ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازم برنماه نویس ایرانی بیچاره میشود!

p30rayan
July 14th, 2010, 14:17
با قرار دادن نسخه نال ادونیس در پی سی ول باز هم شاهد ویرانی برنامه نویسان ایرانی هستیم.

آقای داوری ای کاش یک بک دور قرا داده باشی!

چون اگر بخوای شاکیت هم کنی راهی به جایی نمیبری

متاسفام برای جامعه برنامه نویسان ایرانی

اخه این چکاریه؟ میان زحمات یکیو ....

sohrab.khan
July 14th, 2010, 14:34
فکر نمیکنی با این اطلاع رسانی دانلود نسخه نال بیشتر میشه ؟:39:

با قرار دادن نسخه نال ادونیس در پی سی ول باز هم شاهد ویرانی برنامه نویسان ایرانی هستیم.

آقای داوری ای کاش یک بک دور قرا داده باشی!

چون اگر بخوای شاکیت هم کنی راهی به جایی نمیبری

متاسفام برای جامعه برنامه نویسان ایرانی

اخه این چکاریه؟ میان زحمات یکیو ....

shixaz
July 14th, 2010, 14:39
بحر حال جناب داوری راضی نیستند!
هرکس هم میخاد نصی کنه جوابشو میگیره بعدا!

skrsoft
July 14th, 2010, 14:41
واقعا شرم آوره

يكي مياد زحمت ميشكه چند سال روي يه اسكريپت كار مي كنه
بعد يه سايت مثل پي سي ول مياد براي جذب 10 تا بازديد كننده همه زحماتش رو بر باد ميده

اگه مديراي سايت مشخص باشن آقاي داوري بايد شكايت كنند
يا به واحد ******** اطلاعاع بدند سايت رو فيلتر كنند
(البته فكر كنم اگه شكايت كنند سايت با دستور قاضي فيلتر ميشه)

به نظر من كه بايد اين سايت نابود بشه
دارن ضربه بزرگي به صنعت نرم افزار هاي تحت وب مي زنن

من كه اگه جاي آقا داوري بودم ديگه برنامه نويسي تحت وب رو كنار ميزاشتم
آدم بياد اين همه زحمت بكشه بعدشم .........................

LoveLife
July 14th, 2010, 14:47
تو این فروم هم دسته کمی از اونجا نیست هر چیزی بخواهید پیدا میشه سی پنل کرک شده دایرکت ادمین کرک شده پلسک و هر چیزی که لازمه هست . هنوز ایرانی ها به اون درک و فهم نرسیدن که به ارزش کار دیگران احترام بزارن و درست رفتار کنند یک جایی باید فرق جهان سومی ها با کشور های پیشرفته مشخص بشه (:|

amiri113
July 14th, 2010, 14:52
برای حمايت از حقوق برنامه نويسای ايرانی ميگم که برای اين نسخه نال، دروازه پرداخت زرين پال قابل استفاده نيست و چنانچه آقای داوری اطلاع بدند که نسخه استفاده شده فلان سايت نال هستش دروازه پرداخت زرين پال سايت مورد نظر موقتا توقيف ميشه و محيط گفتگوی تا حل اختلاف بين دو طرف باز ميشه تا مشکل حل بشه.
انشالا با کنار هم ايستادن بتونيم جلو اينطور ***ی های علنی و تجاوز به حقوق ديگران رو بگيريم.

با تشکر
علی امیری

skrsoft
July 14th, 2010, 14:55
تو این فروم هم دسته کمی از اونجا نیست هر چیزی بخواهید پیدا میشه سی پنل کرک شده دایرکت ادمین کرک شده پلسک و هر چیزی که لازمه هست . هنوز ایرانی ها به اون درک و فهم نرسیدن که به ارزش کار دیگران احترام بزارن و درست رفتار کنند یک جایی باید فرق جهان سومی ها با کشور های پیشرفته مشخص بشه (:|

با هاتون كاملا موافقم

ولي حالا خارجي ها رو بزاريم كنار (البته اونم كار درستي نيست)
ولي ديگه با ايراني ها چرا ؟؟؟

مديرش هم كه مشخصه :

اميد صمدبين
Omid_Samadbin@Yahoo.Com
09355229946
شماره حساب : 901-800-779622-1
شماره كارت : 6219-8612-0779-6227

به راحتي قابل پيگيري هست

tar.gz
July 14th, 2010, 14:57
خوشبختانه اکثر اسکریپتهای p30v مشکل دار هستن و شل هم به وفور یافت میشه. مشتری اگه عاقل باشه و بخواد تجارتش رو راه بندازه حتما به عقوبت استفاده از اسکریپت ناشناس واقفه. پس زیاد نگران نباشید

ShahroKH
July 14th, 2010, 15:00
واقعا شرم آوره

يكي مياد زحمت ميشكه چند سال روي يه اسكريپت كار مي كنه
بعد يه سايت مثل پي سي ول مياد براي جذب 10 تا بازديد كننده همه زحماتش رو بر باد ميده

اگه مديراي سايت مشخص باشن آقاي داوري بايد شكايت كنند
يا به واحد ******** اطلاعاع بدند سايت رو فيلتر كنند
(البته فكر كنم اگه شكايت كنند سايت با دستور قاضي فيلتر ميشه)

به نظر من كه بايد اين سايت نابود بشه
دارن ضربه بزرگي به صنعت نرم افزار هاي تحت وب مي زنن

من كه اگه جاي آقا داوري بودم ديگه برنامه نويسي تحت وب رو كنار ميزاشتم
آدم بياد اين همه زحمت بكشه بعدشم .........................

