PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره ست کردن ip روی ساب دامین

mojtaba_22
October 27th, 2014, 10:22
سلام
یه سوال تحقیقی داشتم
دوستان من یک ip دارم که میخوام یک ساب دامین روش ست کنم
فرض کنید من ساب دامین خودم رو مثلا x.mydomain.com رو روی هاست و پنل دایرکت ادمین خودم ساختم
حالا از قسمت dns managment یک ip مثلا 10.10.10.10 رو به این ساب دامین (x.mydomain.com ) اختصاص میدم
حالا اگه من تو اینترنت اکسپلوره خودم این دامین (http://x.mydomain.com ) رو وارد کنم محتویات ای پی 10.10.10.10 نمایش داده میشه؟
و مهمتر اینکه من نمیخوام تو قسمت Url اینترنت اکسپلوره آی پی نمایش داده بشه و میخوام x.mydomain.com نمایش داده بشه

آیا این اتفاق می افته و آی پی نمایش داده نمیشه ؟‌؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید....

- - - Updated - - -

سلام
یه سوال تحقیقی داشتم
دوستان من یک ip دارم که میخوام یک ساب دامین روش ست کنم
فرض کنید من ساب دامین خودم رو مثلا x.mydomain.com رو روی هاست و پنل دایرکت ادمین خودم ساختم
حالا از قسمت dns managment یک ip مثلا 10.10.10.10 رو به این ساب دامین (x.mydomain.com ) اختصاص میدم
حالا اگه من تو اینترنت اکسپلوره خودم این دامین (http://x.mydomain.com ) رو وارد کنم محتویات ای پی 10.10.10.10 نمایش داده میشه؟
و مهمتر اینکه من نمیخوام تو قسمت Url اینترنت اکسپلوره آی پی نمایش داده بشه و میخوام x.mydomain.com نمایش داده بشه

آیا این اتفاق می افته و آی پی نمایش داده نمیشه ؟‌؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید....
از دوستان کسی پاسخی نداشت واسه سوال ماااا ؟؟؟؟؟

korosh-eghbali
October 27th, 2014, 13:24
درود
بله باید به شکلی که گفته شد نمایش بده و آی پی رو نمایش نمیده
ولی برای ساختش باید A Record بزنین نه ساب دامین

mojtaba_22
October 27th, 2014, 17:12
درود
بله باید به شکلی که گفته شد نمایش بده و آی پی رو نمایش نمیده
ولی برای ساختش باید A Record بزنین نه ساب دامین

ممنون دوست عزیز
منظور شما اینه که در dns managment من A record رو بزنم و نه CNAME درسته ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

خواهشا دوستان دیگر هم اگر موردی هست که جا مونده به بنده اعلام کنند
ممنون

kool
October 27th, 2014, 20:19
باید A record درج کنید و اگه ساب دامین قراره به هاست دیگه ای متصل شه دیگه خود ساب دامین رو هم ایجاد نکنید در هاست اولی.

mojtaba_22
October 28th, 2014, 09:49
باید A record درج کنید و اگه ساب دامین قراره به هاست دیگه ای متصل شه دیگه خود ساب دامین رو هم ایجاد نکنید در هاست اولی.

خیلی ممنون اگه ممکنه میشه یکم واضح تر توضیح بدید اینکه خود ساب دامین رو هم ایجاد نکنم؟
ip که مد نظره منه یه آی پی اکنتینگ شارژ اینترنت هست و من نمیخوام آی پی نمایش داده بشه و میخوام ساب دامین من نمایش داده بشه