ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق دیتا سنتر ها برای خرید سرور مجازی برای هاست دانلود

hassan_shahi
October 31st, 2014, 18:27
سلام به تمام دوستان
من تو پست http://www.webhostingtalk.ir/f13/127568/ درخواست سرور مجازی برای ارائه هاست دانلود دادم دوستان قیمتاشون رو اعلام کردن از کشورهای مختلف میخواستم بدونم فرق این دیتاسنترها تو چیه؟فرانسه رو که میدیدم قیمتاش خیلی مناسب تر از کشورهای دیگه بود میخواستم بدونم به امنیت یا سرعت سرورها بستگی داره که قیمت هاشون فرق میکنن؟
چون دیدم 2تا سروری که همه مشخصاتشون مشابه بود اما قیمت یکی دیگه کمتر بود ممنون میشم دلیلش رو بگید

jalaljee
October 31st, 2014, 18:32
دوست عزیز برای هاست دانلود اگر می خواهی خوب باشه و مشتری داشته باشی از المان بگیر پوت قوی به ایران داره و اکسر سایت های بزرگ از المان می گیرن
پیشنهاد من هم المان

hassan_shahi
October 31st, 2014, 18:37
دوست عزیز من تفاوتشون رو میخوام بدونم

OmidX
October 31st, 2014, 18:58
سلام به تمام دوستان
من تو پست http://www.webhostingtalk.ir/f13/127568/ درخواست سرور مجازی برای ارائه هاست دانلود دادم دوستان قیمتاشون رو اعلام کردن از کشورهای مختلف میخواستم بدونم فرق این دیتاسنترها تو چیه؟فرانسه رو که میدیدم قیمتاش خیلی مناسب تر از کشورهای دیگه بود میخواستم بدونم به امنیت یا سرعت سرورها بستگی داره که قیمت هاشون فرق میکنن؟
چون دیدم 2تا سروری که همه مشخصاتشون مشابه بود اما قیمت یکی دیگه کمتر بود ممنون میشم دلیلش رو بگید

سلام ...

+ دیتاسنتر های آمریکایی هم ک وضعشون کاملا مشخص هست و بدرد کار شما نمیخورن (چون رو کپی رایت شدیدا حساسیت دارند.) ، در کل دیتاسنتر های کولوکراسینگ و سینگل هاپ از آمریکا کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه فوقالعاده ای دارند ، بر عکس این دو دیتاسنتر هایی مثل dacentec یا دیتاشیک و یا wholesale و ... کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه متوسط رو ب پایینی دارند و پیشنهاد نمیشن .

+ دیتاسنتر OVH فرانسه یک دیتاسنتر بین المللی هست ک تامین کننده ۷۰ درصد پهنای باند اتحادیه اروپاست ، از ویژگی های این دیتاسنتر میشه ب کیفیت پورت عالی (در بدترین شرایط 1Gbps با 500M گارانتی) ، کیفیت سخت افزار و مخصوصا هارد های بسیار خوب اشاره کرد ، ضمن اینکه این دیتاسنتر از پردازنده های سری xeon و سخت افزار های مخصوص سرور استفاده میکنه ...

+ دیتاسنتر های RedStation و RapidSwitch ک هر دو زیر مجموعه iomart هستند ، کیفیت پورت خوب و سخت افزار مخصوص سرور عالی از برند دل دارند ، فقط مشکلی ک در سرور های رد استیشن زیاد ب چشم میخوره اینه ک طرف رو یک سرور 96G رم با هارد ساتا (!) با پورت 1Gbps بر میداره 80 ~ 90 تا سرور مجازی میسازه ... و اون موقع دیگه نمیشه گفت پورتی ک ب شمای کاربر میرسه کیفیت مطلوب و مورد نظر رو داشته باشه .

