سلام
یه دامنه با پسوند ir دارم که برای بانک ها و موسسات مالی و اعتباری میتونه با ارزش باشه مخصوصا اگر تحریم های مالی علیه ایران برداشته بشه
میخوام این دامنه رو به بانک یا موسسه اعتباری بفروشم
امکان اینکه دامنه رو به بهانه ای ازم بگیرن هست؟
اگر تجربه ای در مورد فروش دامنه به ادارات و موسسات دولتی دارید لطفا راهنمایی کنید
قیمت دامنه رو هم میخوام حداقل 1.5 میلیون پیشنهاد بدم چون پتانسیل بالایی داره
parax
October 26th, 2014, 00:10
سلام
بستگی به شرایط داره ولی طبق قانون شرایط مادی و معنوی بک برند خاص به نام صاحب ثبت کننده هست
و اگر کسی خاص از نام اونها سو استفاده کنه پیگرد قانونی داره
مثلا دامنه apple.ir اگر شرکت اپل بخواد براحتی مبتونه تصاحب کنه دامنه رو چون کلیه حقوق معنوی برای این کمپانی هست
kool
October 26th, 2014, 00:31
سلام
اگه در زمان ثبت دامنه اون شرکت وجود داشته باشه ... اونوقت هر زمان میتونه به صورت قانونی از شما بگیره دامین رو. مخصوصا که دامین ملی هست. خارجی باشه فکر نکنم به درخواستشون رسیدگی بشه!
ولی اگه شرکت بعد از دامنه، ثبت شده باشه به نظر شخصی من باید با شما روی مبلغی توافق کنن وگرنه نوعی د.ز.د.ی هست باز به نظر شخصی من.
persianboy
October 26th, 2014, 07:26
سلام
اگه در زمان ثبت دامنه اون شرکت وجود داشته باشه ... اونوقت هر زمان میتونه به صورت قانونی از شما بگیره دامین رو. مخصوصا که دامین ملی هست. خارجی باشه فکر نکنم به درخواستشون رسیدگی بشه!
ولی اگه شرکت بعد از دامنه، ثبت شده باشه به نظر شخصی من باید با شما روی مبلغی توافق کنن وگرنه نوعی د.ز.د.ی هست باز به نظر شخصی من.
سلام
این موضوع رو میدونم
نام برند خاصی نیست
از این بابت مشکلی نیست
سلام
بستگی به شرایط داره ولی طبق قانون شرایط مادی و معنوی بک برند خاص به نام صاحب ثبت کننده هست
و اگر کسی خاص از نام اونها سو استفاده کنه پیگرد قانونی داره
مثلا دامنه apple.ir اگر شرکت اپل بخواد براحتی مبتونه تصاحب کنه دامنه رو چون کلیه حقوق معنوی برای این کمپانی هست
Sent from my C2105 using Tapatalk
cybamin
October 28th, 2014, 13:36
نیاز به جلب نظر قسمت فناوری اطلاعات موسسه مربوطه داره. معمولا باید 5 میلیون تومان قیمت بدی، تا 1.5 میلیونش به خودت برسه. اینجوری میتونی بفروشیش.
persianboy
October 28th, 2014, 19:26
کسی هست که به ارگان های دولتی دامنه فروخته باشه؟
تجربتون رو بگید
Sent from my C2105 using Tapatalk
DOT7
November 6th, 2014, 08:26
سلام
یه دامنه با پسوند ir دارم که برای بانک ها و موسسات مالی و اعتباری میتونه با ارزش باشه مخصوصا اگر تحریم های مالی علیه ایران برداشته بشه
میخوام این دامنه رو به بانک یا موسسه اعتباری بفروشم
امکان اینکه دامنه رو به بهانه ای ازم بگیرن هست؟
اگر تجربه ای در مورد فروش دامنه به ادارات و موسسات دولتی دارید لطفا راهنمایی کنید
قیمت دامنه رو هم میخوام حداقل 1.5 میلیون پیشنهاد بدم چون پتانسیل بالایی داره
سلام :)
قانون کلیش همین هست که دوستان کمابیش بهش اشاره کردن ...
در کل اگر موسسه یا شرکت یا ... ثبت شده داشته باشن و شما اون نام رو که متعلق به اونهاست، گرفته باشید میتونن شکایت کنند طبق آیین نامه نیک که لینکشو مشاهده میفرمایید:
آییننامه حل اختلاف در زمینه نام دامنه (تحت .ایران) – ایرنیک (http://www.nic.ir/Rules_for_Dispute_Resolution_iran)
قوانین نیک رو مشاهده بفرمایید و دامنه خودتون رو با اون مطابقت بدید و سپس تصمیم گیری بفرمایید :)
asdadsdxz
November 6th, 2014, 08:37
سلام
سلام
خیر به درخواست شرکت های خارجی هم رسیدیگی میشه مثلا چند وقت پیش گوگل با شکایت دامین google.ir رو تصاحب کرد.
در مورد مبلغ هم پولی که پرداخت کردید به شما برگردونده میشه
پ ن: تحریم ها برداشته بشه همه شرکت ها میریزن ایران واسه پس گرفتن دامینشون
persianboy
November 6th, 2014, 09:46
سلام
دامنه بنده اسم برند خاصی نیست
international bank . ir
معنی دامنه هم که مشخصه
نمیدونم برای فروش اقدام کنم یا نه
به نظر شما میشه این دامنه رو فروخت به موسسات و بانک ها؟
Yas-Host
November 6th, 2014, 09:49
سلام
دامنه بنده اسم برند خاصی نیست
international bank . ir
معنی دامنه هم که مشخصه
نمیدونم برای فروش اقدام کنم یا نه
به نظر شما میشه این دامنه رو فروخت به موسسات و بانک ها؟
دامین بسیار بلندی هست فکر نمیکنم امکان فروش به موسسات یا .. را داشته باشید.
یک سایت خبری یا آموزشی مناسب هست
DOT7
November 6th, 2014, 09:59
برای این دامنه ها اگر صبر داشته باشید، و چند سالی تمدیدش کنید به نظرم بهترین کار هست ...
زود براش اقدام نکنید.
persianboy
November 6th, 2014, 10:04
دامین بسیار بلندی هست فکر نمیکنم امکان فروش به موسسات یا .. را داشته باشید.
یک سایت خبری یا آموزشی مناسب هست
درسته بلند هست ولی معنی خاصی داره که با برداشته شدن احتمالی تحریم ها میتونه ارزش بیشتری هم داشته باشه
پ.ن: برای اداره سایت جدید وقت کافی ندارم متاسفانه
- - - Updated - - -
برای این دامنه ها اگر صبر داشته باشید، و چند سالی تمدیدش کنید به نظرم بهترین کار هست ...
زود براش اقدام نکنید.
دقیقا خودم هم فکر میکنم بهتره فعلا صبر کنم