توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سرور برای سایت دانلود سنتر
alimc
November 7th, 2014, 12:47
سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم برای سایت دانلود سنتر برای اینکه سرور بتونه دانلود ها رو تحمل کنه و مشکلی نداشته باشه چه سروری رو پیشنهاد میدید
من قبلا ویندوز سرور داشتم که با دانلود های زیاد سرور دان می شود و باید همش ریستارت میشد تازه سرعت خوبی هم ارائه نمیداد ( حتی اگه کسی دانلود نمیکرد )
این موضوع توی چند سرور مجازی تست کردم و همه مثل هم بودند
حال میخوام بدونم سرور لینوکسی مثلا ابونتو با vnc وصل بشم بهتر کار میده یا برم سراغ همون ویندوز سرور ؟
ممنون می شم که پاسخ بدید
hannah
November 7th, 2014, 13:08
باید ببینی چقدر می خوای هزینه کنی یا ببینی لینک مستقیم واست مهمه یا نه میخوای عضویت ویژه راه بندازی یا نه
مثلا سرویس هایی مثل آپلود بوی هست یه هزینه ای اندک ماهیانه میدی مثلا 1 ترابایت بهت فضا میده چون سرور های ایران هم دارن بعضی ها حتی دانلود با اکانت رایگان برای کاربر سرعتش از سرور های اختصاصی خارج بیشتره !
alimc
November 7th, 2014, 13:12
باید ببینی چقدر می خوای هزینه کنی یا ببینی لینک مستقیم واست مهمه یا نه میخوای عضویت ویژه راه بندازی یا نه
مثلا سرویس هایی مثل آپلود بوی هست یه هزینه ای اندک ماهیانه میدی مثلا 1 ترابایت بهت فضا میده چون سرور های ایران هم دارن بعضی ها حتی دانلود با اکانت رایگان برای کاربر سرعتش از سرور های اختصاصی خارج بیشتره !
هزینه مهم نیست فقط میخوام که ببینم کدوم برای این کار بهتره و راحت میشه باهاش با حداکثر سرعت دانلود کرد
میخوام روش وب سرور هم نصب کنم . من ویندوز سرور که داشتم iis نصب کرده بودم
hannah
November 7th, 2014, 13:16
کانفیگ همه جا حرف اول میزنه یه سرور لینوکس با kloxo با کانفیگ درست هم میتونه جوابگو باشه
alimc
November 7th, 2014, 13:19
کانفیگ همه جا حرف اول میزنه یه سرور لینوکس با kloxo با کانفیگ درست هم میتونه جوابگو باشه
بهترین بهترین بهترین گزینه ها چیه ؟ همینی که فرمودید ؟
hannah
November 7th, 2014, 13:29
من خودم اکثر سایت هایی که زیاد دانلود دارن رو دیدم لینوکس نصب میکنن با direct admin یا kloxo با کانفیگ مخصوص دانلود شاید گزینه های دیگه هم باشه ولی من 7 8 تا سایت پر بازدید که دیدم این بود سیستمشون
alimc
November 7th, 2014, 13:37
من خودم اکثر سایت هایی که زیاد دانلود دارن رو دیدم لینوکس نصب میکنن با direct admin یا kloxo با کانفیگ مخصوص دانلود شاید گزینه های دیگه هم باشه ولی من 7 8 تا سایت پر بازدید که دیدم این بود سیستمشون
اونوقت با نصب اینا رابط کاربری سیستم عامل حفظ میشه یا تحت وب تبدیل میشه ؟
منظورم اینکه که مثلا توی ویندوز iis رو که میزدیم هم رابط کاربری بود هم وب سرور . آیا توی لینوکس هم با نصب این وب سرور ها رابط کاربری باقی میمونه ؟
company_hosting
November 7th, 2014, 14:30
بهترین بهترین بهترین گزینه ها چیه ؟ همینی که فرمودید ؟
سلام
بهترین گزینه
با رید سخت افزاری 10
+ سررو لینوکس دیدکیتت (اختصاصی) + دایرکتادمین + ان جی اناکس (کانفیگ حرفه ای )
پرت 1گیگ گرانتی شده + پهنای باند نامحدود
شما تمام این موارد نیاز دارید اگر بهترین ها میخواهید باشید یا داشته باشید
سرور های رداستیشن یا لیزوب هست
در صورت نیاز به مشاوره در خدمتیم
با تشکر
mrasol
November 7th, 2014, 15:09
سلام
به هارد و رید کنترلر توجه داشته باشید حتما!کانفیگ حرفه ای مورد بعدی هست!اگر این دو سه مورد مشکلی نداشتند اونوقت میتونید از پورت 1 یا 10 که دارید بهترین و بیشترین استفاده را داشته باشید
موفق باشید