ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Internal Server Error

raspinah
July 11th, 2010, 23:10
سلام دوستان

مدام سایت های من با این ارور مواجه میشه !!

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

سی پنل دارم ، خواهش می کنم ، کمکم کنید

NovinServer
July 11th, 2010, 23:15
زیر d-dos نیستی ؟
خودش اینطوری میشه ؟

IFACO.Net
July 12th, 2010, 00:34
وی پی اس یا سرور اختصاصی و چقدر رم و سی پی یو دارید؟

raspinah
July 13th, 2010, 02:33
سلام ،
وي پي اس هست
Ram: 2560mb
CPU:2500MHz

واقعا كلافم كرده ، لطفا كمك كنيد . ممنون

tmfar
November 6th, 2010, 12:55
جستجو کردم به این تاپیک رسیدم منم از امروز سایت های کل سرورم این ارور رو می ده نمی دونم چطوری رفعش کنم از کجا چک کنم ببینم زیر دیداس هستم یا نه و از کجا چک کنم و ببینم چه بلایی سرش اومده ؟ قبلاً دوستان یه دستور گذشته بودن مشخص می کرد مثلاً تعداد کانکشن های فعال رو

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

نه به ssh دسترسی دارم نه به whm

NiceIran.net
November 8th, 2010, 19:26
جستجو کردم به این تاپیک رسیدم منم از امروز سایت های کل سرورم این ارور رو می ده نمی دونم چطوری رفعش کنم از کجا چک کنم ببینم زیر دیداس هستم یا نه و از کجا چک کنم و ببینم چه بلایی سرش اومده ؟ قبلاً دوستان یه دستور گذشته بودن مشخص می کرد مثلاً تعداد کانکشن های فعال رو

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

نه به ssh دسترسی دارم نه به whm

ابدا ارور رو ميگرفتيد بعد دسترسي ها قطع شد؟
اگر هميشگي نيست زير حمله ايد دوست من

لیست IP های که به سرور متصل هستند :

netstat -anp |grep ‘tcp\|udp’ | awk ‘{print $5}’ | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n

تعداد اتصالات به سرور :

netstat -n | grep :80 |wc -l