PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساسپند شدن کلود لینوکس

bahman8344
October 28th, 2014, 20:57
سلام
ما این یه سایت هاست کلود گرفتیم مصرف ما وقتی زیاد میشه سایت مسدود میشه ؟
مگه فرق بین هاست اشتراکی و هاست کلود در ساسپند نشدن نیست ؟ تازه بازدید ما آنلاین بیشتر از 40 تا نمیشه وردپرس هم نصبه

xphost
October 28th, 2014, 22:11
درود
وقتی شما مصرف سی پی یو و رمی که پیشفرض تنظیم کردن
بیشتر شه
به صورت خودکار یا دستی سایتت مسدود میشه
تفاوت هاست اشتراکی و هاست کلود به ساسبند نشدن نیستش
به بازدید ربط نداره
بسته به مقدار تعیین شده داره

bahman8344
October 28th, 2014, 22:42
درود
وقتی شما مصرف سی پی یو و رمی که پیشفرض تنظیم کردن
بیشتر شه
به صورت خودکار یا دستی سایتت مسدود میشه
تفاوت هاست اشتراکی و هاست کلود به ساسبند نشدن نیستش
به بازدید ربط نداره
بسته به مقدار تعیین شده داره

مگه به صورت اختصاصی نیست ؟ وقتی مثلا دو گیگ رم به ما داده میشه ما میتونیم تمام اون دو گیگ رو استفاده کنیم یا یک درصدشو استفاده کنیم
در صورت مصرف همه سرعت سایت کم میشه
من جاهای دیگه خوندم نوشته بود با مصرف زیاد سرعت فقط کم میشه

sht-design
October 28th, 2014, 23:15
اگر از منابع زیادتر از حد معمولش استفاده بشه شاید سایتتون باز نشه پیغام تموم شدن میزان مثلا پهنای باند بده بهتون
شما در اول گفتید وردپرس نصب دارید : باید بهتون عرض کنم وردپرس بعضی از افزونه هاش میزان زیادی از رم استفاده میکنند
اگر سایت داشتید که ساسپند شده لطفا اول از مدیر سرورتون بپرسید که دلیلش چی بوده
شاید مشکل هک داشته ، شاید با این که کلود بوده اما لود سرور رو زیاد درگیر خودش میکرده

xphost
October 29th, 2014, 00:29
مگه به صورت اختصاصی نیست ؟ وقتی مثلا دو گیگ رم به ما داده میشه ما میتونیم تمام اون دو گیگ رو استفاده کنیم یا یک درصدشو استفاده کنیم
در صورت مصرف همه سرعت سایت کم میشه
من جاهای دیگه خوندم نوشته بود با مصرف زیاد سرعت فقط کم میشه

اختصاصی نیستش
به شما حق استفاده از 2 گیگ رو میدن مثلا
شما وقتی این 2 گیگت پر شه با توجه به دستوری که به کلود دادن سایتت بسته میشه یا یه اروری میده

alipoor90
October 29th, 2014, 10:54
اتفاقا این cloudlinux (یا استفاده از cgroups/limit.conf/...) برای مسدود شدن هستش! برای اینکه منابع به صورت منصفانه تقسیم بشه بین کاربر ها و یک کاربر نتونه کل منابع سرور رو استفاده کنه ...