PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در ساختن آپلود سنتر

سیدرضا بازیار
November 4th, 2014, 09:53
من میخوام یه سرور vps بخرم و روی اون یه آپلود سنتر بسازم
حالا چند سوال برام پیش اومده:
1- آپلود سنتر رو واسه 2 انجمن بزرگ میخوام بسازم. اگه یه روز فضای اون پر بشه، باید چیکار کنم؟ (یه سرور رو کامل پر کنه)
2- بهترین اسکریپت واسه این کار چیه؟ (میخوام مثل upload7.ir یا 8pic.ir باشه و آپلود با کشیدن تصویر هم داشته باشه)
3- میشه کاری کرد که تصاویر آپلود شده که هیچ استفاده ای ندارن به صورت خودکار حذف بشن؟

justfilm
November 4th, 2014, 13:07
سلام دوست عزیز اگر هم سرورتون پر بشه ارتقا.بدید.پاک کردن خودکار مطالب قدیمی رو اطلاع ندارم.این اپلود سنتر ها هم فکر کنم از این اسکریپت استفاده کردن و اختصاصی کردنش
کلیفا - کلیجا فارسی (http://kleefa.ir/) یه سایت مرجع کلیجا هست.در صورت داشتن سوال یا به مشکلی بر خوردید اطلاع بدید.

Dictator_
November 4th, 2014, 14:08
من میخوام یه سرور vps بخرم و روی اون یه آپلود سنتر بسازم
حالا چند سوال برام پیش اومده:
1- آپلود سنتر رو واسه 2 انجمن بزرگ میخوام بسازم. اگه یه روز فضای اون پر بشه، باید چیکار کنم؟ (یه سرور رو کامل پر کنه)
2- بهترین اسکریپت واسه این کار چیه؟ (میخوام مثل upload7.ir یا 8pic.ir باشه و آپلود با کشیدن تصویر هم داشته باشه)
3- میشه کاری کرد که تصاویر آپلود شده که هیچ استفاده ای ندارن به صورت خودکار حذف بشن؟

سلام.

1 بله ارتقا میدهید.
2 خاصیت درگ اند دراپ هست اون هم روی کلیجا و هم میهالیسم میشه پیادش کرد....آپلودسنتر های بزرگ معمولا میهالیسم هستند.
3 بله در کلیجا فکر میکنم این ویژگی وجود داشته باشد .

سیدرضا بازیار
November 4th, 2014, 14:21
چطوری سرور رو میشه ارتقا داد؟
مگه محدودیت نداره؟
مثلا اگه 1000 ترابایت فضا رو داشته باشید، میتونید روی یه سرور بزارید؟ (اگه میشه، چرا سایت آپارات از چند سرور استفاده میکنه؟)

saeed1988m
November 4th, 2014, 14:27
چطوری سرور رو میشه ارتقا داد؟
مگه محدودیت نداره؟
مثلا اگه 1000 ترابایت فضا رو داشته باشید، میتونید روی یه سرور بزارید؟ (اگه میشه، چرا سایت آپارات از چند سرور استفاده میکنه؟)

خب آپارات کاربرانش زیاده و اینجوری فشار رو تقسیم میکنه امر طبیعی هست

besthosti.com
November 4th, 2014, 17:51
شما هر وقت می خواهید می تونید سرور رو که محدود هست رو ارتقا بدهید و در صورتی که بخواهید چند سرور داشته باشید می تونید سرور جدید سفارش دهید.
بهترین اسکریپت فکر نمیکنم به صورت رایگان باشه. اسکریپت های تجازی تهیه کنید.

abbas141
November 4th, 2014, 17:56
اگر بخواهید از اسکریپت های رایگان استفاده کنید میهالیسم و کلیجا میتونه گزینه های خوبه باشه

سیدرضا بازیار
November 4th, 2014, 20:16
خب آپارات کاربرانش زیاده و اینجوری فشار رو تقسیم میکنه امر طبیعی هست
پس سرور ها محدودیت دارن!
حد اکثر فضا و پهنای باند که یه سرور میتونه بگیره چقدره؟

من یه اسکریپت آپلودسنتر خوب (غیر رایگان) میخوام
سایت خارجی میشناسید که همچین چیزی رو بفروشه؟ (میخوام بهترین اسکریپت تجاری رو خریداری کنم)

jahromweb
November 4th, 2014, 20:45
پس سرور ها محدودیت دارن!
حد اکثر فضا و پهنای باند که یه سرور میتونه بگیره چقدره؟

من یه اسکریپت آپلودسنتر خوب (غیر رایگان) میخوام
سایت خارجی میشناسید که همچین چیزی رو بفروشه؟ (میخوام بهترین اسکریپت تجاری رو خریداری کنم)
ببینید عزیز بستگی داره که سرور چه مقدار هارد روش نصب بشه و به چه صورت وصل بشه سرور هم مثل کامپیوتر شما!
پهنای باند اگر معنای اصلی مورد نظر باشه در سرور های خارج معمولا چیزی حدود 1 تا 2 گیگابیت هست
اگر هم ترافیک منظور هست که هرچی پول بدید اش میخورید!مثلا هتزنر پیشفرض 10 تا 30 ترا هست بعد از اون پورت لیمیت میشه و اگر بخواید لیمیت نشه باید پول بدید.
درمورد اسکریپت اطلاعاتی ندارم

twohost
November 4th, 2014, 21:08
با سلام
دوستان در مورد سرور اطلاعات خوبی دادن ولی درمورد اسکریپت شما میتونید ابتدا با رایگان شروع کنید یا بدید یکی از کاربران حرفه با قیمت حدودا یک میلیون یا کمتر که بستگی به شرایط مالی و درخواست امکانات رو داره براتون قیمت بگه ولیذبه نظر من بهتره از کلیجا استفاده کنید چون کلیجا همچین قابلیتی داره و اکثر قالباش اینطوری ان

میزبانی کهکشان
November 5th, 2014, 06:59
سلام
پیشنهاد می کنم از کلیجا استفاده کنید.
در صورت پر شدن فضای سرور مجازی شما ، فضا خریداری کنید.