ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتالایف

hostorder
November 3rd, 2014, 12:40
آیا seo دیتالایف یا تی دیتالایف برای سایت نرم افزار مناسب هست؟

talait
November 3rd, 2014, 13:57
دوست عزیز بهتره همچون سایت های دانلود از وردپرس استفاده کنید

hostorder
November 3rd, 2014, 14:10
دوست عزیز بهتره همچون سایت های دانلود از وردپرس استفاده کنید

می خواستم بدونم سافت گذر هم چرا وردپرس نزده!!!
دیتالایف هست

facenama
November 3rd, 2014, 15:40
دیتالایف هست

دیتالایف بدون شک یکی از قوی ترین و انعطاف پذیرترین سیستم های مدیریت محتوی هست.اما به دلیل پیچیده بودن سیستم کدنویسی و طراحی قالب برای طراحان اکثرا از پردپرس و ... استفاده میکنند .
سافت گذر هم از سیستم دیتالایف استفاده میکنه. به طور پیش فرض در صورتی که قالب ئییتالایف به صورت اصولی طراحی و کدنویسی بشه سئو اون بیشتر از 90 % هست در صورتی که هیچ کدوم از سیستم ها به این صورت نیستن.

mehrshad.ho
November 3rd, 2014, 17:55
خود دیتالایف رو اگر مناسب سئو کنید بسیار عالی پاسخ میده

parax
November 3rd, 2014, 18:11
سلام
بهتر هست از وردپرس استفاده کنید چون میگن برادر گوگل هست
و دقیقا الگوریتم هایی که گوگل دوست داره رو بکار برده و در مرحله بعد جوملا

lkmew
November 4th, 2014, 12:21
دوست عزیز سافت گذر اصلا php نیست که دیتالایف باشه!! asp هست.
شخصا به نظرم بین وردپرس و دیتالایف تفاوت چندانی از نظر سئو وجود نداره.

facenama
November 4th, 2014, 22:56
دوست عزیز سافت گذر اصلا php نیست که دیتالایف باشه!! asp هست.
شخصا به نظرم بین وردپرس و دیتالایف تفاوت چندانی از نظر سئو وجود نداره.

بله سافت گذر ای اس پی هست. احتمالا منظورشون سافت 98 soft98.ir بوده که با سیستم دیتالایف هست

AliFatehi
November 4th, 2014, 23:05
دیتالایف هست

با سلام

اول اینکه سئو دیتالایف اگر اصولی باشه خیلی خوبه! درسته مثل وردپرس نیست ، اما خیلی هم پایین تر نیست!

در ضمن سافت گذر سیستم اختصاصی هست و سافت 98 از دیتالایف استفاده میکنه.

اگر سافت 98 رو هم دقت کنید یکی از سایتهایی که خیلی بازدید داره و سئو عالی خورده...

به نظرم اگر سئو دیتالایف خواستین با سالار (مدیر سافت98) تماس بگیرید...از نظر امنیت دیتالایف از وردپرس قوی تره!

AriyanPayamak
November 23rd, 2014, 22:28
دیتالایف بدون شک یکی از قوی ترین و انعطاف پذیرترین سیستم های مدیریت محتوی هست.اما به دلیل پیچیده بودن سیستم کدنویسی و طراحی قالب برای طراحان اکثرا از پردپرس و ... استفاده میکنند .
سافت گذر هم از سیستم دیتالایف استفاده میکنه. به طور پیش فرض در صورتی که قالب ئییتالایف به صورت اصولی طراحی و کدنویسی بشه سئو اون بیشتر از 90 % هست در صورتی که هیچ کدوم از سیستم ها به این صورت نیستن.

:105: سلام ، یکی از نظرات خیلی جالب بود ! من چند ساله دارم دیتالایف استفاده میکنم ! از نظر کدنویسی ساده و زیباست و طراحی قالب هم خیلی ساده و آسان ، فکر نکنم قرار دادن 4 تا تگ ساده خیلی سخت باشه قالب هاش با فرمت main.tpl تی پی ال هستند !
کد نویسی هم نداره اونقدر مثلا تگ صفحه اصلیش اینه !

{info}{content}
خوب این خیلی سخته ؟ یا مثلا php که کد اشتباه بزنی هی خطا میده !
از نظر سئو من تایید میکنم دیتالایف حرف نداره ! دیتالایف انجین انجمن اصلی فارسی زبانان هست و تی دیتالایف هم یکی از انجمن های دیگه هست که دوستان دیگه ما زدن هردو سایت خوب هستند و سرویس های جدید ارائه میدهند .
وردپرس هم از نظر سئو خوبی هست من هر دو رو قبول دارم .

در کل بستگی به خود شما داره که با کدوم بهتر راحت تر کار کنید. وردپرس خیلی ساده هستش و به دلیل سادگی کار با اون متداول ترین شده

بیشتر سایتهای که توی زمینه دانلود نرم افزار هستند فکر کنم از موبایل تایپ یا موبیل تایپ استفاده میکنن البته نسخه پولی این سیستم