+ دیتاسنتر هتزنر آلمان ، از نظر پورت ، پورت هتزنر 1Gbps با 200M گارانتی هست ! در صورتی ک سایر رقیباش (OVH ، اکثر سرور های جدید رد استیش و ...) با 500M گارانتی هست ، مقایسه هتزنر با ovh و... اصلا درست نیست ، چرا ک سخت افزار های دسکتاپی هتزنر کاملا مشهور است و این دیتاسنتر بر عکس ovh و ... ک از سخت افزار و پردازنده های مخصوص سرور استفاده میکنن از سخت افزار و پردازنده های دسکتاپی استفاده میکنه ، ضمن اینکه سوابق درخشان دیتاسنتر هتزنر در سوختن هارد در این انجمن هست ، میتونید سرچ کنید ...

با تشکر ...

hassan_shahi
October 31st, 2014, 19:18
پس شما برای هاست دانلود بهترین سرور رو ovh فرانسه میدونید؟

OmidX
October 31st, 2014, 19:24
پس شما برای هاست دانلود بهترین سرور رو ovh فرانسه میدونید؟

ovh یا RedStation و یا RapidSwitch

درباره خرید سرور مجازی ovh فرانسه هم دقت لازم رو داشته باشید ... مشخصات سرور های ovh در سایت اصلی هست :

Hébergement Internet, Cloud, et Serveurs dédiés - OVH (http://ovh.com/fr)

اگر پردازنده سرور اختصاصی فروشنده در لیست سرور های ovh نبود ، دو حالت داره :

۱ - یا از سری قدیم سرور های ovh ه ک پیشنهاد نمیشه .

۲ - یا از سرور های ارزان قیمت سویو استارت (برند دوم ovh) (http://www.soyoustart.com) ه ، ک بازم پیشنهاد نمیشه !

hassan_shahi
October 31st, 2014, 19:53
خوب پس کدوم ovh پیشنهاد میشه؟شما که گفته بودید ovh خوبه خواهشن طوری توضیح بدید که من متوجه بشم چون اطلاعاتی ندارم ممنونتون میشم
اگر امکانش هست آیدی یاهوتونم بدید

- - - Updated - - -

یکی از دوستانی که ovh میفروشه از این سرور استفاده میکنه http://www.ovh.ie/dedicated_servers/enterprise/2014-SP-64.xml میخواستم بدونم این سرور مناسب هستش یا نه؟ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن

OmidX
October 31st, 2014, 19:57
خوب پس کدوم ovh پیشنهاد میشه؟شما که گفته بودید ovh خوبه خواهشن طوری توضیح بدید که من متوجه بشم چون اطلاعاتی ندارم ممنونتون میشم
اگر امکانش هست آیدی یاهوتونم بدید

- - - updated - - -

یکی از دوستانی که ovh میفروشه از این سرور استفاده میکنه http://www.ovh.ie/dedicated_servers/enterprise/2014-sp-64.xml میخواستم بدونم این سرور مناسب هستش یا نه؟ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن

کامل در پست قبلی توضیح دادم ... بله sp-64 سرور خود ovh هست و عالیه (ما هم دو تا از این سرور داریم) .

با تشکر ...

jalaljee
October 31st, 2014, 21:06
سلام ...

+ دیتاسنتر های آمریکایی هم ک وضعشون کاملا مشخص هست و بدرد کار شما نمیخورن (چون رو کپی رایت شدیدا حساسیت دارند.) ، در کل دیتاسنتر های کولوکراسینگ و سینگل هاپ از آمریکا کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه فوقالعاده ای دارند ، بر عکس این دو دیتاسنتر هایی مثل dacentec یا دیتاشیک و یا wholesale و ... کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه متوسط رو ب پایینی دارند و پیشنهاد نمیشن .

+ دیتاسنتر OVH فرانسه یک دیتاسنتر بین المللی هست ک تامین کننده ۷۰ درصد پهنای باند اتحادیه اروپاست ، از ویژگی های این دیتاسنتر میشه ب کیفیت پورت عالی (در بدترین شرایط 1Gbps با 500M گارانتی) ، کیفیت سخت افزار و مخصوصا هارد های بسیار خوب اشاره کرد ، ضمن اینکه این دیتاسنتر از پردازنده های سری xeon و سخت افزار های مخصوص سرور استفاده میکنه ...

