ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن پنل در هتزنر

tiktak
November 7th, 2014, 20:43
سلام دوستان پنل ما توی هتزنر به دلیل ارسال زیاد ایمیل بهشون مسدود شده :d
چطور میشه رفع مسدودیت کرد یعنی مسدود نشده سرورم هستش ولی میخوام سرور بگیرم میگن دیگه سرور بهتون نمیدیم چطور میشه اینو حلش کرد؟

RoobinaServer
November 7th, 2014, 20:45
چطور میشه رفع مسدودیت کرد یعنی مسدود نشده سرورم هستش ولی میخوام سرور بگیرم میگن دیگه سرور بهتون نمیدیم چطور میشه اینو حلش کرد؟

ایمیل زدید ج ندادن یا تایم دادن بعد پشت هم هی گفتید چرا جواب نمیدید یا اصرار کردید و ... ؟

tiktak
November 7th, 2014, 20:49
ایمیل زدید ج ندادن یا تایم دادن بعد پشت هم هی گفتید چرا جواب نمیدید یا اصرار کردید و ... ؟ایمیل زدم جواب نمیدادن پشتیبانیش صفر شده بود ، ساعتی 1 بار جواب میدادن چند بار گفتمتشون چرا جواب نمیدن ، گفتن بستیم دیگه سرور ارائه نمیدیم بهتون

Yas-Host
November 7th, 2014, 20:59
:| عجب

اونوقت سرور رو پرداخت نکرده بودید ؟

با آقای حسینی تماس بگیرید :

servervds.ir

tiktak
November 7th, 2014, 21:02
:| عجب

اونوقت سرور رو پرداخت نکرده بودید ؟

با آقای حسینی تماس بگیرید :

servervds.irشما تاپیکو اشتباه نیومدید ، آقای حسینی رو من چیکار دارم برادر من ، خودم پنل دارم توی هتزنر ، درضمن چه ربطی به پرداخت پول سرور داره ، زمان پرداخت پول سرور وقت داره به موقعش ندی میگه بده تا 2 روز
ندادی میبنده ، من میگم سرور ارائه نمیده ، میگه به خاطر ارسال ایمیل ابیوز یا همون پشت سر هم ، یه جورایی زیر پا گذاشتن قوانین حساب میشه

007
November 7th, 2014, 21:05
سلام
ساعتی یکبار بهتون جواب میدادن !این یعنی پشتیبانی صفر؟!
احتمالا اینقدر تیکت زدین اعصاب براشون نزاشتین .....
فکر نکنم کار دیگه ای کرد بشه کرد یک پنل دیگه ای باید باز کنین.
ارادت

Yas-Host
November 7th, 2014, 21:09
شما تاپیکو اشتباه نیومدید ، آقای حسینی رو من چیکار دارم برادر من ، خودم پنل دارم توی هتزنر ، درضمن چه ربطی به پرداخت پول سرور داره ، زمان پرداخت پول سرور وقت داره به موقعش ندی میگه بده تا 2 روز
ندادی میبنده ، من میگم سرور ارائه نمیده ، میگه به خاطر ارسال ایمیل ابیوز یا همون پشت سر هم ، یه جورایی زیر پا گذاشتن قوانین حساب میشه

با عرض پوزش از شما بنده یک سوالی دیگه میخواستم از شما بپرسم که به علت جواب دادن همزمان چند نفر جا به جا شد !!

منظور بنده این هست که : چند سرور در پنل تون داشتید ؟

سوالتون ازشون در چه رابطه ای بوده ؟

میتونید متن ایمیل هارو اینجا قرار دهید ؟

علت اینکه بنده گفتم تماس بگیرید این هست که رابطه آقای حسینی با این دیتاسنتر خوب هست و میتوانند مشکلتان را حل کنند .

ارادت.

tiktak
November 7th, 2014, 21:19
با عرض پوزش از شما بنده یک سوالی دیگه میخواستم از شما بپرسم که به علت جواب دادن همزمان چند نفر جا به جا شد !!

