توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتا سنتر dacentec
tanha1234
October 30th, 2014, 00:08
با سلام
قصد خریداری یک سرور به صورت مستقیم از این دیتا سنتر رو دارم اول از همه میخواستم نظرتونو در مورد کیفیت این دیتا سنتر بیان کنید دومین سوالم اینه ایا امکان نصب وی ام ویر توسط خودم وجود داره ؟ چون در مراحل سفارش نوشته شده ستاپ وی ام ویر 10 دلار هست
با تشکر
007
October 30th, 2014, 00:10
سلام
۱-کیفیت متوسط برای مجازی سازی توصیه نمیشه و فروش
۲-بله می شود نصب کرد
ارادت
tanha1234
October 30th, 2014, 00:16
سلام
۱-کیفیت متوسط برای مجازی سازی توصیه نمیشه و فروش
۲-بله می شود نصب کرد
ارادت
برای مجازی سازی نیاز دارم علت اینکه توصیه نمیشه چیه؟ چه مشکلی داره؟
Mr.Te0
October 30th, 2014, 00:32
چون اغلب سرور های این دیتا سنتر دارای پردازنده ضعیفی هستند.
البته بازهم بستگی به نوع کار شما دارد.
بنده شخصا برای کارهای شخصی مجازی ساز روی سرور های این دیتا سنتر استفاده کردم و میشه گفت با توجه به قیمت اجاره کیفیت پایداری دارد.
sina
October 30th, 2014, 00:35
نزدیک 1 سال هست که چند سرور از این دیتاسنتر داریم . با توجه به هزینه ای که میپردازید مناسب هستند. مشکل بزرگ این سرورهای داسنتک هارد های بسیار ضعیفشون هست . احتمالا این دوستمونم برای همین برای مجازی سازی توصیه نکردند چون وقتی قرار باشه که تعدادی وی پی اس با هم از یک هارد استفاده کنند سرعت هارد بشدت کند میشه. پورت هم متوسط هست و درسته 1 گیگ هست ولی شما رو 100-200 مگ روشون حساب کنید.
بستگی داره که یوزراتون برای چه نیازی ازتون سرور مجازی تهیه کنند هم داره، اگر برای دانلود و آپلود بخواند استفاده کنند خب بدلیل مشکل هارد سرورها، اصلا توصیه نمیشه و بسرعت کاربراتون شاکی میشند ولی اگه برای مواردی استفاده میکنند که زیاد به هارد فشار نمیاره ، این سرورها بدم نیستند و قابل قبول میتونند باشند.
company_hosting
October 30th, 2014, 00:36
با سلام
قصد خریداری یک سرور به صورت مستقیم از این دیتا سنتر رو دارم اول از همه میخواستم نظرتونو در مورد کیفیت این دیتا سنتر بیان کنید دومین سوالم اینه ایا امکان نصب وی ام ویر توسط خودم وجود داره ؟ چون در مراحل سفارش نوشته شده ستاپ وی ام ویر 10 دلار هست
با تشکر
سلام
فروشنده این دیتا سنتر هستم
و میتوان گفت یکی از بهترین دیتاسنتر ها هست با توجه به قیمت و شبکه و پشتیبانی و نوع استفاده
besthosti.com
October 30th, 2014, 00:51
از این دیتاسنتر ما سرور داشتیم از نظر ما همه چی خوب بود و بدون مشکل کار میکرد.
hostfire
October 30th, 2014, 02:01
سوالی بود بنده در خدمتم
007
October 30th, 2014, 02:20
سلام مجدد
از نظر من پورت صعیف نهایتا ۱۵۰مگابیت درثانیه
وهارد مسله ای هست که باید باعث شه به طرف این دیتاسنترنرین البته برای مجازی سازی
واگر نه برای موارد استفاده شخصی بسیار خوب هست و مسله ای ندارد.
ارادت
sarwhost
October 30th, 2014, 10:20
اینم در نظر نظر بگیرید این دیتاسنتر با ایرانی جمعات مشکل داره
company_hosting
October 30th, 2014, 12:10
نمیانده جناب حسینی؟؟؟
میتونم پارتنتر شیتتون رو ببینم؟
سلام
برای ارتباط مستقیم با جناب حسینی از ایدی یاهو
sahosseini2005
و یا جیمیل استفاده کنید
sahosseini2005@gmail.com
نمایندگی هفته بیش دریافت کردیم و
در مورد پارتنری باید بگم دوست عزیز هر دیتاسنتری با هم فرق میکند و شما رداستیشن دیدید قرار نیست همه مثل اون لینک سایت کاربر بذارن در سایتشان
با تشکر
hostfire
October 30th, 2014, 13:10
ویرایش به درخواست آقای حسینی
مدارک ارائه شده بود ولی برای به خطر نیوفتادن دیتای ایشون و کاربران عزیزشون ویرایش شد
لطفا ازین پس اعلام بفرمائید تخفیف خوبی می توانیم ارائه بدهیم !!