+ دیتاسنتر های RedStation و RapidSwitch ک هر دو زیر مجموعه iomart هستند ، کیفیت پورت خوب و سخت افزار مخصوص سرور عالی از برند دل دارند ، فقط مشکلی ک در سرور های رد استیشن زیاد ب چشم میخوره اینه ک طرف رو یک سرور 96G رم با هارد ساتا (!) با پورت 1Gbps بر میداره 80 ~ 90 تا سرور مجازی میسازه ... و اون موقع دیگه نمیشه گفت پورتی ک ب شمای کاربر میرسه کیفیت مطلوب و مورد نظر رو داشته باشه .

+ دیتاسنتر هتزنر آلمان ، از نظر پورت ، پورت هتزنر 1Gbps با 200M گارانتی هست ! در صورتی ک سایر رقیباش (OVH ، اکثر سرور های جدید رد استیش و ...) با 500M گارانتی هست ، مقایسه هتزنر با ovh و... اصلا درست نیست ، چرا ک سخت افزار های دسکتاپی هتزنر کاملا مشهور است و این دیتاسنتر بر عکس ovh و ... ک از سخت افزار و پردازنده های مخصوص سرور استفاده میکنن از سخت افزار و پردازنده های دسکتاپی استفاده میکنه ، ضمن اینکه سوابق درخشان دیتاسنتر هتزنر در سوختن هارد در این انجمن هست ، میتونید سرچ کنید ...

با تشکر ...

دوست عزیز من این که میگم از تست و سابقه
در ایران آلمان بهتر تست شده در حالی که شبها سرعت اینترنت شبانه رایگان میاد پاین ولی من از المان که تست کردم سرعتش با سرور های ایران فرقی نمی کرد اگر می خواهید کاربر راضی باشه المان بگیر میتونی سایت میهن وب هاست و .... سوال کن میگن از المان و من که از المان 5 سال سرور دارم تا حالا هارد از بین نرفته ولی کانادا و امریکا که داشتم 100 درصد به مشتری های سرور مجازی می گفتم که از اطلاعات خود بکاپ بگیرن چون هر 3 یا 4 ما هارد می سوخت
شما اگر می خواهد ارزان بگیرید فرانسه خوب ولی اگر برای سرعت می خواهید آلمان عالی

OmidX
October 31st, 2014, 21:11
دوست عزیز من این که میگم از تست و سابقه
در ایران آلمان بهتر تست شده در حالی که شبها سرعت اینترنت شبانه رایگان میاد پاین ولی من از المان که تست کردم سرعتش با سرور های ایران فرقی نمی کرد اگر می خواهید کاربر راضی باشه المان بگیر میتونی سایت میهن وب هاست و .... سوال کن میگن از المان و من که از المان 5 سال سرور دارم تا حالا هارد از بین نرفته ولی کانادا و امریکا که داشتم 100 درصد به مشتری های سرور مجازی می گفتم که از اطلاعات خود بکاپ بگیرن چون هر 3 یا 4 ما هارد می سوخت
شما اگر می خواهد ارزان بگیرید فرانسه خوب ولی اگر برای سرعت می خواهید آلمان عالی

در پست ۶ کامل توضیح دادم ک سرور های ارزون فرانسه (سویو استارت) بدرد کار ایشون نمیخوره چون پورت رو 250m گارانتی هستش ...

بحث سرعت دانلود و ... هم ب isp کاربر مربوط میشه و کلی نیست ...

hamid.soltani92
October 31st, 2014, 21:16
چرا ک سخت افزار های دسکتاپی هتزنر کاملا مشهور است و این دیتاسنتر بر عکس ovh و ... ک از سخت افزار و پردازنده های مخصوص سرور استفاده میکنن از سخت افزار و پردازنده های دسکتاپی استفاده میکنه ، ضمن اینکه سوابق درخشان دیتاسنتر هتزنر در سوختن هارد در این انجمن هست ، میتونید سرچ کنید ...
کاملا تایید میشه. این دیتاسنتر حتی از سری i پردازنده‌های اینتل برای بعضی سرورها استفاده می‌کنه!!!

jalaljee
October 31st, 2014, 21:18
کاملا تایید میشه. این دیتاسنتر حتی از سری i پردازنده‌های اینتل برای بعضی سرورها استفاده می‌کنه!!!