موافقم
آدم میترسه چیزی بسازه پس فرداش تو پی سی ول میزارن

IranianServer
July 14th, 2010, 15:01
این کارا چند دلیل داره.
1- توی ایران قانون کپی رایت وجود نداره !!
2- نرم افزاری که تو انفورماتیک ثبت نشده باشه جزو قانون کپی رایت قرار نمی گیره.
3- بی معرفتی ایرانی ها (البته بعضی ها).

اگر جناب داوری برنامشون رو ثبت نکرده باشند نمی تونن کاری بکن.
من خودم 1 سال برای برنامه جامع آژانس زحمت کشیدم بردم یی شرکت برای فروش ، یک هفته الاف کردند آخر گفتند نمی خریم ، 2 ماه بعد دیدم تو بازاره .

واقعاً متاسفم.

GOD
July 14th, 2010, 15:04
خوشبختانه اکثر اسکریپتهای p30v مشکل دار هستن و شل هم به وفور یافت میشه. مشتری اگه عاقل باشه و بخواد تجارتش رو راه بندازه حتما به عقوبت استفاده از اسکریپت ناشناس واقفه. پس زیاد نگران نباشید

موافقم 1 اسکریپت سالم نذاشتند تا حالا!!!

اگه هک بوده من بی خبرم

ببین چه کار کردند که احسان هم ول کرده رفته

بعدم گذاشتند برای بخش وی ای پی فقط دانلودش رو که 1 پولی به جیب بزنند

sohrab.khan
July 14th, 2010, 15:19
جالبه توی سایت پی سی ول نوشته :
"باالاخره بعد از مدت ها بحث و گفتگو با دوستان تصمیم بر این گرفتم تا این سیستم رو برای دانلود رایگان قرار بدم تا از فروش بی رویه این سیستم جلوگیری به عمل بیارم !!!! "
ولی فایل ... :))

ShahroKH
July 14th, 2010, 15:26
جالبه توی سایت پی سی ول نوشته :
"باالاخره بعد از مدت ها بحث و گفتگو با دوستان تصمیم بر این گرفتم تا این سیستم رو برای دانلود رایگان قرار بدم تا از فروش بی رویه این سیستم جلوگیری به عمل بیارم !!!! "
ولی فایل ... :))

ولی چی ؟

Rezash
July 14th, 2010, 15:26
نقل قول از انجمن پي سي ول،كاربر M3hdi

استفاده از این اسکریپت و انتشار آن در سایت p30vel حرف و نقل های زیادی داشته است والبته فراموش نشه که بعد از انتشار این اسکریپت در این سایت ، مدیریت سایت های دیگر سریعا اقدام به انتشار آن در سایت خود کردن از جمله سایت
---
خوب دلیل چیه؟؟؟چرا؟؟
چرا همه باید انگشت اشاره رو به سمت یه نفر یا افراد خاصی نشانه برن!!!!شایعاتی از این قبیل در مورد این پست جریان داره که ...

متاسفانه یا خوشبختانه آقای محسن داوری باید این روزا اسکریپت ساخته شده توسط خودشون رو تو خیلی سایت های دیگه مشاهده کنن اونم این که رایگان قرار گرفته است...

کاربران محترم انجمن و تازه وارد های انجمن گیگ اسکریپت لطفا از ایجاد هر گونه شایعه پراکنی در این مورد و نسبت دادن این موضوع به فرد یا افراد خاصی جدا خودداری کنند.

نقل قول از سايت پي سي ول كاربر،Om!d

والا دوست عزیز این سایت های اسکریپت جدید را که نام می بری نمیدونم چهطوری روشون میشه بعد از انتشار ما و ریلیز اسکریپت توسط ما میرن به نام خودشون میزنن حتی به خودشون این زحمت را نمی دن که برن حداقل متن پست خود را یه خورده تغییر بدن دقیقاً همون را برداشته

تاپیک مربوط به کلیه سوالات در خصوص چگونگی راه اندازی VIP

پ.ن : چه جالب !

