PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای فروشگاه فایل، Wordpress یا OpenCart؟

ehsansh84
October 28th, 2014, 15:57
سلام. میخوام یک فروشگاه فایل راه بندازم که این امکانات رو داشته باشه:
- امگان ارائه فایلهای رایگان یا فروشی
- سبد خرید
- دسته بندی

برای این منظور از پلاگینهای wordpress استفاده کنم یا فروشگاه سازهایی مثل opencart؟

cybamin
October 28th, 2014, 16:04
برای وردپرس افزونه edd موجود هست که معمولا منبع مشکل هست. من میخواستم فروشگاه فایل با وردپرس راه بندازم که بخاطر مشکلات edd قیدش را زدم. مگر اینکه بدین براتون پلاگین بنویسن.

Parti_Baz
October 28th, 2014, 16:47
هیچ چیزی به پای opencart نمیرسه ولی خرج باید بشه در مورد قالب پشتیبانی افزونه ها و کد نویسی بعضی موارد شما فقط باید در مورد هسته از لحاط opencart مطمن باشید باقیش میمونه به هزینه ای که میخواید بکنید

ehsansh84
October 28th, 2014, 16:58
نظرتون راجع به TomatoCart چیه؟

dell10000
October 31st, 2014, 13:27
نظرتون راجع به TomatoCart چیه؟ سلام دوست عزیز ووکامرس بعد از تایید شما لینک رو به مشتری ارسال میکند ولی edd به محض پرداخت و اتومات و اگر شما مایل باشید میتونم فروشگاه هایی مثل www.docflie.ir و یا پروژه عمران | فروشگاه تخصصی پروژه ها و مقالات عمران و معماری (http://www.projeomran.ir) رو با هزینه منصفانه براتون راه اندازی کنم شماره تماس من هم 09142864659

company_hosting
October 31st, 2014, 14:05
سلام. میخوام یک فروشگاه فایل راه بندازم که این امکانات رو داشته باشه:
- امگان ارائه فایلهای رایگان یا فروشی
- سبد خرید
- دسته بندی

برای این منظور از پلاگینهای wordpress استفاده کنم یا فروشگاه سازهایی مثل opencart؟

سلام

اوپن کارت بهترین هست واسه این کار
تمام ماژول ها و .... اماده هست