ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارس آنلاین یا افرانت

reza0071
November 3rd, 2014, 01:58
سلام دوستان
قصد تهیه سرور مجازی دارم به نظر شما کدوم دیتا سنتر میتونه گزینه بهتری باشه؟

Mihan-Host.biz
November 3rd, 2014, 02:00
اگر برای سرور گیم میخواهید ، من میگم افرانت

peyman0742
November 3rd, 2014, 03:09
بله برای گیم افرانت عالیه آسیاتک رو اطلاعاتی ندارم

HPxf
November 3rd, 2014, 04:16
پارس آنلاین

ra3ou1
November 3rd, 2014, 04:23
برای چه کاری؟

mehrshad.ho
November 3rd, 2014, 08:49
افرانت رو کافیه تجربه کنید

amirfateh
November 3rd, 2014, 10:28
سلام،
مورد استفاده تون چی هست؟
پارس آنلاین و افرانت هر دو خوب هستند، اما اگر برای میزبانی وب و آپ تایم بالا و شبکه پایدار مورد نظر شماست افرانت گزینه اول خواهد بود.

reza0071
November 3rd, 2014, 11:44
دو تا سایت وردپرس دارم میخوام متقل کنم
و دز ضمن یه سوال دیگه این که چطوری باید امار ریز سایت در بیارم مثل روزانه چند تا ای پی و چند تا بازدید و سایر مسائل

FREETOOLS
November 3rd, 2014, 12:36
افرانت : برای گیم اصلا پیشنهاد نمیشه . پکت لاس شدید روی گیتوی داره و شبکه برودکست بالایی داره. لینک ها 100 مگابیت هستند و میشه گفت با توجه به اینکه روی هر لینک تعدادی کاربر قرار گرفتند هیچوقت تمام شبکه به مشکل نمیخوره. قابل ذکر است با کوچکترین اتک چه pps چه bps شبکه کلا تایم ات میشه

پارس آنلاین : تجهیزات خوبی داره. مشکل اصلیش یک پارچه بودن شبکه هست که در صورت اتک سگین روی یک کاربر کل شبکه پکت لاس میگیره . البته کلا تایم ات نمیشه و سرویس با کندی مواجه میشه . هر چند ماه یک بار هم لینک های پردیس اپادانا به مشکل میخوره که اگر کاربر VIP باشید هواتون را دارند و نمیزارن کندی را احساس کنید.

تصمیم گیری با خودتون

reza0071
November 3rd, 2014, 19:59
برای وب سرور پیشنهاد دوستان Apache+nginx یا گزینه بهتری سراغ دارن،

Yas-Host
November 3rd, 2014, 20:53
برای وب سرور پیشنهاد دوستان Apache+nginx یا گزینه بهتری سراغ دارن،

اگر دو سایت دارید و مثل وردپرس هستند NGINX بصورت مستقل با php-fpm پیشنهاد می شود.

FREETOOLS
November 3rd, 2014, 21:22
لایت اسپید
:)

king_of_shadows
November 3rd, 2014, 23:20
اگر دو سایت دارید و مثل وردپرس هستند NGINX بصورت مستقل با php-fpm پیشنهاد می شود.

در صورتی که memchae + apche+nginx نصب کنید بهتره

007
November 4th, 2014, 01:09
سلام اپاچی بهتر هست.
افرانت نظر شخصی من.
ارادت

reza0071
January 6th, 2015, 22:33
دوستان بنده دو ماه از افرانت سرور مجازی دارم قطعیش زیاده

meysam021
January 6th, 2015, 23:20
دوستان بنده دو ماه از افرانت سرور مجازی دارم قطعیش زیاده
شما شخصا از افرانت تهیه کردید و قطعی دارید؟
توی ایران افرانت حرف اولو میزنه با افرانت به مشکل خوردید وای به حال پارس آفلاین

taksis
January 6th, 2015, 23:39
منم میگم پارس آنلاین
من هم از adsl پارس آنلاین استفاده میکنم هم دیتاسنترش.مشکلی نداشتم تا حالا خوب بودن.افرانت هم خوبه جفتشون قدیمی و با سابقه هستن

reza0071
January 6th, 2015, 23:45
شما شخصا از افرانت تهیه کردید و قطعی دارید؟
توی ایران افرانت حرف اولو میزنه با افرانت به مشکل خوردید وای به حال پارس آفلاین
نخیر از یکی از دوستان سرشناس انجمن سرور مجازی دارم و متاسفانه توی این دو ماهی که سرویس داشتم هر دو هفته یکبار قطعی داشتیم

RoobinaServer
January 7th, 2015, 00:06
نخیر از یکی از دوستان سرشناس انجمن سرور مجازی دارم و متاسفانه توی این دو ماهی که سرویس داشتم هر دو هفته یکبار قطعی داشتیم

با سلام

لطفا در صورت امکان اسم اون شخص سر شناس را برای بنده پیغام خصوصی کنید و مدت دان تایمتون هم ذکر کنید. (جهت اطلاع خودمون و تحقیق)

باتشکر

meysam021
January 7th, 2015, 02:02

خوب ببنید شاید سرور شما از طرف دوست سر شناس انجمن با قطعی مواجه شده ، نمیشه با این دلیل بگید افرانت قطعی داره ، شما درصورتی که از خود افرانت تهیه کنید. و قطعی داشته باشید اون موقع
میشه افرانت قطعی داره.
مطمئن باشید افرانت بهترین گزینه هست اگر درست انتخاب کنید.

reza0071
February 13th, 2015, 19:21
متاسفانه قطع شدن پی در پی سایت بنده رو از افرانت نا امید کرد
نظر دوستان در مورد آسیا تک چیه؟

- - - Updated - - -

سلام،
مورد استفاده تون چی هست؟
پارس آنلاین و افرانت هر دو خوب هستند، اما اگر برای میزبانی وب و آپ تایم بالا و شبکه پایدار مورد نظر شماست افرانت گزینه اول خواهد بود.

متاسفانه از اوضاع فعلی افرانت اصلا راضی نیستم و اصلا شبکه پایداری نداره