ShahroKH
July 14th, 2010, 15:45
رضا جون کجا اینا رو نوشته ؟؟

mr.he3am
July 14th, 2010, 15:47
ثیت شده و آقای داوری در حال پیگیری هست

Rezash
July 14th, 2010, 15:53
رضا جون کجا اینا رو نوشته ؟؟
رفع مشکلات احتمالی در اسکریپت هاستینگ آدونیس (http://www.gigscript.info/thread2111.html)

p30rayan
July 14th, 2010, 16:15
عجب! این بابا خودش برداشهت اسکریپت حاصل زحمت یکیو گذاشته و بد بخت تر از اون میهن اسکریپت که اومده به اسم خودش این سیستم رو گذاشته!! و جالبتر اینکه مدیر پی سی ول میگه نمیدونم با چه رویی!!

HematYar
July 14th, 2010, 16:16
متاسفم . با این اوضاع آدم بره سر ساختمون بیل بزنه بهتره اینکه که عمرشو این طوری طلف کنه .

AftabHosting
July 14th, 2010, 16:20
عجب! این بابا خودش برداشهت اسکریپت حاصل زحمت یکیو گذاشته و بد بخت تر از اون میهن اسکریپت که اومده به اسم خودش این سیستم رو گذاشته!! و جالبتر اینکه مدیر پی سی ول میگه نمیدونم با چه رویی!!

شما راست میگی پی سی رنک رو نصب نکن رو سایت تت بعد بگو کپی رایت . :71:

sohrab.khan
July 14th, 2010, 16:21
دوستان لطفا اسم سایت دانلود این اسکریپت رو نبرید . چون باعث میشید اسکریپت نال شده بیشتر دانلود بشه .

عجب! این بابا خودش برداشهت اسکریپت حاصل زحمت یکیو گذاشته و بد بخت تر از اون -------- که اومده به اسم خودش این سیستم رو گذاشته!! و جالبتر اینکه مدیر پی سی ول میگه نمیدونم با چه رویی!!

mr.he3am
July 14th, 2010, 16:22
متاسفم . با این اوضاع آدم بره سر ساختمون بیل بزنه بهتره اینکه که عمرشو این طوری طلف کنه .
خواستی بری بگو منم بیام

lvlehrad
July 14th, 2010, 16:24
با سلام

باالاخره بعد از مدت ها بحث و گفتگو با دوستان تصمیم بر این گرفتم تا سیستم مدیریت هاستنیگ آدونیس رو برای دانلود رایگان قرار بدم اما هنوز مدت زیادی از انتشار این سیستم نگذشته بود که با طیف سنگینی از مخالفت های جورواجور مواجه شدم خوب بعد از صحبتی که با نویسنده این اسکریپت داشتم قرار بر این شد تا این پست رو بردارم ولی من تصیمی گرفتم ویرایشش کنم و لینک دانلود رو از توش بردارم ، خوب من هم با صحبتی که با دیگر مدیران پی سی ول انجام دادم و در آخر به شخصه تصمیم گرفنم تا این موضوع رو کامل ویرایش کنم تا حداقل صدای معتریضن کمتر کنم و بتونم براحتی به کارم ادامه بدم و اگر در جریان باشید تا بحال پستی در پی سی ول پاک نشده و یا ویرایش نشده بدلیل ناراضی بودن صاحب اثر ، ولی چون من منتشر کننده بودم خودم هم ویرایشش کردم تا دیگه بحثی این وسط نباشه .
با تشکر NESTED

:))

sohrab.khan
July 14th, 2010, 16:36
خوب حالا تکلیف اون دو تا دیگه چی میشه؟

:))

lvlehrad
July 14th, 2010, 17:01
جان ؟ مگه من گذاشتم که از من میپرسی :d مطمئن باش خود صاحب اسکریپت داره پیگیری میکنه

sohrab.khan
July 14th, 2010, 17:15
منظوری نداشتم .

جان ؟ مگه من گذاشتم که از من میپرسی :d مطمئن باش خود صاحب اسکریپت داره پیگیری میکنه

skrsoft
July 14th, 2010, 17:17
اينو ببينيد :

سایت شخصی محسن داوری (http://mohsendavari.ir/weblog_info.php?id=21)

سلام

به زودی یک بسته ی به روز رسانی برای سیستم مدیریت فروش هاست و دامین آدونیس منتشر میشود.

در آینده نسخه ی ۳ این سیستم با مالکیت یکی از شرکت های بزرگ اینترنتی منتشر میشود که دارای امکانات بیشتری برای شخصی سازی سیستم دارا میباشد

فكر كنم كلا بايد بي خيال بشه !!!
اميدوارم بتونه سريعتر پيگيري كنه

sohrab.khan
July 14th, 2010, 17:18
نظر منو بخواهید من که میگم این قضیه مشکوکه . چون پی سی ول بعد انتشارش میاد بیانیه میده که فلان و ... و فایل رو بر میداره . در صورتی که می دونست سایت هایی هستند که از پی سی ول کپی می کنند پس به نظر میاد نقشه ای از پیش طراحی شده در کار بوده .
پی سی ول فکر همه جاش رو قبلا کرده بوده . و خواسته به این وسیله ضربه ای به نویسنده این اسکریپت وارد کنه :39:

Rezash
July 14th, 2010, 17:39
خلاصه هر چي بود خوشحالم كه با اعتراض حداقل لينك ش رو به صورت عمومي برداشتن...

