توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در سرور دایرکت ادمینم (کمک فوری)
kayako
October 26th, 2014, 00:41
سلام دوستان بنده روی یه سرور دایرکت ادمین نصب کردم بعد یه زور رو پاک کردم و دوباره میخواستم که بسازم یوزر رو با خطای زیر مواجحه میشم
Cannot Create Account
That username already exists on the system
ولی بنده در خود دایرکت ادمین همچین یوزری نمیبینم که اینجا میگه یوزر وجود دارد
حتی از طریق ssh هم اقدام کردم ولی بازم یوزری دیده نشد ولی میخوام بسازم یوزر رو میگه قبلا وجود داره
باید چیکار کرد
- - - Updated - - -
با اینکه دامنه نه در پنل دیده میشه نه از طریق ssh معلوم هست پینگ میده و وقتی نام دامنه رو در مرورگر میزنیم این رو میده
Apache is functioning normally
nginxweb
October 26th, 2014, 00:44
درود
به بخش dns managment مراجعه نمایید
اگر dns وجود داشت پاک کنید
اگر باز مشکلتون حل نشد محتوای فایل های
/etc/passwd
/etc/shadow
را در سرور بررسی کنید اگر یوزر را مشاهده کردید لاین را کامل خذف نمایید
kayako
October 26th, 2014, 01:44
درود
به بخش dns managment مراجعه نمایید
اگر dns وجود داشت پاک کنید
اگر باز مشکلتون حل نشد محتوای فایل های
/etc/passwd
/etc/shadow
را در سرور بررسی کنید اگر یوزر را مشاهده کردید لاین را کامل خذف نمایید
اینا رو بررسی کردم هیچ کدوم نبود
جالب اینجاست وقتی از ssh بخوام نام کاربری رو رمزش رو ریست کنم میگه وجود داره و میگه ریست کنید
- - - Updated - - -
مشکل حل شد ولی بعد از ریستور بکاپ با این ارور مواجه شدم
***** Error The ***** server received an invalid response from an upstream server.
The ***** server could not handle the request GET /index.php (http://wao.ir/index.php).
Reason: DNS lookup failure for: php-fpm54.nrpwao71
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
nginxweb
October 26th, 2014, 01:50
اینا رو بررسی کردم هیچ کدوم نبود
جالب اینجاست وقتی از ssh بخوام نام کاربری رو رمزش رو ریست کنم میگه وجود داره و میگه ریست کنید
- - - Updated - - -
مشکل حل شد ولی بعد از ریستور بکاپ با این ارور مواجه شدم
***** Error
The ***** server received an invalid response from an upstream server.
The ***** server could not handle the request GET /index.php (http://wao.ir/index.php).
Reason: DNS lookup failure for: php-fpm54.nrpwao71
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
error فوق یعنی ***** Error The ***** server received an invalid response from an upstream server. تا جایی که بنده اطلاع دارم مربوط به php fpm میباشد و احتمالا روی سرورتون fpm نصب کرده اید و مشکلی در تنظیمات این php handle میباشد
kayako
October 26th, 2014, 01:53
error فوق یعنی ***** Error The ***** server received an invalid response from an upstream server. تا جایی که بنده اطلاع دارم مربوط به php fpm میباشد و احتمالا روی سرورتون fpm نصب کرده اید و مشکلی در تنظیمات این php handle میباشد