منظور بنده این هست که : چند سرور در پنل تون داشتید ؟

سوالتون ازشون در چه رابطه ای بوده ؟

میتونید متن ایمیل هارو اینجا قرار دهید ؟

علت اینکه بنده گفتم تماس بگیرید این هست که رابطه آقای حسینی با این دیتاسنتر خوب هست و میتوانند مشکلتان را حل کنند .

ارادت.تعداد سرور ها 8 تا هستند ، بدون هماهنگی گرفتن یهو آی پی مک ما رو بستن ، نه ایمیل اخطاری فرستادن نه چیزی ، بهش ایمیل زدم میگم چرا بدون اطلاع رسانی بستید مکو کلی آی پی وصله به این مک ، میگه به وسیله این آی پی داره سوء استفاده میشه ssh سرور رو ببند ، خوب بستیم ssh رو . گفتن پورت 22 رو هم ببندید نت اسکن بستیم ، میگم آقا باز کن جواب نمیدادن ، مردم نامسلمون باز کن آی پی رو کارو زندگی داریم 2 ساعته ایمیل زدم ، میگفت شما سوء استفاده کردی ، میگم پس آی پی ها رو روته کنید یه مک دیگه ، میگه نمیشه خودشون دعوا درست کردن ، به زور آی پی رو گذاشتم باز کنن ، باز کردن وقتی باز شد. رفتم یه سرور دیگه بگیرم دیشب سفارش دادم که صب بهم بدن دیدم ندادن فکر کردم تعطیلیه هیچ جوابی هم نمیدادن ، که سرورو نمیدیم تا ایمیل زدم به بخش ساپورت سروراشون ، آقا بخش فروشتون چشه نمیده سرورا رو گفت که به دلیل ارسال ایمیل زیاد ارائه نمیدیم سرور بهتون.
شاخ دراوردم ، هتزنر 2 ماهی هست پشتیبانیش واقعا بد شده ، قبلا راحت جواب آدمو میدادن احترام میذاشتن سریع پاسخ میدادن حوصله داشتن ولی الان متاسفانه شدید بد شده.

Yas-Host
November 7th, 2014, 21:26
تعداد سرور ها 8 تا هستند ، بدون هماهنگی گرفتن یهو آی پی مک ما رو بستن ، نه ایمیل اخطاری فرستادن نه چیزی ، بهش ایمیل زدم میگم چرا بدون اطلاع رسانی بستید مکو کلی آی پی وصله به این مک ، میگه به وسیله این آی پی داره سوء استفاده میشه ssh سرور رو ببند ، خوب بستیم ssh رو . گفتن پورت 22 رو هم ببندید نت اسکن بستیم ، میگم آقا باز کن جواب نمیدادن ، مردم نامسلمون باز کن آی پی رو کارو زندگی داریم 2 ساعته ایمیل زدم ، میگفت شما سوء استفاده کردی ، میگم پس آی پی ها رو روته کنید یه مک دیگه ، میگه نمیشه خودشون دعوا درست کردن ، به زور آی پی رو گذاشتم باز کنن ، باز کردن وقتی باز شد. رفتم یه سرور دیگه بگیرم دیشب سفارش دادم که صب بهم بدن دیدم ندادن فکر کردم تعطیلیه هیچ جوابی هم نمیدادن ، که سرورو نمیدیم تا ایمیل زدم به بخش ساپورت سروراشون ، آقا بخش فروشتون چشه نمیده سرورا رو گفت که به دلیل ارسال ایمیل زیاد ارائه نمیدیم سرور بهتون.
شاخ دراوردم ، هتزنر 2 ماهی هست پشتیبانیش واقعا بد شده ، قبلا راحت جواب آدمو میدادن احترام میذاشتن سریع پاسخ میدادن حوصله داشتن ولی الان متاسفانه شدید بد شده.

مجددا بهشون ایمیل بزنید و عذر خواهی کنید.

حیف این تعداد سرور هست.

