PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی قالب فارسی و راست چین شده برای whmcs داره؟

trakin
November 7th, 2014, 18:50
سلام دوستان من به تازگی تو کار هاستینگ و سرورینگ اومدم و اشنایی زیاد با whmcs ندارم یه whmcs نال شده نصب کردم ولی قالبش یه چند تا مشکل داره ناحیه کاربری - Company Name (http://btarh.ir/)
خودتون ببینید یه قالب میخوام مثل قالب سایت portal.teraserver.ir
اگر قالبشو دارید بزارید ما هم برداریم ثواب هم داره:x
البته هنوز پنل مدیریت رو هم نتونستم راست چین کنم اگر امکانش باشه راست چین سازی قالب پنل مدیریت رو هم بزارید
ولی یه خواهشی دارم لطفا کسانی که قالب هارو تست کردن و هیچگونه مشکلی نداشته رو بزارید
وشل یا .... نزارید فردا ابروی شرکتمونو ببرید
منم جبران میکنم براش
با تشکر از همکاران محترم

مدیران گرامی اگر پست در محل خوبی قرار نگرفته لطفا پست رو حذف نکنید و انتقال بدید

ali.1998
November 7th, 2014, 20:00
سلام
خدمت شما
23616
23617

trakin
November 8th, 2014, 14:14
هم قالب داخلی مشکل داشت هم قالب مدیریت

ali.1998
November 8th, 2014, 14:15
چه مشکلی دارند ؟
بنده استفاده میکنم مشکلی ندیدم تا حالا

vahab00
November 8th, 2014, 14:45
استاد هیچکدوم مشکل نداشتند
احتمالا نامها یکی بوده مشکل یافتند
که فقط کافیه یکبار محتویات پوشه themplate_c رو پاک کنید تا مشکلتون رفع بشه
به همین سادگی و خوشمزگی

kingpower
November 8th, 2014, 16:09
سلام دوستان من به تازگی تو کار هاستینگ و سرورینگ اومدم و اشنایی زیاد با whmcs ندارم یه whmcs نال شده نصب کردم ولی قالبش یه چند تا مشکل داره ناحیه کاربری - company name (http://btarh.ir/)
خودتون ببینید یه قالب میخوام مثل قالب سایت portal.teraserver.ir
اگر قالبشو دارید بزارید ما هم برداریم ثواب هم داره:x
البته هنوز پنل مدیریت رو هم نتونستم راست چین کنم اگر امکانش باشه راست چین سازی قالب پنل مدیریت رو هم بزارید
ولی یه خواهشی دارم لطفا کسانی که قالب هارو تست کردن و هیچگونه مشکلی نداشته رو بزارید
وشل یا .... نزارید فردا ابروی شرکتمونو ببرید
منم جبران میکنم براش
با تشکر از همکاران محترم

مدیران گرامی اگر پست در محل خوبی قرار نگرفته لطفا پست رو حذف نکنید و انتقال بدید
درود نمونه ای که معرفی کردید قالب خود whmcs بود
آیا تنها قالب رایگان میخواهید ؟
من شخصا قالب 7*24 را به شما معرفی میکنم که این قالب پولی هست