فكر كنم كلا بايد بي خيال بشه !!!
من اگه بودم ادامه مي دادم...هر كي خريد كه خوش به حالش هر كي نخريد هزينه رو مديون هست...هم تواين دنيا هم آخرت جورش و ميكشه!البته مسلما ضربه بزرگي به فروش برنامه وارد ميشه ولي باز هم هنوز هستند كساني مال ***ي از گلشون پايين نميره...

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

نظر منو بخواهید من که میگم این قضیه مشکوکه . چون پی سی ول بعد انتشارش میاد بیانیه میده که فلان و ... و فایل رو بر میداره . در صورتی که می دونست سایت هایی هستند که از پی سی ول کپی می کنند پس به نظر میاد نقشه ای از پیش طراحی شده در کار بوده .
پی سی ول فکر همه جاش رو قبلا کرده بوده . و خواسته به این وسیله ضربه ای به نویسنده این اسکریپت وارد کنه :39:
سهراب خان شما چرا نمي ري كاراگاه بشي؟:دي

sohrab.khan
July 14th, 2010, 17:56
خلاصه هر چي بود خوشحالم كه با اعتراض حداقل لينك ش رو به صورت عمومي برداشتن...

لینکش که همین الان توی 2 سایت دیگه هست اون هم مستقیم

سهراب خان شما چرا نمي ري كاراگاه بشي؟:دي

خوب همین الانش هم کاراگاهم :">

p30rayan
July 14th, 2010, 18:27
شما راست میگی پی سی رنک رو نصب نکن رو سایت تت بعد بگو کپی رایت .شما اصلا حرف نزن دامین *** خودت بهتر میدونی

بعدم پی سی رنک اصل سیستمش خارچیه برادر! به شما هم هیچ ربطی نداشت و البته شما که دامین رو ... بر میداری و حتی به آرم و شعار منم رحم نمیکنی و توی سایتت ازش استفاده میکنی اصلا حرف نزن.

پس دیگه در تاپیک های من .... نزن

در ضمن من اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنم که برای انجمنم رفتم و vbulltein publishing suite رو به قیمت 250 دلار و vbseo رو با قیمت 149 دلار خریدم

Rezash
July 14th, 2010, 20:01
لینکش که همین الان توی 2 سایت دیگه هست اون هم مستقیم
2 تا كه چه عرض كنم...متاسفانه به صورت قارچي رشد كرده !
اگه شكايت به نتيجه برسه پولي كه از انتشار دهنده ها بابت جريمه گرفته ميشه فكر كنم بيشتر از درآمدش بشه!

next
July 14th, 2010, 20:28
واقعا برای چنین افرادی متاسفم ( پی سی ول ) کارشون با ***ی فرقی نداره . . .

persianboy
July 14th, 2010, 20:43
درسته که کار سایت هایی مثل پی سی ول اشتباه است ولی کاش کپی رایت رو همه ایرانی ها رعایت می کردند.

web-ha
July 14th, 2010, 21:04

کاملا درسته،کسی که با نول (***ی) بیاد کسب و کار کنه معلوم میشه دو روز دیگه الفرار می کنن،وقتی که خود آقای داوری میگن بیاد آقا اقساطی بدم این یعنی بی انصافی و ***ی تو روز روشن:70:

Sajad
July 14th, 2010, 21:13
تا جایی که من میدونم محسن داوری یه سیستم اطفاء حریق (:d) توی اسکریپتش کار گذاشته که سایت کسانی که نال استفاده میکنند دیفیس میشه :-s

shervin114
July 14th, 2010, 21:52
تا جایی که من میدونم محسن داوری یه سیستم اطفاء حریق (:d) توی اسکریپتش کار گذاشته که سایت کسانی که نال استفاده میکنند دیفیس میشه :-s

دقیقا آقا سجاد درست میگه
من سیستم نالش رو دارم ولی جرات نمیکنم استفاده کنم
مستقیما به پنل ادمین دسترسی داره

lvlehrad
July 14th, 2010, 21:59
همینجور که ما انقدر ناراحت میشیم اسکریپت یه ایرانی نال شده خیلی از خارجی های بیچاره هم ناراحت میشن که اسکریپتشون نال میشه :) البته من خودم پیشاپیش بگم 2 تا نرم افزار کرک شده دارم :( اگه منبع در امد بود حتما لیسانس میگرفتم ...