در مورد اتک و نت اسکن و این موارد هتزنر خیلی مشکل دارد و بهتر است روتر کانفیگ شود.

novin-web
November 7th, 2014, 22:16
سلام
مشکل از تعداد میل هاتون نیست جناب سرورهای شما در پنلتون اسپم زیادی تولید کردن و دیتاسنتر دیگه سرور جدید به شما نمیده
راه حل هم این هست که یک پنل جدید باز کنید و سرورها رو اون تو سفارش بدید بعد اگر دوست داشتید ترنسفر کنید رو پنل قبلیتون همین

company_hosting
November 7th, 2014, 22:18

باسلام

متن ایمیل که به شما داده اند را لطفا ارسال کنید

بخاطر ایمیل شما امکان ندارد ببندند (با استفاده از تجربه)

تابحال شده ما روزی 04 ایمیل هم ارسال کنیم به خاطر تعدا بالای سرورها در پنل که داریم

لطفا متن را ارسال کنید

با تشکر

tiktak
November 7th, 2014, 22:25
اینم متن پاسخ به اولین ایمیل برای ارائه ندادن سرور
We have informed you in one of your last abuse Emails.

-----------------%<-----------------
We want to inform you that we are not going to provide any new services for you
anymore.
That means new server or IP orders will not be accepted.
The reason for this decision is continued abuse and violations of our Terms and
Conditions.

Important note:
When replying to us, please leave the abuse ID [AbuseID:1226AC:24] unchanged in
the subject line.
من به اون شک دارم ببنید : abuseID : 1226AC:24

company_hosting
November 7th, 2014, 22:31
اینم متن پاسخ به اولین ایمیل برای ارائه ندادن سرور
We have informed you in one of your last abuse Emails.

-----------------%<-----------------
We want to inform you that we are not going to provide any new services for you
anymore.
That means new server or IP orders will not be accepted.
The reason for this decision is continued abuse and violations of our Terms and
Conditions.

Important note:
When replying to us, please leave the abuse ID [AbuseID:1226AC:24] unchanged in
the subject line.
من به اون شک دارم ببنید : abuseID : 1226AC:24

این آخرین متن هست
که گفتند نمیدهند و هیچ کاری نمیشه کرد

متن ای قبلی را پ خ کنید موضوع اسپم ببینم چی بوده ؟

tiktak
November 7th, 2014, 22:50
فهمیدم مشکل چیه ، متاسفانه یکی از سرورهای چند روی بود از طریق پورت 21 با ftp اتک میکرد اینطوری که هتزنر گفته ، الان شماره ابیوز رو چک کردم دیدم میگن آقا شما این ابیوزو رفع نکردی ، وقتی رفعش نمیکنی حالا سرور بهت نمیدیم تا بفهمی دنیا دسته کیه ، مشکل از درست پاسخ ندادن به ابیوز بوده دیگه نه آی پی میدن ، نه سرور
چیکار میشه کرد؟

Yas-Host
November 7th, 2014, 22:53
فهمیدم مشکل چیه ، متاسفانه یکی از سرورهای چند روی بود از طریق پورت 21 با ftp اتک میکرد اینطوری که هتزنر گفته ، الان شماره ابیوز رو چک کردم دیدم میگن آقا شما این ابیوزو رفع نکردی ، وقتی رفعش نمیکنی حالا سرور بهت نمیدیم تا بفهمی دنیا دسته کیه ، مشکل از درست پاسخ ندادن به ابیوز بوده دیگه نه آی پی میدن ، نه سرور
چیکار میشه کرد؟

بفرمایید سرور رو شبکه اش رو قطع کنند و بهتون kvm بدند.

