ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست دانلود

raminramz
November 1st, 2014, 18:51
سلام
یکی از سرور های دانلود من شب ها 400mbps پورت اشغال میکنه
شب ها قفل میشه
Cpanel راحت باز میشه اما سایت ها با پورت 80 نه
پورت سرور 1 گیگه وب سرور لایت اسپیده
احساس میکنم وب سرور کم میاره تا پورت
بچه های اهل فن راهنمایی کنن

سوال دوم برای سایت های پر حجم مثلا بالای 5 الی 10 ترابایت میخوایم بک سرور اختصاصی قرار بدیم
یعنی تک سایت های حجیم رو اختصاصی کنیم که خدمات بهتری بهشون بدیم
چون تک سایته روی سرور سی پنل + لایت اسپید نمیصرفه 250 تو کمترین حالت به خرج اضافه میشه حالا لایت اسپید 2 4 ... که هیچی
از یه نظر برای تک سایت nginx با یک کانفیگ حرفه ای خیلی عالیه
روی سرور های تک سایت دایرکت ادمین + nginx بالا بیارم که خرج مشتری هم برای فضاهای بالا کمتر بشه
نظر شما چیه؟
کلا عقیدم اینه برای سرور با تعداد ویرچوال هاست بالا لایت اسپید + سی پنل خوبه خیلی مشتری پسنده راحت کانفیگ میشه و ...
برای تک سایت دایرکت + انجین

سوال اول مهم تره

mhiizadi
November 1st, 2014, 23:15
سلام
یکی از سرور های دانلود من شب ها 400mbps پورت اشغال میکنه
شب ها قفل میشه
Cpanel راحت باز میشه اما سایت ها با پورت 80 نه
پورت سرور 1 گیگه وب سرور لایت اسپیده
احساس میکنم وب سرور کم میاره تا پورت
بچه های اهل فن راهنمایی کنن

سوال دوم برای سایت های پر حجم مثلا بالای 5 الی 10 ترابایت میخوایم بک سرور اختصاصی قرار بدیم
یعنی تک سایت های حجیم رو اختصاصی کنیم که خدمات بهتری بهشون بدیم
چون تک سایته روی سرور سی پنل + لایت اسپید نمیصرفه 250 تو کمترین حالت به خرج اضافه میشه حالا لایت اسپید 2 4 ... که هیچی
از یه نظر برای تک سایت nginx با یک کانفیگ حرفه ای خیلی عالیه
روی سرور های تک سایت دایرکت ادمین + nginx بالا بیارم که خرج مشتری هم برای فضاهای بالا کمتر بشه
نظر شما چیه؟
کلا عقیدم اینه برای سرور با تعداد ویرچوال هاست بالا لایت اسپید + سی پنل خوبه خیلی مشتری پسنده راحت کانفیگ میشه و ...
برای تک سایت دایرکت + انجین

سوال اول مهم تره
برای سوال اولتون باید بگم باید بررسی کنید ببنید پروسس هایی که در ساعات اخره شب اجرا میشن چی هستن ؟ از یک سرور هست ؟ یا تعداد زیادی کلاینت ؟
اگر سرور از هتزنر هست یه تست کنید ببینید پورت محدود نشده باشه ؟
در نهایت پیشنهاد میکنم ای پی های غیر ایران رو یه شب روی سرور ببنیدید ، نتیجه گیری کنید ! شاید کسی اخره شبا با وی پی شروع به دانلود میکنه....
برای مورد دوم ؛ مشکلی از لحاظ nginx نیست و جواب میده
اما ایا کاربرانتون هم با دایرکت ادمین راضی هستن ؟
کنترل سایت هایی که شما میگید با اون سنگینی از نظره من در توان دایرکت ادمین نیست.