خدا این تخریب گر هارو (cracker) از رو زمین محو کنه :دی

Sajad
July 14th, 2010, 22:00
http://www.webhostingtalk.ir/f41/http-copyright-ra-reayat-kon-com-11474/

asrhosting
July 14th, 2010, 22:07
عوضی هستند که انقدر اولش از برنامه نویس ایرانی حمایت می کنند بعدش می یاند می کوبوندش !
آقای داوری باید هرچه سریع تر سیستم رو به ثبت برسونند بعضی ها مال مردم رو نخورند .
شدیدا از برنامه ها و اسکریپت های ایرانی حمایت می کنم .

mohsen1
July 14th, 2010, 22:13
جوش نزنید که آقا محسن فکر همه جاش رو کرده!!!
این اسکریپت نال شده بکار کسی نمیاد.مگر کسی که دنبال این باشه تا دیکدش کنه و از سبک کد نویسی و سورس برنامه واسه پروژه های مشابه استفاده کنه که البته ایرانی جماعت تو کپی پیست استاده!
محکوم می کنیم این کار رو... .

amiri113
July 14th, 2010, 22:17
کافيه هر کس اين کار رو محکوم ميکنه نزاره کسی که داره از اسکريپت نال شده آدونيس استفاده ميکنه رو سرورش هاست بشه :دی
البته اگرم بشه امنيت و اعتبار سرور خودش مياد پايين :دی

saeidj
July 14th, 2010, 23:17
حالا خود داوري كجاست؟ اقدامي هم كرده؟

noucamp
July 15th, 2010, 00:14
واقعا کار زشتی هست ولی خوب اینجا ایرانه اینا همون جماعت هستند که بخاطر یه مشت دروغ حضور 80 درصدی داشتند تابستون پارسال اخه چه توقعی دارید شما
خوش بحال خودم که نماز نمیخونم ولی حتی برای ویبولتین هم لاینسس گرفتم

asrhosting
July 15th, 2010, 00:21
حالا خود داوري كجاست؟ اقدامي هم كرده؟

چرا . مثل اینکه ملت دهن پی سی ولی ها رو ... کردن !
همه اعتراض زدن ! ملت بی فرهنگ نیستند و مال مردم خور ! ( البته برا خودمو ن!!!! )
لینک دانلود و... از سایت پی سی ول ( واقعا وله ! ) بر داشته شد .

mohsen1
July 15th, 2010, 05:08
واقعا کار زشتی هست ولی خوب اینجا ایرانه اینا همون جماعت هستند که بخاطر یه مشت دروغ حضور 80 درصدی داشتند تابستون پارسال اخه چه توقعی دارید شما
خوش بحال خودم که نماز نمیخونم ولی حتی برای ویبولتین هم لاینسس گرفتم
شما سعی کنید عقاید روشن فکرانتون رو واسه خودتون نگه دارید تا اینکه بخش کنید و دیگران رو بهره من کنید :71:

A.B.A.N
July 15th, 2010, 05:56
توی فروم پی سی ول گذاشته شده قسمت وی ای پی! حالا قیمت اکانت وی ای پی چقدر؟ 60 تومن!!!

این نسخه فکر کنم نسخه قدیمی جناب داوری باشه که نوشته بودن قبل عید، تا اونجایی که میدونم آقای داوری خودشون روی هاست نصب میکنن و فایل رو دست کسی نمیدن.

GOD
July 15th, 2010, 06:18
ماشالله بعضی از دوستان هاستینگ همه دارند دانلود میکنند بعد هم میگند بده!زشته!!

p30rayan
July 15th, 2010, 09:27
خوب همونطور که گفتم خدا رو شکر راه نفوذ رو گذاشتن که خوب کاری هم کردن.

راستی اینجایی که میگید باید بریم و برنامه مون رو ثبت کنیم کجاست؟

من چنتا سیستم اپن سورس نوشتم آخرشه و داره تکمیل میشه ولی مطمئنم اگه بزارم یک عده میرن و میفروشن به مردم بی اطلاع مثل سیستم قبلیم که گذاشتم.!

دوستان آدرس دقیقی تلفنی آدرس سایتی از این مرکز ثبت نرم افزارها دارید بدید!

persianboy
July 15th, 2010, 11:30

من چنتا سیستم اپن سورس نوشتم آخرشه و داره تکمیل میشه ولی مطمئنم اگه بزارم یک عده میرن و میفروشن به مردم بی اطلاع مثل سیستم قبلیم که گذاشتم.!

پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ثبت و صدور شناسنامه نرم‌افزار (http://www.softreg.ir/)

noucamp
July 15th, 2010, 14:26
شما سعی کنید عقاید روشن فکرانتون رو واسه خودتون نگه دارید تا اینکه بخش کنید و دیگران رو بهره من کنید :71:

تو هم بهتره کیک و ساندیس را بزنی و به فکر خودت باشی و فضولی نکنی تو پست های دیگران

