ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال سرمایه گذار

mahdibt52
October 26th, 2014, 22:02
با سلام
ما حدود چند ماه پیش یه سایت فیلم راه انداختیم قالب اختصاصی طراحی کردیم سایت رو سعو کردیم اما متاسفانه بخاطر هزینه بالای سرور و البته زیاده خواهی من((من میخواستم سایت از هر نظر کامل باشه به همین دلیل سرور های گران با هارد بالا تهیه میکردیم)) نتونستیم از پس هزینه های سرور بیایم به همین دلیل شریکمون خودشو کنار کشید بنده هم به تنهایی نتونستم سرور رو تمدید کنم
الان از دوستان درخواست دارم که کسی اگه واقعا به دنیال یک سرمایه گذاری سالم و پر درامد((البته این نکته رو بگم که من نمیخوام قول های الکی بدم مثل بعضیا که قول درامد های فضایی میدن دوماه بعد کلاه بردار از اب درمیان هیچ سودی بدون زحمت بدست نمیاد!)) هستند و میتونن هزینه ماهانه سرور رو میتونن تهیه کنن میتونن باما همکاری کنن
نویسندگی و مدیریت رو خودم انجام میدم و قول هم میدم که سر دو ماه سایت بیاد بالا اگر نیومد این تاپیک مدرک کلاه برداری من هستش!
دوستان میدونن که به خاطر مدرسه ها خیلی از سایت های فیلم جا زدن و یا فعالیتشون کم شده و این فرصت مناسبی هستش که ما یه کاری رو که شروع کردیم تمومش کنیم
دوستانی که علاقه مندن همینچا اعلام کنن یا تو یاهو پیام بدن
ممنون

alimb67
October 27th, 2014, 07:49
ادرس سایت و اطلاعات کامل پ . خ کنید

twohost
October 27th, 2014, 14:46
لطفا مشخصاتتون رو پ خ كنيد تا بررسي كنيم سايتتون مجاز هس يا نه؟
چند سال داريد؟
از كجا سرور تهيه كرديد؟
چقدر هزينه كرديد؟
سرور اختصاصيه يا مجازي؟
لطفا اينا رو با همرا شماره تماس پ خ كنيد با ادرس سايت
ممنون ميشم