توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور 503 به جای 404
mehrania
October 29th, 2014, 13:25
سلام
الان یه مدته که سایتم برای ادرس های 404 ارور 503 میده یعنی مثلا اگه بزنم site.com/wfsdvxcv که باید ارور 404 بده اما ارور 503 میده
به هاستینگ گفتم گفتند که مشکل از اسکریپت هست
شما میگید چه کنم ؟ به خاطر این مشکل گوگل هم گیر داده چون اگه 404 بود یه بار هشدار میده اما 503 که هست هر بارم این ارور هارو تو وبمستر فیکس میکنم بعد یه ماه دوباره اروره میاد
نظر شما چیه ؟
mr-programer
October 29th, 2014, 22:04
لطفا نوع اسکریپت رو حداقل بگین مشکل 503 در کل بخاطر موارد زیر میاد البته بغیر از ایناهم بازم هست .
پیغام در دسترس نبودن سرویس هنگامی رخ می دهد که سرور وب سایت در آن لحظه قابل دسترس نیست.
و اگه مربوط به هاستتون نباشه فشاری که اسکریپتتون وارد به هاست میکنه بیشتر از حد مجازی هست که میتونه استفاده کنه .
بعلاوه در صورتی که وبسایتتون مثل وردپرس قابلیت طراحی صفحات 404.php داره میتونید خودتون یه صفحه عادی بسازید .
mehrania
October 29th, 2014, 23:46
لطفا نوع اسکریپت رو حداقل بگین مشکل 503 در کل بخاطر موارد زیر میاد البته بغیر از ایناهم بازم هست .
پیغام در دسترس نبودن سرویس هنگامی رخ می دهد که سرور وب سایت در آن لحظه قابل دسترس نیست.
و اگه مربوط به هاستتون نباشه فشاری که اسکریپتتون وارد به هاست میکنه بیشتر از حد مجازی هست که میتونه استفاده کنه .
بعلاوه در صورتی که وبسایتتون مثل وردپرس قابلیت طراحی صفحات 404.php داره میتونید خودتون یه صفحه عادی بسازید .
سلام
سیستم سایت وردپرس هست و بهینه سازی شده
کلا ببینید هر ثانیه از روز شما یه ادرس از سایت بزنی که وجود نداشته باشه ارور 503 میده درصورتی که باید ارور 404 میده
قالب سایت هم صفحه 404 داره اما میگم که این ارور نمیزاره که این صفحه ران بشه
amin0181
October 31st, 2014, 03:45
سلام
سیستم سایت وردپرس هست و بهینه سازی شده
کلا ببینید هر ثانیه از روز شما یه ادرس از سایت بزنی که وجود نداشته باشه ارور 503 میده درصورتی که باید ارور 404 میده
قالب سایت هم صفحه 404 داره اما میگم که این ارور نمیزاره که این صفحه ران بشه
طبیعتا مشکل از قالبتون باید باشه
با قالب پیش فرض چنین مشکلی وجود داره ؟
Yas-Host
October 31st, 2014, 08:00
.htaccess رو حذف کنید.
قالب رو تغییر بدید .
پلاگین رو غیرفعال کنید.
صدرصد از سمت سرور نیست
mehrania
October 31st, 2014, 12:42
طبیعتا مشکل از قالبتون باید باشه