ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با هاستینگ

S.I.S
October 28th, 2014, 17:26
سلام دوستان

ببخشید یه سئوال داشتم ازتون، من الان فروم رو یک هاست هستش و هاستینگ هم بعد از تغییراتی که رو سیستمش انجام داده به دیتابیس و فروم من اسیب زده به طوری که فروم من الان چهار روز بسته است.

حالا من کاری ندارم ایشون دارن چیکار میکنن سعی میکنن درست بشه یا نه اینا بماند.چیزی که واضح ایشون هیچ فهم درستی از مشتری مداری ندارن.تو این چهار روز من صدها بار از ایشون درخواست بکاپ سالم قبل از تغییرات رو هاست کردم جواب که نمیدن که هیچ سایت بنده رو هم درست نمیکنن.

الان من چه راه حلی دارم برای گرفتن بکاپ از هاستینگ ایشون و منتقل کردن هاستم ؟

bmi
October 28th, 2014, 17:33
با سلام و درود خدمت شما

میتوانید بک آپ از تاریخی که مشکل وجود نداشت روی سیستم های شما تهیه کنید از میزبان خود و آن را جایگزین فایل های مشکل دار کنید

موفق و سربلند باشید

S.I.S
October 28th, 2014, 17:38
با سلام و درود خدمت شما

میتوانید بک آپ از تاریخی که مشکل وجود نداشت روی سیستم های شما تهیه کنید از میزبان خود و آن را جایگزین فایل های مشکل دار کنید

موفق و سربلند باشید

بخونید چی نوشتم میزبان بنده فهم درستی ندارن از دادن بکاپ !! الان نزدیک به ده تیکت بهشون دادم که بکاپ به من بدید حتی یه خط هم جواب بنده رو ندادن که بگن میدن یا نمیدن !! همین باعث میشه عصاب ادم بهم بریزه.فقط میخوام بدونم چطوری میشه بکاپ قبل از تغییرات رو گرفت.

bmi
October 28th, 2014, 17:40
از کدام شرکت سرویس گرفته اید ؟

LIAN2
October 28th, 2014, 17:48
سلام
با FTP از فایل ها و phpMyAdmin از دیتابیس ، البته اگر در حال حاظر بر روی دیتابیس اصلی مشکل ایجاد نشده باشد.

jahromweb
October 28th, 2014, 17:54
با سلام

1)شاید بنده خدا اصلا اعتقادی به بکاپ گیری نداره!:)) خوب وقتی بکاپ نداره از کجابیاره؟
2) شما خودتون باید به صورت منظم بکاپ میگرفتید بکاپ گیری توسط مدیر سرور دلیلی برای نگرفتن بکاپ نیست!

اما راه حل:
1)دیتابیس رو repair کنید شاید درست شد
2)با میزبانتون صحبت کنید و بکاپ رو بگیرید
موفق باشید

aminrt4
October 28th, 2014, 17:57
از کدام شرکت سرویس گرفته اید ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f20/123953/#post1207388

مشخصه

S.I.S
October 28th, 2014, 17:58
با سلام

1)شاید بنده خدا اصلا اعتقادی به بکاپ گیری نداره!:)) خوب وقتی بکاپ نداره از کجابیاره؟
2) شما خودتون باید به صورت منظم بکاپ میگرفتید بکاپ گیری توسط مدیر سرور دلیلی برای نگرفتن بکاپ نیست!

اما راه حل:
1)دیتابیس رو repair کنید شاید درست شد
2)با میزبانتون صحبت کنید و بکاپ رو بگیرید
موفق باشید

wtf !! اعتقادی به بکاپ گیری نداره ؟ یعنی چی وقتی بزرگ رو سایتش زده اپتایم 99 درصد یعنی باید حداقل یه بکاپ کوفتی از سایت داشته باشه یا نه ؟
من اگر میتونستم فول بکاپ بگیرم از هاست که الان مشکل ینداشتم صد در صد سایت رو منتقل میکردم نمیتونم بگیرم و نمیتونم منتقل کنم.

همه اینکارها رو که میگید من کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم.فقط مونده ریستور کردن بکاب قدیمی رو سایت که اونم باید میزبان انجام بده که این دوست میزبان هم داره چهار روز من بازی میده.

به اضافه اینکه الان رو دیتابیس سایت مشکل وجود داره وگرنه همین الان منتقل میکردم.

HPxf
October 28th, 2014, 18:38
اگر از irwebco سرویس دارید سطح متوسطی دارند اما شاکی تا بخواهید دارند راضی کسی نبوده ازشون

S.I.S
October 29th, 2014, 22:05
حالا اینا بکاپ میدن یا نمیدن ؟

- - - Updated - - -

این اقا الان از وب هاستینگ هم بن شدن :| الان من چه خاکی تو سرم بریزم :|

- - - Updated - - -

دوستان کسی میدونه چطوری میشه از این اقا شکایت کرد ؟ یعنی راه حلی داره بنده از ایشون شکایت کنم ؟

royl
October 29th, 2014, 22:11
باسلام
ادرس سایتتون رو بدید شاید بشه دتابیس رو تعمیر کرد
ادرس سایت رو پیغام خصوصی کنید
بااحترام

bmi
October 29th, 2014, 22:14
با سلام مجدد خدمت شما

هر شرکت موظف است بک اپ از داده های هر یوزر که بخواهد بدهد ، در غیر این صورت باشد ***ی اطلاعات محسوب شده و طرف در صورتی که موفق به دریافت از طریق تیکت ، ایمیل ، تلفنی نباشد با پلیس فتای استان خود این مشکل را حل کند که توصیه میشود قبل از آن با خود ان شرکت یا میزبان خود این مورد را حل کنید

شاید برای میزبان خود اتفاقی افتاده است که قادر به پاسخگویی نیست !

موفق و سربلند باشید

Cpt.Liux
October 30th, 2014, 12:35
مشکل دیتابیس چه هست؟ یک نمونه اروری چیزی بزارید شاید بشه درست کرد بردارید سایت رو ببرید جای دیگه.

Azarin Web
October 30th, 2014, 13:38
آقای استارتر ، اون آپتایم 99% که میگید ربطی به بکاپ گیری نداره که!

احتمال 99% این هاستینگ بکاپ نداره از هاست شما ، پس سعی کنید با ریپیر کردن دیتابیس و فایل ها مشکل خودتون رو حل کنید. پیشنهاد میکنم هاستینگتونم تغییر بدید

S.I.S
October 30th, 2014, 14:43
مشکل دیتابیس چه هست؟ یک نمونه اروری چیزی بزارید شاید بشه درست کرد بردارید سایت رو ببرید جای دیگه.

تالار دنیای ورزش | OWMania Community Sports (http://www.owmania.in/forums)

بفرمایید دوست عزیز، بنده هر کاری برای تعمیر این ارور کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد، ریپر کردن تیبل ها، بستن هک ها و .... همشون بی نتیجه بودن.

amin0181
October 31st, 2014, 03:20
تالار دنیای ورزش | OWMania Community Sports (http://www.owmania.in/forums)

بفرمایید دوست عزیز، بنده هر کاری برای تعمیر این ارور کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد، ریپر کردن تیبل ها، بستن هک ها و .... همشون بی نتیجه بودن.

از اتفاقی که براتون افتاده متاسفم :(
تنها راهی که به ذهنم می رسد این هست که وارد phpmyadmin بشید سپس structure سپس قسمت collection را بر روی utf-8 general ci تغییر بدید
مطابق عکس
23529