ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قانون تمدید دامنه eu چیست؟

ixpro
November 6th, 2014, 18:13
سلام
بنده متاسفانه از یک شرکت سال قبل اقدام به خرید چندین دامنه eu کردم که مهمترین دامنه های کاری بند به حساب می آیند، اکنون زمان تمدید این دامنه ها فرا رسید و چون تعداد خرید دامنه های ما از این شرکت زیاد بود متاسفانه فاکتور این چند دامنه eu با سایر فاکتورهای دامنه های دیگر یکی شدن و طی تماس با بخش مربوطه درخواست جداسازی فاکتورهای eu را نمودم (اقدام بنده جهت جداسازی دامنه ها فکر کنم 3 4 روز از تاریخ اولین اخطار گذشته بود)، و خودشون گفتن که مبلغ رو در فاکتور جدید واریز نمایید ، این امر انجام گرفت . ولی دامنه ها تمدید نشدند و اصلا فعال نیستند در صورتی که هویز گرفته بشه مشخصات بنده داده میشه و اطلاعات سرورها من به نمایش در میاد ، با تمام این عرایض پس از ارسال تیکت های متعدد ظرف یک هفته گذشته و پاسخ های تکراری (درخواست شما به بخش فنی ارسال شد + درخواست شما در حال بررسی است + گروه فنی بعد از تعطیلات تشریف میاورند و ...) امروز این تیکت پاسخ داده شد :

با سلام و وقت بخیر

طبق بررسی انجام شده دامنه های . ای یو دارای زمان انقضا نیستند
و دامنه بلافاصله بعد از اکسپایر شدن به صورت حدف شده قرار میگیرد و برای بازیابی آن مبلغ 25 دلار مورد نیاز میباشد
و متاسفانه شما بعد از اکسپایر شدن مبالغ رو پرداخت نموده اید

واقعا همچین موردی امکان داره ؟ قانون eu این است ؟؟ آیا برای ما که دستمون به جای بند نیست راهی برای گرفتن دامنه ها وجود دارد یا خیر؟؟