ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تعویض ویدندوز سرور با vsphere web client

imnot
October 31st, 2014, 10:52
سلام دوستان
کسی میدونه تو کدوم مسیر از vsphere web client
میشه ویندوز سرور رو تغییر داد؟

Mr.Te0
October 31st, 2014, 11:17
سلام دوستان
کسی میدونه تو کدوم مسیر از vsphere web client
میشه ویندوز سرور رو تغییر داد؟

با چه دسترسی وارد شدید؟
دسترسی روت؟
باید ایزو ویندوز مونت شده باشد و از طریق کنسول اقدام به نصب کنید یا اینکه تمپلیت اماده داشته باشید و از طریق Deploy کردن اقدام به نصب نمایید.

imnot
October 31st, 2014, 12:04
با چه دسترسی وارد شدید؟
دسترسی روت؟
باید ایزو ویندوز مونت شده باشد و از طریق کنسول اقدام به نصب کنید یا اینکه تمپلیت اماده داشته باشید و از طریق Deploy کردن اقدام به نصب نمایید.

راستش زیاد وارد نیستم ازش ولی از جایی که سرویس گرفتم پنل رو دادن یه ایمیل و پسورد هم ساختن که میشه باهاش لوگین کرد
بعد میشه خاموش-ریستارت-روشن کرد سرور رو ولی نمیدونم چطوری ویندوز رو عوض کنم

007
October 31st, 2014, 13:09
راستش زیاد وارد نیستم ازش ولی از جایی که سرویس گرفتم پنل رو دادن یه ایمیل و پسورد هم ساختن که میشه باهاش لوگین کرد
سلام
باید فروشنده ایزو رو مونت کنه و دسترسی لازم رو به یوزر شما برا تعویض سیستم عامل بده ببینین اینکارو کرده یا نه؟
ارادت

imnot
October 31st, 2014, 13:14
سلام
باید فروشنده ایزو رو مونت کنه و دسترسی لازم رو به یوزر شما برا تعویض سیستم عامل بده ببینین اینکارو کرده یا نه؟
ارادت

بله این کارو کرده
ولی وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم تو پنل یه فایل 40مگ میده که باید دانلود کنم
دسترسی رو دارم میدونید از کدوم مسیر میشه عوض کرد؟

company_hosting
October 31st, 2014, 13:57

سلام

روی وی پی اس کلیک کنید و ببینید قسمت ادیت فعال هست ؟
اگر بله وارد بشوید ببینید گزینه cd/dvd driver فعال هست یا خیر ؟ ایا پوشه ای برای فایل های ایزو به شما داده اند یا خیر

اگر بله

روی سی دی درایو کلیک کنید و با برووز فایل ایزو را انتخاب کنید و بوت کنید سیستم عامل و مثل سیستم خانگی نصب گنید سیستم عامل موزد نظر

با تشکر

imnot
October 31st, 2014, 17:49
سلام

روی وی پی اس کلیک کنید و ببینید قسمت ادیت فعال هست ؟
اگر بله وارد بشوید ببینید گزینه cd/dvd driver فعال هست یا خیر ؟ ایا پوشه ای برای فایل های ایزو به شما داده اند یا خیر

اگر بله

روی سی دی درایو کلیک کنید و با برووز فایل ایزو را انتخاب کنید و بوت کنید سیستم عامل و مثل سیستم خانگی نصب گنید سیستم عامل موزد نظر

با تشکر

این عکس رو ببینید از اینجا میشه عوض کرد؟
http://8pic.ir/images/pstkminmwe3k27y82tm8.jpg (http://8pic.ir/)