سپس سرور رو وارد شده و port اس اس اچ رو تغییر دهید و تمام پورت رو ببنید و فقط port اس اس اچ رو قرار دهید و ای پی سرورش رو از آی پی اصلی به single تغییر داده (تغییر در تنظیمات شبکه لینوکس) سپس بفرمایید که سرور رو باز کنند و شبکه رو متصل کنند

company_hosting
November 7th, 2014, 22:54
چیکار میشه کرد؟

کسی که ایمیل زده اسمشو برام پ خ کنید

تا بگم میشه کاری کرد یا نه

tiktak
November 7th, 2014, 22:58
کسی که ایمیل زده اسمشو برام پ خ کنید

تا بگم میشه کاری کرد یا نه
کدوم ایمیل؟ ابیوز یا آخرین ایمیل؟

- - - Updated - - -

بفرمایید سرور رو شبکه اش رو قطع کنند و بهتون kvm بدند.

سپس سرور رو وارد شده و port اس اس اچ رو تغییر دهید و تمام پورت رو ببنید و فقط port اس اس اچ رو قرار دهید و ای پی سرورش رو از آی پی اصلی به single تغییر داده (تغییر در تنظیمات شبکه لینوکس) سپس بفرمایید که سرور رو باز کنند و شبکه رو متصل کنندسرور بازه مشکلی نداره ، بخوام میتونم پورتو از ssh هم عوض کنم مشکل اینجاست گیر دادن به اون ابیوز ، پاک اعصابمون رو خراب کردن

company_hosting
November 7th, 2014, 23:18
کدوم ایمیل؟ ابیوز یا آخرین ایمیل؟

- - - Updated - - -

سرور بازه مشکلی نداره ، بخوام میتونم پورتو از ssh هم عوض کنم مشکل اینجاست گیر دادن به اون ابیوز ، پاک اعصابمون رو خراب کردن

همین شخصی که گفته دیگه سرور نمیدم

tiktak
November 7th, 2014, 23:27
همین شخصی که گفته دیگه سرور نمیدم
این گفته نمیدیم
Nelson Coelho
این تیکت رو ادامه داده و تایید کرده
Dirk Vetter

AvalinHost
November 8th, 2014, 01:15
در اینجا دقیق بهتون گفتن چی به چی هست:
abuse and violations of our Terms and Conditions.
حالا شما بگرین دنبال پرتغال فروش! چه کسی جواب داده یا نداده دیگه کدوم صیغه ای هست؟!

tiktak
November 8th, 2014, 01:19
در اینجا دقیق بهتون گفتن چی به چی هست:
abuse and violations of our Terms and Conditions.
حالا شما بگرین دنبال پرتغال فروش! چه کسی جواب داده یا نداده دیگه کدوم صیغه ای هست؟!
خوب مهندس من هم گیر همینم چطور راضیشون کنم دوباره سرور ارائه بدن دپارتمانشون کدومه این بخش؟

AvalinHost
November 8th, 2014, 01:25
خوب مهندس من هم گیر همینم چطور راضیشون کنم دوباره سرور ارائه بدن دپارتمانشون کدومه این بخش؟

اول اینکه در تیکتهاتون باید کاملا مودبانه باهاشون صحبت کنید، اونجا دیتاستر هست، چاله میدون که نیست!
دوم اینکه بپرسین بخاطر کدام ابیوز و یا رعایت نکردن کدام قانون شما امکان ارائه سرویس نیست.
وقتی کاملا روشن شدین موضوع از کجا نشات گرفته سپس نسبت به رفع اون اقدام کنید و بعد با ارسال تیکت عذر خواهی کنید تا دوباره بهتون سرویس بدن.

tiktak
November 8th, 2014, 02:04
اول اینکه در تیکتهاتون باید کاملا مودبانه باهاشون صحبت کنید، اونجا دیتاستر هست، چاله میدون که نیست!
دوم اینکه بپرسین بخاطر کدام ابیوز و یا رعایت نکردن کدام قانون شما امکان ارائه سرویس نیست.
وقتی کاملا روشن شدین موضوع از کجا نشات گرفته سپس نسبت به رفع اون اقدام کنید و بعد با ارسال تیکت عذر خواهی کنید تا دوباره بهتون سرویس بدن.کدوم دپارتمان باید ارسال بشه ؟