PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلودم رو آوردم روی وی پی اس و مشکل قطعی دارم

persiasina
October 28th, 2014, 00:53
با سلام بنده هاست دانلودم رو منتقل کردم روی وی پی اس ، دامنه : dl.mobileneshan.com و ایپی 23.92.216.45 . متاسفانه روزی چند ساعت قطعی دارم و فقط چند ساعت در روز فایل ها در دسترس هستند پشتیبانی هم میگه سرور همیشه در دسترس هست دوستان فقط شما میتونید کمک کنید خواهشا بفرمایید مشکل از کجاست
Ram : 1024 MB ECC
ویندوز 7
Bond Width : Unlimited

jahromweb
October 28th, 2014, 00:56
1) اول ای پی را برای افزایش امنیت بردارید
2)سرور از چه سیستم عاملی و چه کانفیگی استفاده میکند؟

mrasol
October 28th, 2014, 01:21
سلام
قطعی یا از کانفیگ هست یا از هارد،لطفا بدید براتون درست کانفیگ کنند،بعد اگر کم آوردین از هارد هست
موفق باشید

RoobinaServer
October 28th, 2014, 01:36
با سلام بنده هاست دانلودم رو منتقل کردم روی وی پی اس ، دامنه : Dl.mobileneshan.com و ایپی 23.92.216.45 . متاسفانه روزی چند ساعت قطعی دارم و فقط چند ساعت در روز فایل ها در دسترس هستند پشتیبانی هم میگه سرور همیشه در دسترس هست دوستان فقط شما میتونید کمک کنید خواهشا بفرمایید مشکل از کجاست
ram : 1024 mb ecc
ویندوز 7
bond width : Unlimited

با سلام و احترام

روی رم 1024 ویندوز 7 و سرور دانلود ؟

مطمئن هستید سرور کشش داره و رم شما پر نمیشه ؟

فقط نمیشه گفت io هارد مشکل داره یا نه ممکنه منابع شما هم ضعیف باشه.

بهتره به میزبانتون بگید سرورتون را چک کنند و ببینند چه منابعی کم میاد.

با تشکر

softlayer
October 28th, 2014, 01:44
با سلام بنده هاست دانلودم رو منتقل کردم روی وی پی اس ، دامنه : dl.mobileneshan.com و ایپی 23.92.216.45 . متاسفانه روزی چند ساعت قطعی دارم و فقط چند ساعت در روز فایل ها در دسترس هستند پشتیبانی هم میگه سرور همیشه در دسترس هست دوستان فقط شما میتونید کمک کنید خواهشا بفرمایید مشکل از کجاست
ویندوز 7

درود
سرور شما توسط ما میزبانی میشه و همکارانم خدمتتون عرض کردند که 1 گیگابایت رم برای سرور دانلود کافی نیست.
شما با هر بار ریستارت 1ساعت سرور رو در دسترس دارید و به دلیل افزایش فشار روی وب سرور دسترسی این سرویس دچار اشکال میشه
موفق باشید

persiasina
October 28th, 2014, 09:44
درود
سرور شما توسط ما میزبانی میشه و همکارانم خدمتتون عرض کردند که 1 گیگابایت رم برای سرور دانلود کافی نیست.
شما با هر بار ریستارت 1ساعت سرور رو در دسترس دارید و به دلیل افزایش فشار روی وب سرور دسترسی این سرویس دچار اشکال میشه
موفق باشید

همکاران شما فقط فرمودند که ویندوز سرور 2003 مناسب هست و نگفتند که از چه سرویسی استفاده کنم . لطف کنید خودتون بفرمایید بنده چه سرویسی بگیرم ؟

parax
October 28th, 2014, 13:23
سلام
دوست عزیز شما از طریق یکی از سایت های مانیتورینگ سرور رو برای 24 ساعت تست کنید اگر اپتایم بود مشکل از کانفیگ هست
بهتر هست از ویندوز سرور 2008 و iis7 استفاده کنید

سرزمین
October 28th, 2014, 13:25
سلام، منابع ضعیفه دوست عزیز و چرا ویندوز 7؟

ویندوز 7 برای سرور و این جور چیزا مناسب نیست همون طور که ویندوز سرور 2008 هم برای کامیپتر های شخصی و اداری مناسب نیست هر چیزی رو مناسب با همون چیز باید استفاده کرد.

persiasina
October 28th, 2014, 13:29
دوستان عزیز من نهایتا روزی 700 ایپی دارم شما بفرمایید من چه سیستمی تهیه کنم که منابعش ضعیف نباشه و اگر هم بازدیدم دو برابر شد به مشکل برخوردنکنه

سرزمین
October 28th, 2014, 13:33
دیگه حداقل رم 2 رو باید استفاده کنید و cpu هم نباید کم باشه در حد 6000 مگاهرتز

persiasina
October 28th, 2014, 14:08
دیگه حداقل رم 2 رو باید استفاده کنید و cpu هم نباید کم باشه در حد 6000 مگاهرتز

اینطوری اگر بازدیدم به 1500 ایپی رسید چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

سرزمین
October 28th, 2014, 15:58
اینطوری اگر بازدیدم به 1500 ایپی رسید چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

ببینید همین طوری نمیشه چیزی گفت باید سایت بررسی بشه درست کانفیگ بشه اگر سایت و دانلود ها یه جا هست یا نه

کلاً بحث کانفیگ سرور هم خیلی مهمه کانفیگ اگر به درستی انجام نشه ممکنه 10 تا ip رو هم پشتیبانی نکنه همه چیز ملاکه باید با کسی که سرور کانفیگ میکنه صحبت کنید و ببینید کافیه یا خیر البته معمولاً بعداً میشه منابع از جمله رم و cpu و غیره رو افزایش داد

Mihan-VPS
October 28th, 2014, 16:04
ویندوز 7

با سلام
ویندوز 7 معمولا روی رم بیشتر از 2 گیگ بهتر هست نصب شود
ولی مشکل شما ممکنه بدلیل کرش کردن هارد هم باشه
در زمان قطعی که بوجود میاید بهتر هست به میزبانتون اطلاع بدید تا منابعی که درگیر هستند را چک و رفع کنند

jahromweb
October 28th, 2014, 16:04
دوست عزیز اگر منابع کم هست از ویندوز سرور 2008 استفاده بشه و نه 7 !
درضمن اگر بخواید میتونید با centos هم کارکنید که منابع کمتری مصرف میکنه

company_hosting
October 28th, 2014, 21:08
ویندوز 7

سلام

مشکل شما از ویندوز و منابع هست

سرورهای امریکا امکان اورسل کردن (فروش بیش از حد منابع سرور ) خیلی بیشتر از کشورهای دیگر هست

این مورد برسی کنید