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

اقای محسن باستانی بهتره بری و یه چند تا پست این جا تویه سایتت بدی خیلی وقته آپش نکردی
فدائيان رهبري (http://www.frsa.biz/)
در مورد دانشمند!!!! هسته ای!!!! تازه ازاد شده!!!!! میتونی مطالب مفیدی بزاری ها

mohsen1
July 15th, 2010, 14:28
اقای محسن باستانی بهتره بری و یه چند تا پست این جا تویه سایتت بدی خیلی وقته آپش نکردی
فدائيان رهبري (http://www.frsa.biz/)
در مورد دانشمند!!!! هسته ای!!!! تازه ازاد شده!!!!! میتونی مطالب مفیدی بزاری ها

سایت من نیست کاراگاه.
whois بلدی یا یادت بدم؟؟؟

noucamp
July 15th, 2010, 15:05
سایت من نیست کاراگاه.
whois بلدی یا یادت بدم؟؟؟

جدا؟؟؟ عجب اهان دیدم تو سایتت مشتریت بود!!!
نمیدونم چرا 98 درصد سایتهای موافق و 99 درصد سایتهای مخالف دولت با نام جعلی ثبت شدند!؟؟
حالا مخالفها یه چیزی موندم تو کار موافق ها!!!
البته هیچ ربطی به من نداره من توکار کسی دخالت نمیکنم ولی بعضی ها نمیتونند تو کار دیگران دخالت نکنند
دیگه هرکسی فدای هر کسی!!! میتونه بشه مشکلی نداره

lvlehrad
July 15th, 2010, 15:11
بحث رو منحرف نکنید دوستان

AmirHosein
July 15th, 2010, 16:09
سایت های امثال پی سی ول و یا ... بعد از این که دیدن مطالب سایتشون خواهان نداره با این کار میخوان یه شک بدن به کاربرا من یادمه تو گیگ اسکریپت خیلی سنگ محسن داوری رو به سینه میزدن
میگفتن این کار خوب نیست و فلان .... مدیران پی سی ول خواستن با این کار بازم کاربر رو به سمت خودشون بکشونن همین در ضمن آدونیس یه سیستم سوختس به قول سجاد سیستم ضد حریق داره :d وشکا whcms نال ریپورت میکنه من آدونیس نال :d اولین کسی که آقای داوری رو با خبر کرد خودم بودم ولی زیاد ناراحت نشد!

web-ha
July 15th, 2010, 20:47

فکر کنم شماره ثبت شرکت بخوان چون خود اقای داوری چند هفته پیش گیر همین ثبت سیستمش بود(نقطه)

parsibox
July 15th, 2010, 21:44
ممنون از همه که به این موضوع اهمیت میدهند.
از دوستانی هم که با sms و email اطلاع دادند خیلی ممنون.
متاسفانه هفته پیش این موقع یکی از جوان های فامیلمون به علت سرطان فوت کرد ( دقیقا شنبه ۱۹ تیر سالگرد عروسیش بود ) و من هم مثل بقیه ی فامیل در غم و اندوه بودم و در طول روز کمتر از ۱ ساعت به اینترنت دسترسی داشتم.
و خلاصه تا همین ۲ ساعت پیش مراسم هفته تمام شد و من تونستم به اینترنت سر بزنم و این تاپیک را دیدم.
دوستان در جریان باشند که من از حقم این بار نمیگذرم و کلا از این تاریخ هر کسی که از سیستم نال شده یا هدیه گرفته و یا هر طریق دیگری که به صورت مستقیم از من خرید نکرده باشه و یا من خریدش را تایید نکرده باشم هم پیگیری قانونی میکنم و هم پیگری غیر قانونی.
برای کارهای قانونی دوستان در جریان باشند هیچ گونه نیازی به ثبت سیستم نداره ( از خودم نمیگم و الکی هم برای ترسوندن بقیه نگفتم )
برای کارهای قانونی نیازی به داشتن شرکت نداره.
برای کارهای قانونی تنها یک وکیل نیاز هست که با استدلال بتونه به کارشناس دادگاه ثابت کنه این سیستم را بنده یا هر برنامه نویس دیگه ای نوشته.
برای کارهای قانونی حتی به ایمیل هم میشه اسناد کرد.
من از دیروز سعی کردم با چند وکیل تماس بگیرم ولی به همون دلیلی که بالا عرض کردم موفق نشدم که دقیقا پرونده را دست وکیلم بدم ولی دیشب با برای امضای یک قرارداد با یک وکیل به صورت حضوری ملاقات کردم و بعد از امضای قرار داد این موضوع را باهاشون مطرح کردم .
قرار شد روز دوشنبه با مدارکم دو مرتبه برم پیششون.
و حتی برای قراردادهایی که در آینده با افراد مختلف میبندیم قرار شد ایشون در کنار ما ( شرکت ما ) باشند و متن قرارداد ها را تنظیم کنند و حتی شرایطی را برای ما فراهم کنند که ما بتونیم سیستم هامون را به صورت اقساطی با خیال راحت بفروشیم و جوری قرار دادها را تنظیم کنیم که بعدا به صورت خیلی سریع و بدون هیچ هزینه ای برای ما بتونیم از افراد حقمون را مطالبه کنیم .
جالبیه کار اینجا هست که در اجرای دادخواست و کارهای دادگاه باید هزینه هایی پرداخت بشه و برای وکیل هم باید حقوقی پرداخت بشه که ما با صحبت هایی که انجام دادیم بهمون اطلاع دادند که کلیه ی هزینه هایی که برای دادگاه و وکیل و... نیاز هست را بعد از اینکه شکایت ما به نتیجه رسید کسی که ازش شکایت کردیم باید بده.
یعنی مثلا برای یک پرونده فرض کن ما ۳۰۰-۴۰۰ تومن هزینه کردیم و متهم کردیم که سایت x داره از اسکریپت ما به صورت غیرقانونی استفاده میکنه که ارزش اسکریپت ما ۱۵۰ تومن هست .
حالا بعد از اینکه ایشون متهم شدند ( که ۱۰۰٪ متهم شناخته میشند ) باید علاوه بر ۱۵۰ تومن اسکریپت ما اون هزینه ی ۳۰۰-۴۰۰ تومن مارا هم که برای دادگاه و وکیل و... دادیم بده.
یعنی اصلا برای این مبلغا نمیرزه از کد نال شده استفاده کنید.

