توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاست
/mehdi/
October 26th, 2014, 23:43
سلام خسته نباشید
من میخواستم کاری رو شروع کنم برای کارمم احتیاج به یه نمایندگی هاست داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیدونم نمایندگی به چه صورت هست
وقتی نمایندگی بگیری بهت پنل میدن که خودت بتونی اون مقدار فضایی که در اختیارت میزارنو به چندین هاست تقسیم کنی ؟
و اینکه من نمایندگی بگیرم خودم میتونم قیمت هاست ها که میخوام بفروشم رو مشخص کنم ؟
و اینکه ایا وقتی کاربر من هاست رو تهیه میکنه پول به حساب من واریز میشه یا میره به حساب اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتم و من باید از شرکت پولو بگیرم
منظورم نمایندگی از شرکتهای خارجی نیست از همین نمایندگی هایی که سایتهای فروش هاستو سرور ایرانی میدن هست
ممنون میشم یه توضیحی بدید که روش کار به چه صورته
October 27th, 2014, 00:07
سلام...
شما وقتی نمایندگی هاست بگیرید میتونید مستقل از شرکتی که ازش نمایندگی رو گرفتید فعالیت کنید
پول به حساب خودتون واریز میشه و قیمت هم توسط خودتون تعیین میشه
پشتیبانی مشتریانتون با خودتون خواهد بود
و میتونید با توجه به فضا و محدودیت هایی که دارید (بعضی نمایندگی ها محدودیت در ساخت یوزر دارند ولی اکثرا نامحدود هستند) هاست در اختیار مشتریاتون قرار بدید.
kingpower
October 27th, 2014, 00:17
سلام
شما زمانی که اقدام به تهیه نمایندگی کنید دیگ مستقل هستید
میتونید اکانت بسازید قیمت اکانت را تعیین کنید و......
پول هم به حساب خود شما واریز می شکد و ربطی به شرکت میزبانی شما ندارد
البته اینگونه نیست که اکانت با هر حجم و ار ویژگی بتوانید بسازید چون هاستینگ ها مخدودیت هایی برای نمایندگان خود اعمال میکنند
ارادتمند
خبازیان
TARIMEHR
October 27th, 2014, 00:22
باید برای خودتون یه سایت راه اندازی کنید
یه درگاه برای خودتون بگیرید
نمایندگی از یه جا تهیه کنید
پلن ها رو به دلخواه خودتون با توجه به منابع موجود ایجاد و قیمت گذاری کنید
شروع به بازاریابی و فروش کنید.
sor
October 27th, 2014, 00:47
به صورت کامل و مختصر و مفید براتون خصوصی شد.
توضیحاتی هم دوستان در همین تایپ اعلام کردن که بنده از تکرار انها جلو گیری کردم
ارزوی موفقیت
Azarin Web
October 27th, 2014, 11:45
سلام خسته نباشید
وقتی نمایندگی بگیری بهت پنل میدن که خودت بتونی اون مقدار فضایی که در اختیارت میزارنو به چندین هاست تقسیم کنی ؟
و اینکه من نمایندگی بگیرم خودم میتونم قیمت هاست ها که میخوام بفروشم رو مشخص کنم ؟
و اینکه ایا وقتی کاربر من هاست رو تهیه میکنه پول به حساب من واریز میشه یا میره به حساب اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتم و من باید از شرکت پولو بگیرم
منظورم نمایندگی از شرکتهای خارجی نیست از همین نمایندگی هایی که سایتهای فروش هاستو سرور ایرانی میدن هست
باید در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید ، نیاز شما یک سایت با قالب مناسب ، یک پنل نمایندگی فروش هاست ، و یک درگاه میباشد.
موفق باشید
k-h
October 27th, 2014, 19:12
درود
شما باید در قسمت درخواست نمایندگی درخواست سرویس کنید تا بشه بهتون آفر داد
درخواست نمایندگی هاستینگ (http://www.webhostingtalk.ir/f18/)
از اینجا اقدام کنید
mhiizadi
October 28th, 2014, 00:38
سلام خسته نباشید
خیر مستیم به حساب شما واریز میگردد و معمولا آخره هر ماه باید هزینه ماه بعد پرداخت شود .
با احترام
pasargad
October 30th, 2014, 17:04
سلام خسته نباشید
نمایندگی معمولاً به دو صورت است. یکی نمایندگی حجمی و دیگری درصدی.
نمایندگی درصدی به این صورت است که شما اقدام به فروش برای اون شرکت یا شخص میکنید و بر روی هر سرویس درصد مشخصی رو دریافت میکنید که به شما تعلق میگیره.
نمایندگی حجمی شما حجم های مشخص شده رو انتخاب و هزینه اون رو پرداخت میکنید. بعد از اون پکیج بندی, سیاست قیمت گذاری و ... در اختیار شماست و خودتان می توانید انجام دهید.
پنلی که به شما داده می شود اگر کنترل پنل سی پنل باشه whm و اگر دایرکت ادمین باشه قسمت ریسلری یا نمایندگی ارائه می شود و شما می توانید مدیریت های مورد نیاز را انجام دهید.
در هر دو صورت نمایندگی حجمی و درصدی کاربر با شما طرف حساب خواهد بود و شرکت یا شخص ارائه دهنده خدمات شما را صاحب امتیاز آن سرویس می داند و نقطه پاسخگویی شما هستید.
در صورتی که سوال دیگری داشتید با ما تماس بگیرید.
در خدمت شما هستیم.