PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب دایرکت ادمین

sitetheme
November 2nd, 2014, 16:23
سلام دوستان اخیرا اقدام به نصب دایرکت ادمین کردم اما با پیامی که تابحال ندیده بودم روبرو شدم! پیام رو ضمیمه کردم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون23563

f.saadat
November 2nd, 2014, 16:35
من دیروز یک دایرکت ادمین با لایسنس نصبیدم اوکی بود . این پیام ها واسم هفته پیش میومد که میخواستم از نال شده استفاده کنم!

sitetheme
November 2nd, 2014, 16:40
من دیروز یک دایرکت ادمین با لایسنس نصبیدم اوکی بود . این پیام ها واسم هفته پیش میومد که میخواستم از نال شده استفاده کنم!

ممنون از شما ولی جالبه که بنده هم نال و هم لایسنس دار رو امتحان کردم!همین پیامو میده!
دوستان نمیدونند منظور این پیام چیه؟

RoobinaServer
November 3rd, 2014, 01:15
ممنون از شما ولی جالبه که بنده هم نال و هم لایسنس دار رو امتحان کردم!همین پیامو میده!
دوستان نمیدونند منظور این پیام چیه؟

با سلام و احترام

لایسنس شما درسته ؟ دقیقا نسخه سیستم عامل و آیپی با همان چیزی که در لایسنس هست یکی هست ؟

از دستورات صحیح برای نصب استفاده کردید ؟ پیش نیاز ها را با yum نصب کردید ؟ نصب دایرکت ادمین با توجه به نوع سیستم عامل پیش نیاز هایی هم دارد و فقط یک ./setup.sh نیست ها :)!!!

این دستورات هم بزنید :

yum -y install compa* gcc* glibc* e2*

شاید درست شه.

جهت اطلاعات بیشتر از پیش نیاز ها به لینک :

Common pre-install commands (http://help.directadmin.com/item.php?id=354)

مراجعه نمائید.

با تشکر

SerialDownload.IR
November 3rd, 2014, 12:45
متن داره میگه یک نسخه از دایرکت همین الان نصبه!

نسخه قبلی رو پاک کردید؟
اگر نکردید چاک کنید یا مجددا سیستم عاملتون رو نصب و کانفیگ کنید..

RoobinaServer
November 3rd, 2014, 15:59
متن داره میگه یک نسخه از دایرکت همین الان نصبه!

نسخه قبلی رو پاک کردید؟
اگر نکردید چاک کنید یا مجددا سیستم عاملتون رو نصب و کانفیگ کنید..

نیازی به نصب مجدد نیست.

دایرکت ادمین اگر کامل نصب بشه یا نشه کافیه فقط یک بار نصبش اجرا بشه اون وقت دفعه بعد مجدد بخواهید نصب کنید چنین پیغامی میدهد و بعد از گذشتن 10-20 ثانیه به روال نصب عادی بر میگردد و نصب میشود و این ارور نمیباشد و کار نصب را نیز متوقف نمیکند بلکه فقط یک warning میباشد.

با تشکر

sitetheme
November 3rd, 2014, 17:13
نیازی به نصب مجدد نیست.

دایرکت ادمین اگر کامل نصب بشه یا نشه کافیه فقط یک بار نصبش اجرا بشه اون وقت دفعه بعد مجدد بخواهید نصب کنید چنین پیغامی میدهد و بعد از گذشتن 10-20 ثانیه به روال نصب عادی بر میگردد و نصب میشود و این ارور نمیباشد و کار نصب را نیز متوقف نمیکند بلکه فقط یک warning میباشد.

با تشکر
اخه در این مرحله از کلید های Ctrl+cرو بزنم نصب متوقف میشه و دایرکت ادمین بالا نمیاد!اگر هم کاری نکنم این پیامو میده و ازم نوشتن نام یک پکیجو میخواد

RoobinaServer
November 3rd, 2014, 17:33
اخه در این مرحله از کلید های Ctrl+cرو بزنم نصب متوقف میشه و دایرکت ادمین بالا نمیاد!اگر هم کاری نکنم این پیامو میده و ازم نوشتن نام یک پکیجو میخواد

خب داره از شما سوال میکنه و میگه که قبلا نصب شده یا روال نصب اجرا شده و شما میتوانید با زدن دکمه ذکر شده از ادامه نصب انصراف بدید ولی خودش نمیاد جلوی نصب شما را بگیرد.

در مورد پیغام نام پکیج، پست قبلی را بخوانید کامل توضیح دادم خدمتتون.

http://www.webhostingtalk.ir/f91/127783/#post1211018

با تشکر

da6276
November 3rd, 2014, 22:19
درود
در کدوم مرحل این خطا رو دریافت میکنید؟
پیش نیازها رو نصب کردید؟

sitetheme
November 3rd, 2014, 23:06
درود
در کدوم مرحل این خطا رو دریافت میکنید؟
پیش نیازها رو نصب کردید؟

در مرحله ای که قراره اطلاعات لایسنس و دامنه رو ازم دریافت کنه!قبلش این پیامو میده!

da6276
November 3rd, 2014, 23:11
بنظر میرسه سیستم عامل معیوب هست ، با سیستم عامل تازه نصب شده هم امتحان کردید؟

sitetheme
November 3rd, 2014, 23:46
بنظر میرسه سیستم عامل معیوب هست ، با سیستم عامل تازه نصب شده هم امتحان کردید؟

جناب نصب رو بروی دوتا سرور جداگانه امتحان کردم!

da6276
November 4th, 2014, 04:09
جناب نصب رو بروی دوتا سرور جداگانه امتحان کردم!
روی شبکه سرور اختلال dns refection ندارید؟؟
در صورت تمایل مشخصات سرور رو بدید براتون چک کنم.

- - - Updated - - -

عزیز مشکل از طرف دایرکت ادمین هست ، اینستالر 4 تا فایل رو روی سرور دایرکت ادمین نمیتونه پیدا کنه !
الان بنده یک سرور رو میخواستم آماده کنم با همین مشکل روبرو شدم.

lastwall
November 5th, 2014, 00:23
ددرود
این مشکل فکر میکنم به نظرم بعد از آپدیت 6.6 centos که چند روز پیش اومده بود بوجود اومده..
البته مشکلیم نیست فقط کافیه گزینه آخر توی enterprise رو کپی و پیست کنید و اینتر
بدون مشکل همه چیز نصب خواهد شد

da6276
November 5th, 2014, 03:35
خبر به سیستم عامل مربوط نیست ، با نسخه های 6.5 و 6.4 هم همین مشکل هست !
مشکل برمیگرده به 4 تا فایل که از روی سرور دایرکت ادمین بارگزاری نمیشه ، برای حل این مشکل کافیه یکبار کاستوم بیلد رو دستی بریزید و دوباره مراحل نصب رو از اول انجام بدید ،بنده به این روش تونستم دایرکت ادمین رو نصب کنم!
البته گزارش این مشکل رو به دایرکت ادمین دادم و شاید تا الان برطرفش کرده باشن.