گفتم راه غیر قانونی؟
کار ما به جایی رسیده که دیگه یا باید این کار را کنار بزاریم یا به این روش ها متوسل بشیم.
یعنی چی؟
یعنی دیگه اگه از راه قانونی جواب نگرفتیم چند نفری میریم جیمزباند بازی و از طرق مختلف آدرس طرف را پیدا میکنیم و میریم باهاش یک گفتگوی نرم انجام بدیم.

خلاصه سرتون را دردنیارم از این به بعد ما با شدن بیشتری با سایت هایی که اسکریپت نال شده استفاده میکنند یا میفروشند برخورد میکنیم.

mr.he3am
July 15th, 2010, 21:52
ممنون از همه که به این موضوع اهمیت میدهند.
از دوستانی هم که با sms و email اطلاع دادند خیلی ممنون.
متاسفانه هفته پیش این موقع یکی از جوان های فامیلمون به علت سرطان فوت کرد ( دقیقا شنبه ۱۹ تیر سالگرد عروسیش بود ) و من هم مثل بقیه ی فامیل در غم و اندوه بودم و در طول روز کمتر از ۱ ساعت به اینترنت دسترسی داشتم.
و خلاصه تا همین ۲ ساعت پیش مراسم هفته تمام شد و من تونستم به اینترنت سر بزنم و این تاپیک را دیدم.
دوستان در جریان باشند که من از حقم این بار نمیگذرم و کلا از این تاریخ هر کسی که از سیستم نال شده یا هدیه گرفته و یا هر طریق دیگری که به صورت مستقیم از من خرید نکرده باشه و یا من خریدش را تایید نکرده باشم هم پیگیری قانونی میکنم و هم پیگری غیر قانونی.
برای کارهای قانونی دوستان در جریان باشند هیچ گونه نیازی به ثبت سیستم نداره ( از خودم نمیگم و الکی هم برای ترسوندن بقیه نگفتم )
برای کارهای قانونی نیازی به داشتن شرکت نداره.
برای کارهای قانونی تنها یک وکیل نیاز هست که با استدلال بتونه به کارشناس دادگاه ثابت کنه این سیستم را بنده یا هر برنامه نویس دیگه ای نوشته.
برای کارهای قانونی حتی به ایمیل هم میشه اسناد کرد.
من از دیروز سعی کردم با چند وکیل تماس بگیرم ولی به همون دلیلی که بالا عرض کردم موفق نشدم که دقیقا پرونده را دست وکیلم بدم ولی دیشب با برای امضای یک قرارداد با یک وکیل به صورت حضوری ملاقات کردم و بعد از امضای قرار داد این موضوع را باهاشون مطرح کردم .
قرار شد روز دوشنبه با مدارکم دو مرتبه برم پیششون.
و حتی برای قراردادهایی که در آینده با افراد مختلف میبندیم قرار شد ایشون در کنار ما ( شرکت ما ) باشند و متن قرارداد ها را تنظیم کنند و حتی شرایطی را برای ما فراهم کنند که ما بتونیم سیستم هامون را به صورت اقساطی با خیال راحت بفروشیم و جوری قرار دادها را تنظیم کنیم که بعدا به صورت خیلی سریع و بدون هیچ هزینه ای برای ما بتونیم از افراد حقمون را مطالبه کنیم .
جالبیه کار اینجا هست که در اجرای دادخواست و کارهای دادگاه باید هزینه هایی پرداخت بشه و برای وکیل هم باید حقوقی پرداخت بشه که ما با صحبت هایی که انجام دادیم بهمون اطلاع دادند که کلیه ی هزینه هایی که برای دادگاه و وکیل و... نیاز هست را بعد از اینکه شکایت ما به نتیجه رسید کسی که ازش شکایت کردیم باید بده.
یعنی مثلا برای یک پرونده فرض کن ما ۳۰۰-۴۰۰ تومن هزینه کردیم و متهم کردیم که سایت x داره از اسکریپت ما به صورت غیرقانونی استفاده میکنه که ارزش اسکریپت ما ۱۵۰ تومن هست .
حالا بعد از اینکه ایشون متهم شدند ( که ۱۰۰٪ متهم شناخته میشند ) باید علاوه بر ۱۵۰ تومن اسکریپت ما اون هزینه ی ۳۰۰-۴۰۰ تومن مارا هم که برای دادگاه و وکیل و... دادیم بده.
یعنی اصلا برای این مبلغا نمیرزه از کد نال شده استفاده کنید.

