توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت یک فید خوان rss در اسکریپت freer
empera2r
November 8th, 2014, 10:14
سلام دوستان من میخوام یک فید خوان rss در freer درست کنم اول کدهارو مستقیم تو freer گذاشتم که موقع نمایش فقط کدها رو نشون میداد و نتیجه رو نشون نمیداد ... بعد از iframe استفاده کردم که مشکلاتی داشت مثل داشتن ارتفاع ثابت یعنی اگر تعداد خبرها 5 تا بود درست نشون میداد ولی اگر 9 تا احتیاج به اسکرول داشت که خیلی جالب نمیشد چه بسا اگر همون 5تا خبر عنوان های طولانی داشت اسرکرول میشد ومن هم خاصیت اسکرول iframe رو غیر فعال کردم که باعث میشد نصفه نشون بده
ممنون میشم اگر راه دیگری بلد هستید راهنمایی کنید
ms313
November 8th, 2014, 11:11
می تونید با جاوا اسکریپت اینکار رو بکنید.
empera2r
November 8th, 2014, 11:50
می تونید با جاوا اسکریپت اینکار رو بکنید.
میشه کدشون همراه با راهنمایی نحوه استفاده در اختیارم قرار بدید من اطلاعی ندارم که به چه صورت باید انجام بدم "اطلاعات برنامه نویسی ندارم فقط آشنایی سطحی دارم"
sht-design
November 8th, 2014, 11:56
فکر کنم توی قسمت مدیریت فریر خودش آخرین اخبار رو داره و میتونید ازش استفاده کنید
empera2r
November 8th, 2014, 12:14
فکر کنم توی قسمت مدیریت فریر خودش آخرین اخبار رو داره و میتونید ازش استفاده کنید
پیداش کردم و استفاده کردم ولی باز همون مشکل کد اول رو داشت یعنی متن کد رو نشون میداد ولی خروجی نمیداد
ممنون دوست عزیز ولی کدی که دادید منم از وبگو برداشتم و استفاده کردم کد به خودی خود اگر تو یه فایل php ساده اجرا کنیم هیچ موردی نداره ولی مشکل من اینکه که همین کد رو توی قالب freer استفاده میکنم و فقط متن کد رو میاره نو خروجی رو