توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل
roozbeh837
October 29th, 2014, 10:48
با سلام خدمت دوستان در قسمتwhmc سایت من موقع پاسخ تیکت یا ایجاد یا ایجاد فاکتور ها انجام میشه ولی به کاربر داخل ایمیل خودش اطلاع داده نمیشه یعنی اون اطلاعیه به ایمیل کاربر ارسال نمیشه از دوستان کی میدونه مشکل از چیه؟
LIAN2
October 29th, 2014, 10:55
سلام
پوشه اسپم را چک کردید؟
از چه متدی ایمیل های سیستم ارسال می شود؟
roozbeh837
October 29th, 2014, 11:23
phpmail
بله بازم ارسال نمیشه نه اینباکس نه اسپم
- - - Updated - - -
از خود هاست همایمیل ارسال کردم ارسال نشد مشکل از کجا هستش ایا تابعی رو بایدروی سرور فعال یا غیر فعال کنم؟
chatsaz
October 29th, 2014, 11:27
ایا خطا میده موقع ارسال؟؟
اگه خطا نمیده و ارسال میشه ولی تحویل داده نمیشه به احتمال زیاد ای پی شما مسدود شده
حتما زیاد اسپم ارسال شده از سرورتون
LIAN2
October 29th, 2014, 11:54
داخل disable functions دقت کنید موارد مربوط به ایمیل غیرفعال نشده باشد.
همینطور از SMTP نیز بررسی کنید ، اگر هم در دیتاسنتر رداستیشن میزبانی می شوید و External Relay برای ایمیل ها ندارید ، مشکل محدودیت ارسال ایمیل در این دیتاسنتر می باشد.
roozbeh837
October 29th, 2014, 15:05
سرور تازه اوکی شده نه اسپم قرار گرفته نه ای پی بن شدهد در مورد اسپم ایمیل ها خیلی کم پیش اومده که ارسال ایمیل رو اسپم قرار بده دیتاسنتردر مورد فانکشن میشه بیشتر توضیح بدید که چه دستوری رو ایجاد کنم در اون قسمت که ایمیل ها فعال بشن
amin0181
October 29th, 2014, 16:01
درود
میتونه از نسخه whmcs شما باشه در صورتی که نال شده باشه ( در صورتی که به صورت دستی هم ارسال نشه ایمیل ها )
شما واسه این که ایمیلت اسپم نشه ایمیلی که ارسال کننده در whmcs انتخاب کردی به صورت دیفالت noreply@domin.com هست اول بگیر این ایمیل رو در هاست بساز
-
بعد این که تنظیمات کرون جاب و چک کن
-
آموزش نصب whmcs در انجمن هست مطاله کنید آموزش خوبیه ( توسط هاست 97 فکر کنم نوشته شده )
roozbeh837
October 29th, 2014, 19:55
تنظیمات کرون جاب واسه چی نیاز هستش تنطیمات کرون جاب ایجاد شده واسه بررسی ایجاد فاکتور ها ولی واسه ایمیل نیاز هستش؟
amin0181
October 29th, 2014, 22:19
تنظیمات کرون جاب واسه چی نیاز هستش تنطیمات کرون جاب ایجاد شده واسه بررسی ایجاد فاکتور ها ولی واسه ایمیل نیاز هستش؟
درست , خوب کرون جاب درست ارسال میشه ؟ اگه نه که ممکنه مشکل از هاست باشه ! اگه درست هست هم نصب whmcs و یا کانفیگ بخش پیکربندی / configauto
میتونه باشه
ali.huc
November 10th, 2014, 12:25
وقتی به صورت دستی میخواید ایمیل بفرستید هم ارسال نمیشه؟
وقتی کاربر ثبت نام میکنه هم ایمیل ارسال نمیشه؟
roozbeh837
November 10th, 2014, 14:10
بله گویا تابعی روی سرور فعال نیست حتی از هاست هم ایمیل ارسال نمیکنه.ایا کانفیگ مورد نظری باید روش انجام بشه کنترل پنله مwhm میباشد