گفتم راه غیر قانونی؟
کار ما به جایی رسیده که دیگه یا باید این کار را کنار بزاریم یا به این روش ها متوسل بشیم.
یعنی چی؟
یعنی دیگه اگه از راه قانونی جواب نگرفتیم چند نفری میریم جیمزباند بازی و از طرق مختلف آدرس طرف را پیدا میکنیم و میریم باهاش یک گفتگوی نرم انجام بدیم.

خلاصه سرتون را دردنیارم از این به بعد ما با شدن بیشتری با سایت هایی که اسکریپت نال شده استفاده میکنند یا میفروشند برخورد میکنیم.

ببخشید این حرف میزنم یک قسمتی از این قضیه ها تقصیر خودتون هم هست از روز اول باید سخت میگرفتید چه قانونی چه غیر قانونی
چون زیاد بهشون گیر ندادید اونا هم دور برداشتند و کار به اینجا کشیده

parsibox
July 15th, 2010, 21:55
حق باشما هست.
ولی شما اطلاع دارید من دانشجو هستم؟
انشاالله از سال دیگه درسم تموم میشه و فرصت برای اینکارها زیاد داریم.

mr.he3am
July 15th, 2010, 21:57
حق باشما هست.
ولی شما اطلاع دارید من دانشجو هستم؟
انشاالله از سال دیگه درسم تموم میشه و فرصت برای اینکارها زیاد داریم.
بله کامل در جریان کار شما هستم و سایت هایی مثل پی سی ول با این کارشون فقط خودشون رو کوچیک کردند نه چیز دیگری
از یک طرف هم بی غیرت بودن خودشون رو میرسونند

delta
July 15th, 2010, 23:09
ایول داداش.. تو هم شدی مثل من.. منم هیچ وقت از کسی شکایت نمیکنم و مستقیم با چند بر رو بچ میرم سراغش.. گرچه یک چیز دیگر.. شما یک ایمیل هم به برو بچ ساماندهی بدی بدک نیست.. رو هوا فیل ش رو تر میکنن.. تو قوانین خودشونم هست.. حال اساسی بهش میدن..

parsibox
July 15th, 2010, 23:29
ساماندهی قضیش چیه؟
کامل بگو ایمیلشون چیه و چه متنی و چه مدارکی باید براشون ارسال بشه.

MelatHOST
July 15th, 2010, 23:36
ساماندهی قضیش چیه؟

جناب داوري من يك پيشنهاد دارم و بهتون قول هم ميدم عملي ميشه
چند ماه پيش يك سايت هك و ديفيس كه معروف هم هست افتاده بود به جون سايت من و مشتريام و من رو كلافه كرده بودن كه امنيت سرورتون پايينه و پول بديد براتون امنيتو افزايش بديم
منم سريعاً دست به كار شدم و چند تا مدرك از اين سايت جمع كردم كه چه سايتايي رو هك كردن و ... يك نامه كامل تو وورد نوشتم بعد وارد سايت رياست جمهوري شدم و نامه رو ارسال كردم بعد از 1 هفته جواب اومد كه نامه شما به شماره پيگيري فلان ارجاع داده شد به وزرات ارشاد و قسم ميخورم دو روز بعد تالار سايت مورد نظر فيلتر شد و بعد 1 هفته كلاً سايت فيلتر شد
ارتباط با رئیس‌جمهور (http://cp.president.ir/fa/)

Kambiz
July 16th, 2010, 00:21
سلام محسن جان
شما به این آدرس برو تماس با ما | (http://samandehi.ir/help/contactUs.html;jsessionid=93724E7D71B59720FD134176 AF060AA6)
براشون ایمیل بزن خیلی زود جواب میدن
خیلی سریع به اون چیزی که می خوای میرسی
برات آرزوی موفقیت میکنم

mr.he3am
July 16th, 2010, 00:26
بهترین کار اینه که سایت هاشون رو هک کنی :d البته قبلش یک اختار که یا پاک کنند یا خرید کنند بهشون قستی بده حتما میخرن مثلا ماهی 10 تومان با پشتیبانی خوب

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

ساماندهی قضیش چیه؟
فقط باید ثابت کنی که سیستم مال شماست و دارن نال استفاده میکنند