با ارزوی موفقیت برای شما
sina
October 30th, 2014, 13:17
اینم در نظر نظر بگیرید این دیتاسنتر با ایرانی جمعات مشکل داره
البته این موضوع در مورد بیشتر دیتاسنترهای آمریکایی صادق هست و بهتر هست با هویت ایرانی مستقیما ازشون خرید نشه
sssoheil
October 30th, 2014, 14:19
درود
تمایلی به همکاری با ایرانیان ندارند ولی اگر مشتری خوبی باشید بدانند ایرانی هم هستید مشکلی ندارندوسخت افزار در این دیتا سنتر فوق العاده مستهلک و قدیمی و با کیفیت پایین است و اکثر سرورها حداقل از سال 2007 کار کرده اند.کیفیت پورت نیز مناسب نیست.این دیتا سنتر نیز نماینده فروش ندارد. :)
company_hosting
October 30th, 2014, 17:49
عزیزم شما اینجا اعلام کردید که نماینده هستید بعد من برم ارتباط خصوصی پیدا کنم با آقای حسینی ؟
بنده نزدیک به 3 ساله دارم با دیتاسنتری که خود داسنتک نماینده ی فروش همین دیتاسنتره کار میکنم که نیازی نمیبینم اسم دیتاسنتر اصلی رو بگم
این دیتاسنتر به هیچ وجه هیچ وجه من الوجوه نمایندگی نمیده به شخصی ....
جواب ایمیل بنده که دیشب فرستادم برای دیتاسنتر :
خیلی راحت با یک ریپورت بنده میتونه تمامی سرور هاتون بسته بشه
بنده تنها کسی هستم که با هویت ایرانی دارم با این دیتاسنتر کار میکنم !!
جناب حسینی خودشون بیان این موضوع نمایندگی رو اصلاح کنند !!! تصحیح کنید هرچه سریع تر
نیاز به تصحیح نیست
حدود 20 سرور داریم از این دیتا سنتر و به ما تخفیف میدهند و منظور بنده هم به همین قصد بوده است
شما معنی نمایندگی در پست قبل توضیح دادم مثل دیتاسنترهای رداستیشن نیست که لینک در سایتشان قرار بدهند یا ....
کسانی که سرور زیادی داشته باشند نمایندگی فروش هستند و دارای تخفیف
در مورد (
) به عنوان تهدید محسوب میشود
شمااگر میخواهید سرور های مردم بسته بشود و به دیگران کار زشت و ناپسند .... آموزش بدهید و ...
هر طور مایل هستید انجام بدهید
این پست و این صحبت های شما هست در صورت هر گونه مشکل چه از طرف شما باشد یا کسانی که بر علیه سرور وی دی اس اقدامی کنند ، شما مسئول هستید و با کاربران روبرو خواهید شد و مراجع قانونی و قضایی
و لطفا پست تان را پاک کنید و متن دیتاسنتر
با تشکر
hostfire
October 30th, 2014, 17:56
نیاز به تصحیح نیست
حدود 20 سرور داریم از این دیتا سنتر و به ما تخفیف میدهند و منظور بنده هم به همین قصد بوده است
شما معنی نمایندگی در پست قبل توضیح دادم مثل دیتاسنترهای رداستیشن نیست که لینک در سایتشان قرار بدهند یا ....
کسانی که سرور زیادی داشته باشند نمایندگی فروش هستند و دارای تخفیف
در مورد (
) به عنوان تهدید محسوب میشود
شمااگر میخواهید سرور های مردم بسته بشود و به دیگران کار زشت و ناپسند .... آموزش بدهید و ...
هر طور مایل هستید انجام بدهید
این پست و این صحبت های شما هست در صورت هر گونه مشکل چه از طرف شما باشد یا کسانی که بر علیه سرور وی دی اس اقدامی کنند ، شما مسئول هستید و با کاربران روبرو خواهید شد و مراجع قانونی و قضایی
و لطفا پست تان را پاک کنید و متن دیتاسنتر
با تشکر
تنها درصورتی متن بنده تصحیح خواهد شد که عبارت نمایندگی رو از متنتان حذف کنید ولاغیر
شما نماینده نیستید و فقط کد تخفیف دارید !!
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
company_hosting
October 30th, 2014, 18:10
ادامه بدهید به این موضوع
فکر نکنم اخر/ پایان خوشی برای شما داشته باشد
اما اینو هم تصحیح کنید
با تشکر
"حقیر اونیه که از پاگرفتن همکار نوپاش حرص میخوره ، به مرحله تخریبش نمیرسه ها فقط حرص میخوره "
hostfire
October 30th, 2014, 18:13
ادامه بدهید به این موضوع
فکر نکنم اخر/ پایان خوشی برای شما داشته باشد
اما اینو هم تصحیح کنید
با تشکر
"حقیر اونیه که از پاگرفتن همکار نوپاش حرص میخوره ، به مرحله تخریبش نمیرسه ها فقط حرص میخوره "
ویرایش شد
company_hosting
October 30th, 2014, 18:18
ویرایش شد
ممنون دوست عزیز
ایدی جناب حسینی در سایت (نام کاربری )
servervds.com
هست
mrasol
October 30th, 2014, 19:02
درود
تمایلی به همکاری با ایرانیان ندارند ولی اگر مشتری خوبی باشید بدانند ایرانی هم هستید مشکلی ندارندوسخت افزار در این دیتا سنتر فوق العاده مستهلک و قدیمی و با کیفیت پایین است و اکثر سرورها حداقل از سال 2007 کار کرده اند.کیفیت پورت نیز مناسب نیست.این دیتا سنتر نیز نماینده فروش ندارد. :)
100% حرفاتون تایید میشه!حتی از هتزنر هم داغونتره!حداقل هتزنر پورتش چندان بد نیست!ضمنا نماینده فروش هم ندارند!
peyman0742
October 31st, 2014, 05:49
کلا عزیز سرورهای داغونی داره همه کهنه هستند
توصیه می کنم با این هزینه از هتزنر بگیرید یا از Xlhost کلا ارزش بحث کردن هم نداره که واسه 5 زار مال این دنیا دوستان اینجوری همدیگه رو تهدید می کنند