PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منظور از کانفیگ!!!

TOA
November 5th, 2014, 20:46
با سلام
بنده تازه عضو شدم، ممنون میشم به چند تا سوالی که دارم پاسخ بدید:

1 ـ دوستان منظور از کانفگیگ کردن هاست چیه؟ (دایرکت ادمین)
2 ـ لازم هست کانفیگ بشه یا نه؟
3 ـ از کجا بفهمیم کانفیگ هست یا نه؟

با سپاس

besthosti.com
November 5th, 2014, 20:48
یعنی اینکه تنظیمات رو طوری قرار بدین که بهترین حالت رو برای سایت ایجاد کنه.
هاست یا سرور رو میخواید کانفیگ کنید؟ اگر کانفیگ نشده باید بشه.
باز این سوال بیشتر بستگی به این داره که سرور شما چطور باشه و چه کانفیگی میخواستید و تنظیمات رو دید تا متوجه شد که شده یا نه. ولی معمولا اگر تنظیمات پیش فرض نباشه کانفیگ شده هست.

Yas-Host
November 5th, 2014, 20:49
منظور اصلی از کانفیگ یعنی :

آماده سازی سرویس های مورد نیاز برای سرور می باشد .

شما وقتی یک سرور برای هاست کردن (هاستینگ) نیاز دارید باید سرویس هایی مانند وب سرور (آپاچی / nginx / لایت اسپید) , mysql (برای ذخیره سازی دیتابیس های سایت ها) , named برای متصل کردن دامین به سرور و ... بر روی سرور نصب و آماده سازی(کانفیگ) گردد.

حال مورد استفاده هر کسی جداست و هر فرد بنا به تجربه ای که دارد سرویس های مورد نیاز را نصب و کانفیگ می کند.

امیدوارم متوجه شده باشید.

2- بله حتما.
3- باید به چند مورد توجه شود : لود سرور / بالا آمدن 99درصد اسکریپت ها / امنیت بالا در جلوگیری از هک وب سایت ها و ...

پیروز باشید

chatsaz
November 5th, 2014, 20:52
مرحله اول نصب دایرکت ادمین هست و مرحله دوم کانفینگ

در مرحله نصب که کار خواستی انجام داده نمیشه بعد از زدن دستور install نصب میشه

ولی اگه بخوایید کنترل پنل شما به خوبی کار کند و بهینه شود بعدا دچار مشکل نشوید باید کانفینگ بشه

کانفینگ شامل بخش php - mysql- phpmyadmin-apache و سایر بخش ها میباشد

TOA
November 7th, 2014, 15:31
درود مجدد
کلا تخصصی بود، ماشاالله همه مهندسید:-p و من متوجه نشدم، وردپرس که نصب شد، ایشالله که مشکلی نیست. من تا حالا فکر میکردم فقط اونایی که هاست میفروشن میتونن دایرکت ادمین نصب کنن و کاربر هیچ دخالتی نداره، حالا فهمیدم که کاربر هم میتونه برنامه نصب کنه، جلل خالق
یه سوال دیگه دارم، اونو ببینم بخش مربوطه رو میتونم پیدا کنم یا نه

با سپاس

sitetheme
November 7th, 2014, 17:18
باسلام در ابتدا عذر میخوام که این رو میگم ولی بهتره تمام سوالاتتون رو در یک تاپیک مطرح میکردید
هاست کانفیگ خاصی نداره سرور هست که باید بطور صحیح کانفیگ بشه دوست عزیز