هرچی پول بدی سرویس بهتر میگیری تمام

- - - Updated - - -

در پست ۶ کامل توضیح دادم ک سرور های ارزون فرانسه (سویو استارت) بدرد کار ایشون نمیخوره چون پورت رو 250m گارانتی هستش ...

بحث سرعت دانلود و ... هم ب isp کاربر مربوط میشه و کلی نیست ...

دوست عزیز من از مخابرات صبانت اسیاتک شاتل تست کردم چرت نمی گم

hamid.soltani92
October 31st, 2014, 21:42
هرچی پول بدی سرویس بهتر میگیری تمام
Enterprise SP-64 dedicated server - OVH (http://www.ovh.ie/dedicated_servers/enterprise/2014-SP-64.xml)
Hetzner Online AG: Root Server PX70 (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/px70)
من مدافع حقوق ovh و ... نیستم، ولی گویا اونجا با پول کمتر (‌با در نظر گرفتن VATو ...)، سرویس بهتری بهتون میدن;)

␑ Deev ␑
October 31st, 2014, 21:48
سلام ...

.................................................. ...

در کل تبلیغ دیتاسنتر ovh که خودتون سرور میفروشید بود دیگه؟

mehdi.gh
October 31st, 2014, 22:40
در کل تبلیغ دیتاسنتر ovh که خودتون سرور میفروشید بود دیگه؟

بعضی از دوستان دیتاسنتر های امریکا رو فقط کولوکراسینگ و سینگل هاپ dacentec یا دیتاشیک و یا wholesale میشناسند فکر کنم
درسته به کپی رایت حساس هستند ولی کیفیت دیتاسنتر های امریکا خیلی بیشتر از دیتاسنتر های اروپایی هستند

novinvps.com
November 1st, 2014, 00:28
سلام ...

با تشکر ...

سلام
بنده از همه دیتاسنتر هایی که نام برده شده در حال سرویس دهی به مشترکین عمومی و خصوصی هستم

کم لطفی هست اگه سوختگی هارد هتزنر رو به عنوان یک عیب حال حاضرش لحاظ کنیم. شاید قبلا بله سوختگی هارد بارها تاپیکش رو دیدم ولی هارد هاشو تعویض کرده این دیتاسنتر.
دیتاسنتر هتزنر سرویس های اخیر خودش از هارد های بسیار با کیفتی در حال استفاده هست که بنده هیچ سوختگی هاردی رو نه بین همکارانی که میشناسم و نه بقیه مشاهده نکردم

company_hosting
November 1st, 2014, 11:57
سلام
بنده از همه دیتاسنتر هایی که نام برده شده در حال سرویس دهی به مشترکین عمومی و خصوصی هستم

کم لطفی هست اگه سوختگی هارد هتزنر رو به عنوان یک عیب حال حاضرش لحاظ کنیم. شاید قبلا بله سوختگی هارد بارها تاپیکش رو دیدم ولی هارد هاشو تعویض کرده این دیتاسنتر.
دیتاسنتر هتزنر سرویس های اخیر خودش از هارد های بسیار با کیفتی در حال استفاده هست که بنده هیچ سوختگی هاردی رو نه بین همکارانی که میشناسم و نه بقیه مشاهده نکردم

سلام

جا داره بین این صحبت ها بگم

سوختگی هارد ها به دست مشتریان خصوصی نبود و برای کسانی که ارائه سرور مجازی میدادند اتقاف میافتاد و با دادن تعداد 50 30 وی پی اس روی 1 هارد مگر میشه انتظار بیشتری هم داشت ؟

در تمام دیتا سنتر ها اگر به همین شکل انجام بشود هارد میسوزد

2 کار ما
از دیتاسنتر امریکا با دادن 30 ویپی اس روی 1 هارد ، هارش سوزوند
و دیگری هم با دادن 6 وی پی اس روی سرور رداستیشن که با سرور های بسیار عالی و رید سخت افزاری که داره یکی از هاردهاش سوخت

اما کاربر داریم سرور 3سال پیش هتزنر الان داره و برای یک سایت استفاده میکنه و هنوز بدون هیچ مشکلی کار میکنه هر 2 هاردش