PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه هاستینگ با شما دوست عزیز !!!!

hassan_shahi
November 3rd, 2014, 13:59
سلام به تمام دوستان عزیز

من 1 سالی میشه که نمایندگی هاستینگ داشتم و به علت مشکلاتی که پیش اومده میخوام خودم هاست ارائه بدم.

الان دنبال ی نفری هستم که اونم شرایط من رو داشته باشه یعنی نمایندگی داشته باشه و بخواد خودش هاست ارائه بده.

یا اینکه دوستانی که هاست ارائه میدن من رو به عنوان ی دوست و شریک خودشون قبول کنن که هزینه های سرور و لایسنس رو 50 50 بدیم و هر کس جداگانه برای خودش هاست ارائه بده

ممنون میشم دوستانی که تمایل دارن اطلاع بدن

asrhosting
November 3rd, 2014, 14:10
چه پنلی استفاده میکنید ؟

company_hosting
November 3rd, 2014, 14:16
سلام به تمام دوستان عزیز

من 1 سالی میشه که نمایندگی هاستینگ داشتم و به علت مشکلاتی که پیش اومده میخوام خودم هاست ارائه بدم.

الان دنبال ی نفری هستم که اونم شرایط من رو داشته باشه یعنی نمایندگی داشته باشه و بخواد خودش هاست ارائه بده.

یا اینکه دوستانی که هاست ارائه میدن من رو به عنوان ی دوست و شریک خودشون قبول کنن که هزینه های سرور و لایسنس رو 50 50 بدیم و هر کس جداگانه برای خودش هاست ارائه بده

ممنون میشم دوستانی که تمایل دارن اطلاع بدن

سلام
اگر 100% هم شریک به سود شما باشد

دنبال شریک نروید اونم در این سطح کاری

موفق باشید

hassan_shahi
November 3rd, 2014, 14:27
چه پنلی استفاده میکنید ؟

هاست لینوکس اشتراکی

- - - Updated - - -

سلام
اگر 100% هم شریک به سود شما باشد

دنبال شریک نروید اونم در این سطح کاری

موفق باشید

سود دهی که خوبه اما هزینه سرورو لایسنس یکم بالاست در حال حاضر تنهایی نمیتونم

company_hosting
November 3rd, 2014, 14:36
از شرکت معتبر خرید کنید
ریسلری
از همه لحاظ بهتر هست

با تشکر

hassan_shahi
November 3rd, 2014, 14:43
ریسلری ی مشکل دیگه ای هم داره نمیشه نمایندگی داد من مشتری برای نمایندگی هم دارم یکی از دلیلای دیگه هم که میخوام جداگانه خودم اراده بدم همینه

Yas-Host
November 3rd, 2014, 14:44
اصلا اینکارو نکنید !

صدرصد به مشکل میخورید ! تجربه ثابت کرده

hamra
November 3rd, 2014, 14:47
ببخشید به چه علت میخواهید نمایندگی رو رها کنید و به دنبال خرید سرور برید ؟
سرور مسلما هم وقتتون رو بیشتر میگیره مدیریتش و هم نیاز به تخصص داره و هم بحث هزینه بالا مثلا هزینه سرور ، هزینه لایسنس ، هزینه ssd و...
بهتره از شرکت های معتبر یک نمایندگی دریافت کنید و دیگه دغدغه ای ندارید که سر ماه بشه فلان قدر هزینه بپردازید ، یا هر روز مشکل قطعی داشته باشید.

- - - Updated - - -

ریسلری ی مشکل دیگه ای هم داره نمیشه نمایندگی داد من مشتری برای نمایندگی هم دارم یکی از دلیلای دیگه هم که میخوام جداگانه خودم اراده بدم همینه

خب مستر ریسلر بگیرید که بتونید ریسلر هم ارائه بدید . دیگه نیازی به سرور نیست .
یا
حداقلش سرور مجازی بگیرید

sor
November 3rd, 2014, 14:51
با بنده در تماس باشید

hassan_shahi
November 3rd, 2014, 14:51
اول اینکه از این قطع شدنای سرور فعلی خسته شدم که این مشکل رو میشه با انتقال سایت ها بر طرف کرد.
دوم اینکه میخوام نمایندگی هم بدم که با رسیلری نمیشه این کار رو کرد.

شما راهی سراغ دارید بگید ممنون میشم

mobinhost.in
November 3rd, 2014, 15:10
دوست من با من تماس بگیرید تا بتون مشاوره بدهم
09191889367

company_hosting
November 3rd, 2014, 15:20
اصلا اینکارو نکنید !

صدرصد به مشکل میخورید ! تجربه ثابت کرده

حاجی

کدام کارو ؟

Yas-Host
November 3rd, 2014, 15:24
حاجی

کدام کارو ؟

اینکارو

amirfateh
November 3rd, 2014, 15:28
برای شروع نمایندگی یا سرور مجازی بگیرید
مناسب تر هست

RoobinaServer
November 3rd, 2014, 15:32
اول اینکه از این قطع شدنای سرور فعلی خسته شدم که این مشکل رو میشه با انتقال سایت ها بر طرف کرد.
دوم اینکه میخوام نمایندگی هم بدم که با رسیلری نمیشه این کار رو کرد.

شما راهی سراغ دارید بگید ممنون میشم

تنها راه خرید از شرکت معتبر با قیمت درست و عادلانه + بکاب گیری منظم میباشد.(لازم به ذکر است نمیدونم مشکل شما هم دقیقا چیه ولی اگر عادی هست و تا کنون مشکلی نداشتید و جدیدا مشکل پیدا کردید از این مشکلات ممکن هست همیشه برای هر شرکتی پیش بیاد و گذری هست)

و درک این مورد که چیزی به نام نامحدود وجود ندارد. (اخیرا در درخواستهای شما مجدد نامحدود دیدم ذکر کردید).

در صورتی که سرور بگیرید که طبیعتا آن هم با هزینه درست نمیگیرید یا ... و همش خود سرور قطع میشود و مجدد قطعی خواهید داشت + کانفیگ مناسب بلد نیستید انجام بدهید و هزینه بالایی هم نمیتوانید برای کانفیگ بپردازید و ... و مجدد به مشکل خواهید خورد.

و بکاب گیری هم مجدد 100% دیگر با شما هست.

و خیلی موارد دیگر ...

امیدوارم با توضیحات داده شده کمکی کرده باشیم.

با تشکر

hassan_shahi
November 3rd, 2014, 15:59
خیلی ممنون از توضیحاتتون یکی از دوستان گفت که نمایندگی میده که میتونم نمایندگی هم باهاش بدم
حالا قراره باز باهاش حرف بزنم اطلاعات سرورش رو میگیرم بعد اینجا از شما دوستان عزیز راهنمایی میگیرم که آیا مناسب هست یا نه آیا معتبر هست یا خیر و ...

باز هم از تمام شما دوستان بابت راهنمائیهاتون متشکرم