با سلام بنده خودم یک وب سایت مسابقات بوکس و یو اف سی داشتم در این زمینه میتونم کمکتون کنم
saeed1988m
October 26th, 2014, 00:45
شرایط رو برای بنده ارسال کنید
MahanServer
October 26th, 2014, 20:58
شرایط رو برای بنده ارسال کنید
با سلام بنده خودم یک وب سایت مسابقات بوکس و یو اف سی داشتم در این زمینه میتونم کمکتون کنم
پستی چند ؟ مطالب کپی؟
ببینید دوستان ما در سایت میخوایم تمام مقاله های مفید و واقعی روز دنیا رو در مورد تمام ورزش ها بزاریم.
حالا این مقاله ها می تونه آموزشی باشه ، تصویری باشه ، در مورد نوع تغذیه و .... باشه.
بدون تعارف می گم کسی رو می خوایم که وقتش آزاد باشه.طوری نباشه که امروز 5 مقاله بزاره و بره تا هفته دیگه و بیاد باز مطلب کپی کنه..!
نه اینجوری فایده نداره.ما نویسنده می خوایم که در بخش مربوط به خودش یا بخش هایی که تخصص داره مطالب واقعی رو از مطالب غیرواقعی در اینترنت جدا کنه و یک سروسامونی به مطلب بده و سپس مطلب رو در سایت منتشر کنه.
تعداد مشخصی هم مطلب نمی خوایم.همین که روز در میون سایت به روز رسانی بشه با مقاله های جدید کافیه.البته مقالات معتبر.
آیا شرایط زیر رو دارید؟
1) حداقل سن : 18 سال تمام
2) محل سکونت : ایران
3) حداقل وقت آزاد در اینترنت : 2 ساعت در 24 ساعت
4) آیا مشکلی برای شما برای ورود به اینترنت در ایام مختلف وجود ندارد؟(مانند : امتحانات میان فصلی ، دانشگاه ، مسافرت ....)
حال اگر شرایط فوق را دارید رزومه زیر را برای من پیام خصوصی کنید تا بگم چیکار کنید
1) مشخصات فردی کامل به همراه وضعیت نظام وظیفه، وضعیت تأهل، عکس
2) سوابق تحصیلی
3) دورههای آموزشی به همراه محل گذراندن دوره
4) سوابق کاری
5) تخصصها
6) روحیه، توانمندیها و علایق