیم اینطور جوابتو میدن یا اینکه پای چوب داریم
چرا یه عقده ای باید یکی از سایت هامو دان کنه به دلیل این که جوابش تو تاپیک ندادم بعد مدیران عزیز با عدالت اینجا منو به دلیل دعوا لفظی 14 روز بن کنن چرا ؟؟ چرا اون بن نشه
با تشکر

سلام

موارد اعلامی شما تنها قسمت اولش به فرهنگ تشکر شاید برگرده بقیه اسپم و درد دل است
لطفا تاپیک را به انحراف نکشید تا آیندگانی وقتی این تاپیک را دید بتونه یک کلمه ازش یاد گیری داشته باشد
با انحراف تاپیک ، کل تاپیک بسته میشه

nima-s
November 9th, 2014, 11:28
با تشکر

واقعا برای کسانی که این کارها رو کردند متاسفم!

xphost
November 9th, 2014, 18:45
با تشکر

درود فراوان بر شما
واقعا متاسفم برای بعضی افراد که فقط به مسخره کردن فکر میکنند
پست های اول بنده چنان به بنده توپیدن که بنده ناراحت شدم از ایجاد این تاپیک ولی الان خوشحالم که دوستانی هم هستند که حرف بنده رو متوجه میشوند
فرهنگ های خوب در کشور ما به سختی جا میفته
باشد که فرهنگ درست کاری و تشکر رواج پیدا کنه
حرکت دی داس زدم و اتک زدم هم اصلا حرکت درستی نیستش
ممنونم از پست های خوبتون
بدرود

- - - Updated - - -

سلام دوستان
خوب ایشون خیلی دوستانه یک پیشنهادی به همه ما دادند ، چرا تحقیرش میکنید؟!
دوست من جناب xphost ! این انجمن رو چند مسئله حساسه ، میزان سواد،تشکر، میزان صداقت در عمل و شعارها، کیفیت خدمات رقیب و... در مورد این مسائل تا یک منطق کوبنده نداشتی سعی کن از این مباحث دوری کنی تا جو متشنج نشه! چون هر شخصی با هر زاویه دیدی نسبت به شخصی که چنین نظرهایی میده بلافاصله جبهه گیری میکنه!به همین دلیل اون شخص نه تنها به خواستش نمیرسه ، حتی با ابروی خودش بازی کرده! اینجا اینطوریه! در حالی که نباید باشه ، ناسلامتی انتظار میره از اعضای انجمن که کاربرانی پخته و فرهیخته باشند.
بگذریم،بهتره بجای توجه به تشکر ، به بالا بردن سطح کیفیت کارمون توجه کنیم نه غیر و حاشیه!
موفق باشید
درود
یک فرهنگی هستش که اگر رواج پیدا کنه خیلی از مشکلات حل خواهد شد
بنده از جهت دیگه ای به این مسئله فکر میکنم
و از دوستانی که جبهه گیری میکنند در مورد موضوع واقعا دوست دارم که بدونم دلیل مقابله این افراد با موضوع بنده چیه

hasanazizi
November 9th, 2014, 18:53
سلام

موارد اعلامی شما تنها قسمت اولش به فرهنگ تشکر شاید برگرده بقیه اسپم و درد دل است
لطفا تاپیک را به انحراف نکشید تا آیندگانی وقتی این تاپیک را دید بتونه یک کلمه ازش یاد گیری داشته باشد
با انحراف تاپیک ، کل تاپیک بسته میشه

جناب اقای عیسی لو
این حرف ها تو این انجمن به بنده شده حالا شما میگید درد دل هستن
؟؟؟
این فرهنگه .. این ....... !!
پس فرهنگ چند هزار سالمون کو ؟ وقتی بحث فرهنگ میشه بعضیا اندازه 2 متر زبون بیرون میارن میگن ما فرهنگ داریم کو فرهنگ . کو ادب .کو احترام .
اینجا این چیزا گم شدن متاسفانه
بیشتر فکر دروغ دغل بازی هستن
جناب اقای عیسی لو بیشتر رو حرف هام فکر کنید میبینید چی میگم

hamid.soltani92
November 9th, 2014, 19:03
جناب اقای عیسی لو
؟؟؟
پس فرهنگ چند هزار سالمون کو ؟ وقتی بحث فرهنگ میشه بعضیا اندازه 2 متر زبون بیرون میارن میگن ما فرهنگ داریم کو فرهنگ . کو ادب .کو احترام .
دوست من جناب عیسی‌لو هم نفرمودن که حرفِ شما اشتباهه، فقط این نکته رو متذکر شدن که در صورت به بیراهه کشیده شدن تاپیک، اثر خوبی که قراره گذاشته بشه از بین میره و چه بسا تاپیک به کل حذف بشه!
ضمن عرض تایید فرمایش و همدردی با شما، تاپیک‌های مفید اینجوری که به دلیل منحرف شدن از مسیر اصلی قفل و یا حذف شدن کم نداشتیم.

xphost
November 9th, 2014, 19:08
خواهشا کاری نکنید این پست خوب پاک شه
در آینده خیلی ها میان و مطلب بنده رو میخونند
از مدیران هم خواهش مندم در صورت اینکه نظری مشکل داره اون رو درست کنند باعث از بین رفتن مطلب بنده نشود
با تشکر

majidisaloo1
November 9th, 2014, 20:29
جناب اقای عیسی لو
؟؟؟

سلام

من نگفتم شما اشتباه میگین یا درست میگین و بنده خودم را در حد تصمیم گیری در آن میزان نمیبینم پس عملا نظری هم نمیدهم
فقط گفتم شما اینایی که میگین مربوط به خودتان است و کسانی که اطرفتان و به موضوع اصلی که تشکر زدن در پست هاست ارتباطی ندارد

سرزمین
November 9th, 2014, 20:56
جناب اقای عیسی لو
؟؟؟

دوست عزیز این طور حرف زدن هم جزء فرهنگ ما نیست همه باید رعایت کنیم