ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی و توصیه در مدیریت بهتر دایرکت ادمین

TOA
November 7th, 2014, 15:41
درود دوستان
بنده تازه دارم یاد میگیرم وردپرس و دایرکت ادمین و ...
الان وردپرس رو نصب کردم، راهنمایی که از شما میخوام اینه:

1 ـ چجوری پوشه بندی که کنم که راحت تر کار کنم؟ کجا پوشه بندی کنم؟ یعنی مثلا فایل هایی که بنده آپلود میکنم در دایرکت ادمین بارگزاری میشه، یه پوشه باز کنم به نام سایت و داخل اون فایل ها رو بریزم و آدرس بدم؟
2 ـ وقتی بکاپ گرفته میشه از کل سایت گرفته میشه؟ یعنی اگر مثلا هک بشه و من بکاپ داشته باشم بازم میتونم مثل روز قبلش سایت رو بالا بیارم؟

فعلا اینا رو یادم بود

سپاس :53:

amin0181
November 7th, 2014, 16:17
درود
1. اسم پوشه ها رو درست وارد کنید قبل اکسترکت کردن پوشه بسازین که تمام فایل های موجود در فایل در public_html نره
-
2 : بله کامل بک آپ داشته باشین مشکلی پیش نخواهد اومد برای بر گردوندن اطلاعات

sitetheme
November 7th, 2014, 17:15
درود دوستان
بنده تازه دارم یاد میگیرم وردپرس و دایرکت ادمین و ...
الان وردپرس رو نصب کردم، راهنمایی که از شما میخوام اینه:

1 ـ چجوری پوشه بندی که کنم که راحت تر کار کنم؟ کجا پوشه بندی کنم؟ یعنی مثلا فایل هایی که بنده آپلود میکنم در دایرکت ادمین بارگزاری میشه، یه پوشه باز کنم به نام سایت و داخل اون فایل ها رو بریزم و آدرس بدم؟
2 ـ وقتی بکاپ گرفته میشه از کل سایت گرفته میشه؟ یعنی اگر مثلا هک بشه و من بکاپ داشته باشم بازم میتونم مثل روز قبلش سایت رو بالا بیارم؟

فعلا اینا رو یادم بود

سپاس :53:

باسلام
1- بسته به کنترل پنلتون میتونید به اصطلاح دایرکتوری بسازید(همون پوشه شما) ریشه هاست شما همان Public_html هست شما هر فایلی در این محل آپلود کنید با دامنه شما در دسترس خواهد بود و اگر دایرکتوری ایجاد کنید با آدرس domain.ir/directoryname قابل دسترسی هست
2-بله شما میتونید با ایجاد یک فول بک آپ و ذخیره سازی اون در یک جای مطمئن بعد ها در صورت بروز اشکال بروی هاستتون دوباره مثل روز اول کنید ..البته اکثر سرویس دهنده ها خودشون یک نسخه بک آپ در یک دوره زمانی از تمام کاربرانشون میگیرند