ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : FTP to FTP Transfer Backup ???

SaMaN0861
July 14th, 2010, 23:00
با سلام

دوستان من میخوام حدود 155 سایت رو انتقال بدم رو یک سرور جدید و گفتن فقط FTP to FTP Transfer Backup جواب میده لطفا راهنمایی کنید در ضمن من میخوام وقتی انتقال میدم خودش فایل ها رو باز کنه و همان ریستور دیگه ممنون میشم کمک کنید . خفن گیرم :-s

با تشکر

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------

دوستان کسی بلد نیست ؟؟!!! <:-p

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

دوستان خواهش میکنم اگر بلد هستید بگید :((

SaMaN0861
July 15th, 2010, 17:15
با سلام

دوستان خواهش میکنم اگر بلد هستید بگید :77:

SabaData
July 15th, 2010, 17:24
سلام
منم یه بار اکانت های یه هاستینگ دیگرو گرفته بودم ولی واسه انتقال به ssh نیاز داشتم و طرف ریسلر بود مجبور شدم از همه هاست ها دستی بک آپ بگیرم و تو سرور خودمون ریستور کنم فک کنم یه نصف روز وقتمونو گرفت ( البته دو نفره کار میکردیم یکی ریستور میکرد یکی بک آپ میگرفت) ولی ارزششو داشت!
راهی نداری باید تک تک بک آپ هاتو اوکی کنی
-----------------
البته یادمه یکی تو همین wht یه برنامه نوشته بود که میتونست از همه اکانت هالی یه ریسلر یک جا بک آپ بگیره و اف تی پی بکنه به یه سرور دیگه شاید اون بدردت بخوره!

persiansoft
July 15th, 2010, 17:25
با سلام

دوستان خواهش میکنم اگر بلد هستید بگید :77:

سلام دوست عزيز .
سيستم عامل ؟
كنترل پنل ؟
آيا فايل هاي بكاپ به صورت فايل فشرده هستند ؟

SaMaN0861
July 15th, 2010, 17:38
سلام دوست عزيز .
سيستم عامل ؟
كنترل پنل ؟
آيا فايل هاي بكاپ به صورت فايل فشرده هستند ؟

سيستم عامل : CentOS
كنترل پنل : Cpanel
آيا فايل هاي بكاپ به صورت فايل فشرده هستند : آره

persiansoft
July 15th, 2010, 17:51
سيستم عامل : CentOS
كنترل پنل : Cpanel
آيا فايل هاي بكاپ به صورت فايل فشرده هستند : آره

دوست عزيز به آدرس زير مراجعه كنيد آموزش كاملي داده شده است .
https://www.dtghelpdesk.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=38

موفق باشيد .

SabaData
July 15th, 2010, 18:59
یعنی میشه یک جا تعداد بالا اکانت رو بصورت اف تی پی ریستور کرد؟ :-?