توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نبود سایت در جستجوی گوگل
amirob
October 27th, 2014, 15:30
با سلام دوستان
سایت من در سه کلمه در صفحه اول گوگل در سه کلمه صفحه و در یک کلمه صفحه سوم و همه ی این ها رو با تلاش خودم انجام دادم اما یه شبه سایت دچار افت شده و در حال حاضر در هیچ کدوم از صفحات گوگل نیست به قول معروف تا تهش رفتم اما پیدا نکردم در ضمن این و باید بگم پنالتی و این جور چیزها نشدم ولی نیستم که نیستم کسی می تونه کمک کنه بگه مشکل چیه
با سپاس
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب من و بده
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب بده
avamarket
October 27th, 2014, 19:45
با سلام اول بفرمایید سایت مپ شما سالمه و اینکه ارور 404 چند تا دارین در وب مستر ؟
amirob
October 28th, 2014, 14:54
بله سالمه 69 نات فاند دارم اما سه چهار ماه میشه نیستم
iroooni.com
October 28th, 2014, 15:21
اگه کسی فهمید به منم بگه منم یه شبه رفتم تو باقالیا
takpar7
October 28th, 2014, 23:07
اگه از سمت گوگل باشه که هیچ به سختی میتونید دوباره بالا بیارید
ولی اگه تو قالب دستکاری کردید بهتره به قبل برگردونید
یه نمونه داشتم مدیر سایت موقع قرار دادن و حذف کردن کد جاوا یه تگ بسته ی جاوا باقی مونده بود تو هدر همین باعث شده بود سایت کلا از گوگل حذف بشه
خیلی از دستکاری های قالب توسط افراد غیر متخصص میتونه مشکلات زیادی بوجود بیاره البته بیشتر این حذف شدن ها از سمت گوگل هستش ولی این مواردی هم که عرض کردم بررسی کنید باز
amirob
October 31st, 2014, 19:56
یکی نیست جواب من و بده
- - - Updated - - -
دوستان من بعد از تغییر سرور این بلا سرم اومد باید چی کار کنم
bestdata
November 1st, 2014, 02:59
آدرس سایتتون رو بدید بررسی کنم
باید ببینید سایتتون قابل ایندکس شدن هست
آیا کسی از طریق گوگل وبمستر تولز درخواست حذف سایت نداده؟
آیا جریمه دستی نشدید؟
و...
mobinhost.in
November 1st, 2014, 04:05
دوست من اولا سایت شما وقتی اسم خود سایت رو می زنید در خود گوگل سرتون می کنه ؟
دوما ممکنه تو کلماتی که گفتین روی کش سایتتون رو می دیدن و الان ویدوزی چیزی عوض کردین و دیگه نمی بینید
موضوع بعدی ممکن هست چندین ماه هست که توی اون کلمه دیگجه تلاشی نکردین و سایت های دیگه از شما جلو زده باشن
با این حال باید همه چیز سایتتون بررسی شود
ابتدا خود اسم سایت رو سرچ کنید ببینید هستید
؟
amirob
November 1st, 2014, 18:14
دوست من اولا سایت شما وقتی اسم خود سایت رو می زنید در خود گوگل سرتون می کنه ؟
دوما ممکنه تو کلماتی که گفتین روی کش سایتتون رو می دیدن و الان ویدوزی چیزی عوض کردین و دیگه نمی بینید
موضوع بعدی ممکن هست چندین ماه هست که توی اون کلمه دیگجه تلاشی نکردین و سایت های دیگه از شما جلو زده باشن
با این حال باید همه چیز سایتتون بررسی شود
ابتدا خود اسم سایت رو سرچ کنید ببینید هستید
؟
سپاس از شما این نشانی سایتمه درج اگهی رایگان ثبت آگهی رایگان (http://4agahi.com)
من فقط در کلمات کلیدی حذف شدم وگرنه خود سایت هست
- - - Updated - - -
آدرس سایتتون رو بدید بررسی کنم
باید ببینید سایتتون قابل ایندکس شدن هست
آیا کسی از طریق گوگل وبمستر تولز درخواست حذف سایت نداده؟
آیا جریمه دستی نشدید؟
و...
سپاس از شما این نشانی سایتمه http://4agahi.com
من فقط در کلمات کلیدی حذف شدم وگرنه خود سایت هست
bestdata
November 1st, 2014, 22:16
پس لینک صفحه ای که رتبه داشته رو بدید و بگید توی چه عبارتی رتبه داشته تا بررسی کنم
pasargad
November 1st, 2014, 23:35
با سلام دوستان
سایت من در سه کلمه در صفحه اول گوگل در سه کلمه صفحه و در یک کلمه صفحه سوم و همه ی این ها رو با تلاش خودم انجام دادم اما یه شبه سایت دچار افت شده و در حال حاضر در هیچ کدوم از صفحات گوگل نیست به قول معروف تا تهش رفتم اما پیدا نکردم در ضمن این و باید بگم پنالتی و این جور چیزها نشدم ولی نیستم که نیستم کسی می تونه کمک کنه بگه مشکل چیه
با سپاس
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب من و بده
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب بده
سلام و درود بیکران
وب سایت شما باید بررسی کامل شود.
در صورت تمایل برای بررسی و مشاوره رایگان در خدمت شما هستیم.
موفق و موید باشید.
amirob
November 2nd, 2014, 01:09
پس لینک صفحه ای که رتبه داشته رو بدید و بگید توی چه عبارتی رتبه داشته تا بررسی کنم
با سلام درج اگهی رایگان صفحه اول سایت دوم
ثبت آگهی رایگان صفحه دوم سایت دوم
نیازمندیها صفحه سوم سایت سوم یا چهارم
iroooni.com
November 2nd, 2014, 11:43
بخاطر الگوریتم های گوگل یه جا خوندم داره پاندا 4 میاد تا مشکل سایتهای که الکی پنالتی شدنو درست کنه
bestdata
November 2nd, 2014, 22:58
میشه بگید دقیقا افت رتبه چه زمانی انجام شده؟
(سایتتون بررسی شد هیچ مشکلی نداره و انگاری با الگوریتم های جدید گوگل سایت شما مناسب رتبه ها بالا نیست)
aminkord
November 2nd, 2014, 23:05
سلام
طبق گفته خودت چند ماه هست که نستی خوب واضحه چرا جایگاهت رو از دست دادی بودن در نتایج یه رقابته که اگه جا خالی کنی رقبا ازت جلو میزنند!
amirob
November 3rd, 2014, 17:43
میشه بگید دقیقا افت رتبه چه زمانی انجام شده؟
(سایتتون بررسی شد هیچ مشکلی نداره و انگاری با الگوریتم های جدید گوگل سایت شما مناسب رتبه ها بالا نیست)
درست پس از تغییر هاستینگ چهار ماه پیش
- - - Updated - - -
سلام
طبق گفته خودت چند ماه هست که نستی خوب واضحه چرا جایگاهت رو از دست دادی بودن در نتایج یه رقابته که اگه جا خالی کنی رقبا ازت جلو میزنند!
دوست عزیز بحث جایگاه نیست مشکل اینه که در هیچ صفحه ای نیستم