ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور csc از دات نت برای vsphere

mehdiomnia
November 7th, 2014, 19:17
سلام
من وی اسفر نصب کردم اما موقع ران ارور میده و بعد از دادن آی پی و رمز هم دکمه ران که میزنم بازم ارور میده و کار نمیکنه
ویندوز من8 و نسخه 32 بین هست و لپ تاپ
ضمنا نسخه دات نت نصبیمم 4 هست
23614

aligoli
November 7th, 2014, 23:31
چرا تحت لینوکس راه اندازی نمی کنید ؟

company_hosting
November 8th, 2014, 01:00
سلام
من وی اسفر نصب کردم اما موقع ران ارور میده و بعد از دادن آی پی و رمز هم دکمه ران که میزنم بازم ارور میده و کار نمیکنه
ویندوز من8 و نسخه 32 بین هست و لپ تاپ
ضمنا نسخه دات نت نصبیمم 4 هست
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/23614-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-csc-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-vsphere-40271846532500169852-png

سلام

وی امویر یا داتنت بد نصب شده و فایل
mscorpe.dll برای اجرا پیدا نمکنید و یا نیست

مجددا نصب کنید هم دانت و ویام ویر برای نسخه ویندوز 32 بیتی

چیو تحت لینوکس راه اندازی کند ؟
متن خوانده اید ؟

موفق باشید

mehdiomnia
November 8th, 2014, 07:36

سلام

وی امویر یا داتنت بد نصب شده و فایل
mscorpe.dll برای اجرا پیدا نمکنید و یا نیست

مجددا نصب کنید هم دانت و ویام ویر برای نسخه ویندوز 32 بیتی

چیو تحت لینوکس راه اندازی کند ؟
متن خوانده اید ؟

موفق باشید
سلام مرسی از پاسخ خوبتون مشکل اما چند جا هست
1- این وی اس فر رو برای اتصال به esxi که روی وی ام ویر دارم میخام
2- حالا اگر من بیام دات نت از اول نصب کنم چند مشکل برام بوجود میاره اول اینکه ویژوال استودیو رو خراب میکنه و کلیه برنامه هایی که باهاش کانفیگ شدن الان این بیشتر از همه مشکل ساز میشه مدتی قبل مشابه این مشکلات داشتم روی سیستم شرکت با اینکار کلا نصف عملکردهای سیستم طرف رفت رو هوا
نمیشه یه طوری این فایلو تعمیر کرد بدبختی اومدم دات نت 4 مجدد نصب کنم اونم میگه نسخه 4 و یا بالاتر هست پس بیخیال بشید

حالا چه کنیم ؟
اگر راهی نیست روی ویندوز 7 که اونم داخل وی ام هست وی اس فر بریزم از اون پل بزنم به esxi ـه ها ؟

hostfire
November 8th, 2014, 08:48
سلام مرسی از پاسخ خوبتون مشکل اما چند جا هست
1- این وی اس فر رو برای اتصال به esxi که روی وی ام ویر دارم میخام
2- حالا اگر من بیام دات نت از اول نصب کنم چند مشکل برام بوجود میاره اول اینکه ویژوال استودیو رو خراب میکنه و کلیه برنامه هایی که باهاش کانفیگ شدن الان این بیشتر از همه مشکل ساز میشه مدتی قبل مشابه این مشکلات داشتم روی سیستم شرکت با اینکار کلا نصف عملکردهای سیستم طرف رفت رو هوا
نمیشه یه طوری این فایلو تعمیر کرد بدبختی اومدم دات نت 4 مجدد نصب کنم اونم میگه نسخه 4 و یا بالاتر هست پس بیخیال بشید

حالا چه کنیم ؟
اگر راهی نیست روی ویندوز 7 که اونم داخل وی ام هست وی اس فر بریزم از اون پل بزنم به esxi ـه ها ؟

مورد بولد شده جایزه الان

ali.huc
November 8th, 2014, 18:19
با سلام
اگر دسترسی به سرور مجازی دارید بهترین گزینه نصب روی همون ماشین هست.
از خود سرور اگر آی پی اصلی سرور اختصاصی رو تو براوزر بزنید براتون لینک دانلود میاره.

همچنین از سایت دیجی بوی هم میتونید لینک ها رو انتخاب کرده و دانلود نمائید.
http://ddl3.digiboy.ir/vmware/5.5/update-from-esxi5.5-5.5_update02.zip
pass: www.digiboy.ir

company_hosting
November 8th, 2014, 18:29
حالا چه کنیم ؟

اینم راه خوبی هست
اما اگر وی پی اس خاموش بشود مشکل به وجود میاد (اینم راه کار دارد )