توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاست لینوکس
hasan72m
November 3rd, 2014, 21:43
سلام من یه نمایندگی هاستینگ گرفتم ولی یاد ندارم که چطوری هاست رو تقسیم کنم و با یوزر و پسوردش بدم به مشتری
اگر کسی لطف کنه توضیح بده ممنون میشم و اگر چیز دیگه ای هم لازمه لطف کنه بگه
؟؟؟
Abolijoon
November 3rd, 2014, 23:10
درود
جناب اول باید سیستم whmcs نصب و کانفیگ کنید و سپس پکیج ها را در ( whm ) ایجاد و به whmcs بدید و تنظیم کنید تا بعد پرداخت سرویس رو آنلاین بده .
آموزش های جامع هم هست که می توانید با سرچ پیدا کنید.
موفق و پیروز باشید
sht-design
November 3rd, 2014, 23:32
اسکریپت هایی هست که امکان ثبت نام آنلاین و خرید هاست به صورت آنی رو امکان پذیر میکنه که فعلا بهترینش whmcs هست
شما باید بسته به نوع هاست ( دایرکت ادمین و یا سی پنل و حتی کنترل پنل ویندوزی ) اقدام به یادگیری کار با پنل نموده و سپس از طریق اسکریپت نصب شده بر روی سایتتون پکیج های مربوطه رو ساخته مثلا از 200 مگابایت تا 10 گیگ و آنها را به یک درگاه پرداخت آنلاین وصل کنید تا کاربر بتواند بعد از پرداخت آن هاست را به صورت آنی دریافت نماید
hasan72m
November 4th, 2014, 00:19
سلام سیستم whmcs چیه باید بخرم بعد نصبش کنم چون تو این سایت https://www.whmcs.com رفتم ثبت نام خواستم بکنم سبد خرید امد
یه توضیحی بدید لطفا تا بتونم باهاش کار کنم
kingpower
November 4th, 2014, 01:02
سلام سیستم whmcs چیه باید بخرم بعد نصبش کنم چون تو این سایت https://www.whmcs.com رفتم ثبت نام خواستم بکنم سبد خرید امد
یه توضیحی بدید لطفا تا بتونم باهاش کار کنم
درود
Whmcs نال شده هم داخل نت هست ولی امکان تحویل انی اکانت رو نداره
اگر میخواهید انلاین و انی اکانت رو ایجاد کنه باید لایسنس تهیه کنید که ماهانه باید هزینه ای رو پرداخت کنید
talait
November 4th, 2014, 08:21
سلام من یه نمایندگی هاستینگ گرفتم ولی یاد ندارم که چطوری هاست رو تقسیم کنم و با یوزر و پسوردش بدم به مشتری
اگر کسی لطف کنه توضیح بده ممنون میشم و اگر چیز دیگه ای هم لازمه لطف کنه بگه
؟؟؟
استارتر گرامی برید تو قسمت whmcs همین انجمن اموزش های کاملی وجود داره در صورت نیاز همینجا ارایه میدم
hasan72m
November 4th, 2014, 12:23
درود
اگر میخواهید انلاین و انی اکانت رو ایجاد کنه باید لایسنس تهیه کنید که ماهانه باید هزینه ای رو پرداخت کنید[/QUOTE
سلام ممنون الان نسخه نال شده اش رو دانلود کردم دارم سعی میکنم ببینم میتونم نصبش کنم
- - - Updated - - -
[QUOTE=talait;1211673]استارتر گرامی برید تو قسمت whmcs همین انجمن اموزش های کاملی وجود داره در صورت نیاز همینجا ارایه میدم
ممنون ولی پیدا نکردم
- - - Updated - - -
پشتیبانی گفت از قسمت ادد پیکیج میتونی اکانت بسازی و تحویل بدی ولی نمیدونم چجوری پرش کنم مثلا برای یه هاست 500 مگاباتی
Package Name
Resources Disk quota (MB)
Monthly bandwidth (MB)
Max FTP Accounts
Unlimited
Max Email Accounts
Unlimited
Max Email Lists
Unlimited
Max Databases
Unlimited
Max Sub Domains
Unlimited
Max Parked Domains
Unlimited
Max Addon Domains
Unlimited
Maximum Hourly Email by Domain Relayed
Maximum percentage of failed or deferred messages a domain may send per hour
Settings Options
Dedicated IP
Shell Access
Frontpage Extensions
CGI Access
Digest Authentication at account creation.
cPanel Theme
Feature List
Locale
hamra
November 4th, 2014, 12:24
[QUOTE=kingpower;1211637]درود
اگر میخواهید انلاین و انی اکانت رو ایجاد کنه باید لایسنس تهیه کنید که ماهانه باید هزینه ای رو پرداخت کنید[/QUOTE
سلام ممنون الان نسخه نال شده اش رو دانلود کردم دارم سعی میکنم ببینم میتونم نصبش کنم
- - - Updated - - -
ممنون ولی پیدا نکردم
روی نسخه نال شده هم میتونید اکانت رو تحویل آنی بدید .
باید توجه داشته باشید که پورت ها در whmcs هم با پورت سی پنل یا دایرکت ادمین یکی باشه .
مثلا پورت سی پنل 2082 هست ، توی whmcs هم باید 2082 باشه و....
در غیر اینصورت باید حتما از لایسنس استفاده کنید که اکانت رو انی تحویل مشتری بده.وگرنه مشکلی نیست
jahromweb
November 4th, 2014, 12:28
همین طور که دوستان عرض کردند دربیشتر اوقات تفاوت انچنانی بین نسخه ی نال و اصلی نیست
درمورد پورت هم بیشتر شرکت ها ان را تغییر نمیدهند پس جای نگرانی نیست
hasan72m
November 4th, 2014, 12:57
همینو یک نفر توضیح بده ممنون میشم
پشتیبانی گفت از قسمت ادد پیکیج میتونی اکانت بسازی و تحویل بدی ولی نمیدونم چجوری پرش کنم مثلا برای یه هاست 500 مگاباتی
Package Name
Resources
Disk quota (MB)
Monthly bandwidth (MB)
Max FTP Accounts
Unlimited
Max Email Accounts
Unlimited
Max Email Lists
Unlimited
Max Databases
Unlimited
Max Sub Domains
Unlimited
Max Parked Domains
Unlimited
Max Addon Domains
Unlimited
Maximum Hourly Email by Domain Relayed
Maximum percentage of failed or deferred messages a domain may send per hour
Settings
Options
Dedicated IP
Shell Access
Frontpage Extensions
CGI Access
Digest Authentication at account creation.