ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سیستم عامل توسط کاربر؟

sitetheme
November 2nd, 2014, 19:52
سلام دوستان بنده دسترسی کنسول به سرور مجازیم دارم و میتونم سیستم عامل رو خودم نصب کنم اما نمیدونم که چطور اینکارو انجام بدم؟راه کلیش رو مطالعه کردم که باید سرور خاموش شه فایل ایمیج روی Drive قرار بگیره و بوت بروی Drive انجام شه اما نمیدونم به چه طریق اگر ممکنه آموزش بدید یا اگر کسی انجام میده لطفا اعلام بفرمایید
باتشکر

OmidX
November 2nd, 2014, 22:01
سلام دوستان بنده دسترسی کنسول به سرور مجازیم دارم و میتونم سیستم عامل رو خودم نصب کنم اما نمیدونم که چطور اینکارو انجام بدم؟راه کلیش رو مطالعه کردم که باید سرور خاموش شه فایل ایمیج روی Drive قرار بگیره و بوت بروی Drive انجام شه اما نمیدونم به چه طریق اگر ممکنه آموزش بدید یا اگر کسی انجام میده لطفا اعلام بفرمایید
باتشکر

فایل ایزو رو مانت کنید و سرور رو ریست (ری استارت نه ، ریست !) کنید تا از رو ایزو بوت شه و ...

sitetheme
November 3rd, 2014, 00:17
فایل ایزو رو مانت کنید و سرور رو ریست (ری استارت نه ، ریست !) کنید تا از رو ایزو بوت شه و ...
ممنون خوب همین مونت کردن به چ شکل هست؟باید اول سرورو خاموش کنم دیگه؟

Yas-Host
November 3rd, 2014, 01:18
پنل ؟

در یاهو تماس بگیرید اسکرین شات بدید راهنمایی خواهم کرد.

OmidX
November 3rd, 2014, 02:56

ایزو رو بدید سرویس دهنده براتون مانت میکنه ... (معمولا دسترسی مانت ایزو رو ب یوزر نمیدن)

پ.ن : توضیحات من مربوط ب پنل vmware vsphere client هست ...

mizban97
November 3rd, 2014, 03:19

سرور نیاز نیست خاموش بشه برای نصب باید روشن کنید تا بتونید سیستم عامل بالا بیارید.
باید فایل ایزو تو درایور مجازی قرار بدید که اگه دسترسی داشته باشید میتونید اگه نه باید به سرویس دهنده بگید تا براتون انجام بدن بعد وارد کنسول بشید و نصب کنید!

ali.huc
November 8th, 2014, 18:02
با سلام
اگر ایزو مورد نظر مونت هست سرور رو خاموش کنید و هنگام روشن شدن سریع دکمه Esc رو بزنید تا دیوایس های قابل بوت رو براتون بیاره از اونجا میتونید درایو مورد نظر رو انتخاب و با اون سیستم رو بوت کنید و بعد مراحل نصب رو ادامه دهید.