توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات سایت
amirob
November 7th, 2014, 01:04
دوستان کسی هست سایت من و بررسی کنه من هیچ وقت زیر سه هزار بازدید نمیومدم الان دو سه روز هستش که به شدت بازدیدهام افت البته سایت مپم یه مشکلی داشت درستش کردم لطفا یه سئو کار که به کارش وارد یه نگاهی به سایت بندازه و مشکلاتش و بگه و اینکه چرا یهو انقدر افت کردم شاید مشکل از رباتم باشه به هرحال لطف کنید یه نگاه بندازین با سپاس؟
درج اگهی رایگان ثبت آگهی رایگان (http://4agahi.com)
a.e
November 7th, 2014, 01:22
تغییر خاصی در سایت یا انتقال سایت نداشته اید ؟
amirob
November 7th, 2014, 01:22
تغییر خاصی در سایت یا انتقال سایت نداشته اید ؟
نه هیچ تغییری ندادم
a.e
November 7th, 2014, 01:28
سایت خود را در گوگل وب مستر ثبت کرده اید؟ در صورتی که سایت شما در گوگل وب مستر ثبت شده باشد و در صورت وجود مشکل به صورت اخطار در پنل شما نشان داده خواهد شد.
amirob
November 7th, 2014, 01:31
سایت خود را در گوگل وب مستر ثبت کرده اید؟ در صورتی که سایت شما در گوگل وب مستر ثبت شده باشد و در صورت وجود مشکل به صورت اخطار در پنل شما نشان داده خواهد شد.
من یک ساله ثبت کردم در ضمن امروز سایت مپ من دچار اشکال شده بود دوباره ساختم
a.e
November 7th, 2014, 01:34
در صورت وجود مشکل مقداری زمان بر است تا در گوگل وب مستر به شما نمایش داده شود. پیشنهاد میشود با سایت های آنالیز آنلاین سایت خود را آنالیز نمایید.
amirob
November 8th, 2014, 00:34
در صورت وجود مشکل مقداری زمان بر است تا در گوگل وب مستر به شما نمایش داده شود. پیشنهاد میشود با سایت های آنالیز آنلاین سایت خود را آنالیز نمایید.
این کارو کردم هیچ چیز منفی که تازه ایجاد شده باشه وجود نداره
- - - Updated - - -
یعنی تو این انجمن به این بزرگی یه کسی نیست جواب من و بده