توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسال پیامکwhmc
roozbeh837
October 29th, 2014, 15:09
با سلام خدمت دوستان من از ماژول پیامک استفاده میکنم از یکی از سامانه ها موقع ثبت شماره در پنل پیامک که داخل مدیریتwhmc هستش
شماره و نام کاربری و رمز رو ثبت میکنم خارج که میشه بعد مجدد وارد میشم میبینم چیزی ثبت نکرده برگشته حالت قبل از پشتیبان پیامک و ماژول پرسیدم گفت که چندین نسخه روی ورژن های مختلف تست کردن مشکلی نداشته از دوستان کسی میدونه مشکل از چیه؟
amin0181
October 29th, 2014, 16:07
درود
در صورتی که که میدونید تنظیمات پلاگین و درست انجام دادین و یا ارایه دهنده سرویس ارسال پیامک گفته مشکلی از طرف اون ها نیست میتونه مشکل از whmcs شما باشه
از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟
نال شده هست ؟
roozbeh837
October 29th, 2014, 16:19
بله نال شده میباشد
amin0181
October 29th, 2014, 16:50
چه نسخه ای ؟
یه whmcs جدید نصب کنید یه ورژنی که تست شده باشه و مشکلی نداشته باشه !
و بعد دیتا بیس و انتقال بدین که مشکلی برای کاربر ها پیش نیاد
roozbeh837
October 29th, 2014, 19:54
اخرین ورژن نصب شده 5.3.10
amin0181
October 29th, 2014, 22:23
ورژن آخر نال شده رو من از جندین سایت گرفتم و تست کردم یکی از مشکل هایی که داشت این بود که فایل های ضمیمه شده رو به پوشه home/ انتقال میداد !
اما ارسال پیامک رو تست نکردم ( با توجه به این که شما مشکل ارسال ایمیل هم دارین )
اگه میخوایین ادامه بدین و برنامه مشخصی دارین لایسنس بخرین ماهیانه و یا دایمی ( از فراسو )
و یا از نسخه اصلی استفاده کنید ( خودتون نال کنید ) و یا این که نسخه قدیمی رو تستی نصب کنید اگه اوکی بود همون نسخه انتقال بدین دیتا بیس انجام بدین
mohammad007
October 29th, 2014, 23:38
سلام
دوست عزیز نسخه های جدید whmcsباگ های رزیادی دارن
اگر موردی ندارید نسخه5.0.3 رو نصب کنید حتما جواب می گیرید
roozbeh837
October 30th, 2014, 00:09
نسخه های قدیمی که به کارم نمیان بعدش تا جایی که ما میدونیم نسخه های قدیمی باگ دارن نه نسخه های جدید دوست عزیز. الان تست کردم هاست هم ایمیل نمیفرسته میخوام مشکل هاسترو اوکی کنم که مشکل ارسال ایمیل هم حل بشه
ali.huc
November 10th, 2014, 12:31
سلام
دوست عزیز نسخه های جدید whmcsباگ های رزیادی دارن
اگر موردی ندارید نسخه5.0.3 رو نصب کنید حتما جواب می گیرید
این تصور اشتباه محض میباشد. اگر مشکلی در نسخه های جدید میبینید به خاطر نال نشدن کامل می باشد و نه از خود whmcs
بالطبع در صورت استفاده از نسخه های قدیمی خطر هک شدن و سایر موارد امنیتی افزایش خواهد یافت. نسخه 5.3.8 مشکلی نداره البته اینم مشکل داره ولی قابل اغماض هست.